Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxanastai calma ca m=am ingrasat destul (cam 6kg) dar nu s-au pus pe burta.
Si cum mi-a spus cineva, inainte de sarcina eram o "scoaba" si acum cica arat si eu bine ...dupa parerea lui.
Eu vreau silueta mea de dinainte de sarcina, mai ales ca asa cum ziceai si tu, celulita e la ea acasa, a aparut din senin si mi se mai umfla si picioarele (ce-i drept doar cand sunt la serviciu si stau pe scaun mult).

21+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
am venit si eu de pe drumuri, m-a dus sotul la o plimbare prin Europa (ei, in Dragonul Rosu...).Am mai fost o data acolo si am zis ca nu mai calc...nu mi-am tinut promisiunea...Am cumparat rogojini, umbrele de plaja,galetuse pt. Sebi. Nebunie totala,agitatie, am obosit rau, la un moment dat l-am lasat pe sot sa alerge pe acolo si am stat pe marginea cladirii...Aveau tot felul de prostii de nisi pt. copilasi- roabe,carucioare,piscinute,...I-as fi luat de toate pt. la mare (desi mai avem si acasa destule), dar mi-am adus aminte ca ne incarcam masina cu tot felul de prostii si nu folosim acolo nici un sfert....Mi-am gasit si eu niste bluzite de in si bumbac, sunt mai de plaja, tocmai potrivite pt. ce nu prea aveam (din cele de gravide pt. birou nu prea pot purta acolo...).

V-am zis ca sunt obositaaaa??? si au inceput sa ma usture si talpile ??? ma duc sa-mi ridic piciorele pe 3 perne sa ma linistesc! nu mai calc devreme pe acolo...

Va mai scriu mai tarziu, va pupam!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

de dimineata am fost la spital, am avut o scurgere lichida ca apa... si nu era lichid amniotic,m-am linistit, diseara merg si la eco!pana atunci pat...
De maine nu am net, intra mesterii la zugravit si modificari..eu ar trebui sa strang cartile si hainele sa le pun in cutii..dar n-am voie, asa ca-s super nervoasa nu are cine sa ma ajute

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi si eu ma apuc de maine de balamuc si mai am azi de strans o gramada
Ramo de acum sti si eviti pizza.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

he he..la mine la apart e mai usor, ca nu am nimic in el..
de/acu tre sa le achizitionez si sa le comand... mi/e greu sa cred ca pana in octombrie va fi macar juma din strictul necesar gata.
parca vad ca o sa am 2 usi..un wc..un aragaz si patut pt copil..

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by pussi

de dimineata am fost la spital, am avut o scurgere lichida ca apa... si nu era lichid amniotic,m-am linistit, diseara merg si la eco!pana atunci pat...
De maine nu am net, intra mesterii la zugravit si modificari..eu ar trebui sa strang cartile si hainele sa le pun in cutii..dar n-am voie, asa ca-s super nervoasa nu are cine sa ma ajute

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

Si ce ti-au spus la spital despre scurgerea aceea?
Mi-a fost rusine sa va intreb, dar sunt unele zile, de obicei cele caniculare, in care cand ajung acasa de la serviciu am chiloteii uzi! M-am cam intrebat eu daca chiar asa transpir, dar n-am indraznit sa-ntreb pe cineva.
Si daca nu era lichid amniotic, ce era? Era abundenta?
Scuze ca insist.
dana vio 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dana..la tine sigur era transpiratie..
chiar Pussi, ce ti/a zis ca e?

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu mi-a zis nimic dr. meu decat sa merg diseara la el la eco(sa nu mai pun utrogestanul vaginal..ci duphaston oral), cel de la urgente mi-a zis ca-i normal dar la varste mai avansate de sarcina..mi-a zis si o denumire..numai tin minte! Eu m-am speriat ca Mara e in placenta previa si am crezut ca de la ea se trage! Oricum nu mi-a curs decat ca am udat chilotii..fra balta fara sa curga pe picioare!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

Fetelor mi se descuameaza pielea. A mai avut cineva probleme?
O vecina mi-a zis ca ar putea fi lipsa de vitamina A?
Voi ce stiti despre asta?

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Pussi,sper sa nu mai ai probleme!

Mihaela,nu stiu ce ar putea fi-poate de la soare, de la lipsa unei hidratari suficiente,etc. Trebuie sa fii atenta, sa nu iei tu ce crezi de cuviinta- am inteles ca vit. A este foarte periculoasa pt. sarcina,sa nhu o iei pur si simplu

Victo, incet incet sa umplue casa, se aranjeaza toate!

Anca,astept poze cu burtica!!!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput