Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu plec acasica,vb maine.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

quote:
Originally posted by anacami

Mihaela,nu stiu ce ar putea fi-poate de la soare, de la lipsa unei hidratari suficiente,etc. Trebuie sa fii atenta, sa nu iei tu ce crezi de cuviinta- am inteles ca vit. A este foarte periculoasa pt. sarcina,sa nhu o iei pur si simplu

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Camelia, mersi de raspuns! La soare nu am stat, iar apa beau cam 2 litri/zi + fructe (mult pepene rosu), de aceea mi se pare ciudat. Oare ar trebui sa vb. cu medicul?
Lipsa de vitamina A poate fi determinata oare prin analize?

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by mbontos

Fetelor mi se descuameaza pielea. A mai avut cineva probleme?
O vecina mi-a zis ca ar putea fi lipsa de vitamina A?
Voi ce stiti despre asta?
Mihaela 21+

Nu lua vitamina A, mananca verdeturi: salata verde, spanac, etc. Negatite, adica salate crude, garnitura.
Eram in facultate cand am patit si eu asa si mi-a venit sa-i dau una medicului cand mi-a spus sa mananc salata! Dar dupa ce-am mancat o salata mare in fiecare zi, dupa o saptamana mi-am revenit.
dana vio 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by Victo

dana..la tine sigur era transpiratie..
chiar Pussi, ce ti/a zis ca e?
22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

quote:
Originally posted by dana vio

[quote]
Nu lua vitamina A, mananca verdeturi: salata verde, spanac, etc. Negatite, adica salate crude, garnitura.
Eram in facultate cand am patit si eu asa si mi-a venit sa-i dau una medicului cand mi-a spus sa mananc salata! Dar dupa ce-am mancat o salata mare in fiecare zi, dupa o saptamana mi-am revenit.
dana vio 15+

Mersi mult Dana!!! In juma' de ora ies in oras si o sa-mi cumpar salata! Imi si place asa ca de azi salta e de baza ...!!!

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor,au inceput sa apara bebelushi la odiseea iulie-august, mai avem o odisee si urmam noi,desi cred ca eu prind octombrie

22+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Petro, , felicitari pt roz!!!!Vai, ce dragut! In sfirsit ai aflat!! Bravo, sa fie sanatoasa, stii tu....

Ellis, nu stiam ca exista asa ceva, ma refer la camasuta. As fi tare curioasa sa vad cum arata... Poti sa faci o poza cu ea si sa ne-o arati?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

AS FACE O POZA, DAR CHIAR CU LA VEDERE?!
AU DOUA TAIETURI VERTICALE IN DREPTUL SANILOR, IAR DEASUPRA 2 PENSE MICI CARE TEORETIC AR TRB SA ACOPERE CEVA, DAR NU SI LA 90F. MAI BUNE CRED CA SUNT CELE DE LA ROCOCO, CARE AU PESTE CRAPATURILE ALEA O PLACA SI ACOPERA BIBEROANELE BEBEILOR.

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by ellis

AS FACE O POZA, DAR CHIAR CU LA VEDERE?!
Ellis19+

Cred ca jasmin se referea sa faci o poza la camasa de noapte, nu cu ea imbracata . Eventual insisti pe partea sanilor, nu pe poale ca sa se vada exact ceea ce ai descris tu ....

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

valeu maica si io tre sa port asa ceva???????/adica camasuta aia cu taituri...
du/te dle si te plimba...da o pijama, cu nasturi in fata ce/are..
eu sunt mai pudica de felu meu..cred ca nici nu mi/ar placea sa stea cineva lg mine cd alaptez. in afar de tatic, of course
Oana, si eu am o presimtire ca nu ma apuca 1 nov..desi dpnu e 6 nov.

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Daaaa ... si eu cred ca o pijama/camasa de noapte cu nasturi in fata e destul. De altfel, aici, in bagajul pt. spital se pomeneste de asa ceva, nu de camasi speciale pt. alaptat. Mai util mi s-ar parea un sutien pt. alaptat ... ala cu cupele detasabile, cu capse, nasturi ...

Petronela

Mergi la inceput