Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Victo la matei dpn era ca si acum 1 nov si am nascut pe 12 nov,la aproape 42 saptamani.acum a spus medicul ca daca bb creste imi face cezariana la 38 saptamani.(la matei am facut tot cezariana)

22+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salut burtici,

ma bucur ca toate suntem ok si happy.
Eu in continuare in concedium medical, bine mai e sa stai si acasa!
A inceput sa miste si maimutica mea, da din toate alea, din pacate cand pune si tasu mana se opreste imediat si sta nemiscata, cum ia mana cum incepe alergatura.
Am noroc deocamdata nu m-am sculat deloc noaptea pt urinat, sper sa ma tina cat mai mult.
Mi-e dor deja s-o vad iar la eco, parca am fost acum un an ultima oara!

Shery 22+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

buna burtikutze dragutze !

De cand m-am intors de la spital am fost cuminte - in masura in care pot eu sa fiu , in week-end am fost la Cheia si a fost foarte bine, racoare, frig chiar si nu am urcat pe munte . In week-endul asta mergem la o nunta, dar in rest incerc sa stau linistita, adica sa nu ma agit mult (cum fac de obicei).

Mandra mea misca din ce in ce mai puternic, dar nu e excesiv de activa, o mai apuca noaptea dansatul si mami nu e prea incantata, dar n-are ce face.

ma duc sa citesc din urma

19s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mihuta,stai linistita,ai grija de voi!

Victo, eu am fost si inca mai sunt destul de pudica!Asta nu m-a impedicat insa sa ii dau sa pape si cand nu eram in intimitatea caminului nostru (pana si in parc, evident mai ferit, ca daca il apuca foamea nu ma mai intelegeam cu el...).
Din constatarile mele preliminare, aceasta camasa fereste chiar mai mult sanul decat ar face-o una cu nasturi- la care se vede o mai mare parte din san...Are niste pense care ascund taieturile, dar cred ca tebuiau sa fie ceva mai generoase...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

am facut cateva poze la camasa (am luat-o direct de pe franghie-necalcata ,numai sa va faceti o imagine..)

Majoritatea femeilor care alapteaza fac ragade in primele zile/saptamani; pt. vindecarea lor cat mai rapida,printre altele, se recomanda "baile de aer"-adica faci topless prin casa.
Te pomenesti ca la asta s-or fi gandit si producatorii....

Mergi la inceput

Interesanta cameshutza ! Nu stiu de ce , dar ma asteptam la ceva mai vaporos , asa ca am fost foarte placut surprinsa sa vad ca e bumbac.

In fine, am postat pentru ca uitasem sa schimb saptamanile din semnatura !

20s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Mihuta,eu am inceput sa o port, desi marimea burtii mele inca nu impunea o camasa speciala...Este larga,lejera, si nu ma incalzeste.Eu nu mai port nimic decat din bumbac, ca as transpira groaznic

Mergi la inceput

fetelor, va rog sa cititi de la ultimele 2 mesaje de la aceasta pagina; daca va fi nevoie, poate reusim sa ne mobilizam si sa contribuim fiecare cu cat poate pentru a o ajuta pe Sonia (Kay).Se pare ca sansele sunt din ce in ce mai mari

Mergi la inceput

Anacami, si eu tot bumbac, in casa stau intr-o rochita de plaja mai veche dar tare confortabila.

Am citit si imi pare tare bine a aud vesti (mai) bune despre Sonia, astept sa se deschida un subiect la umanitare.

20s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna seara fetelor..eu am avut o zi plina..pe la coafor..si la cumparaturi..dar de data asta pentru mami......mi-am luat costumatia pentru maine ca am o cununie..si am primit o veste buna..cumnata mea(sora sotului) cea la care am fost la nunta in iunie are bebe..7 saptamani..asta da bucurie in familie..daca s-ar fi grabit si ei putin aveam si eu cu cine sa merg la gimnastica

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput