Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

l-am tachinat pe sotul meu ,si vazand ca vb serios, a inlemnit saracul...a ramas socat.. zice -tu vb serios,eu nu i-as pune numele asta nici la motan....

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SLIMATEI...
..fetelor pe mine ma iertati astazi insa am tot avut discutii cu fratele meu care are 18 ani trece in cls a 12a ..trebuie sa invete pt bac si el e ocupat ca de are prietena si a dat de ...."dansa"....perriculoasa varsta..mi-a tot spus ca vb ca mama...m-am cam speriat si eu de ce pot scoate pe gura...daca era copilul meu il legam cu lantul de calorifer!!!!..DOAMNE CE NE ASTEAPTA!!!..fetelor eu propun sa nu mai discutam despre celulita si kg ca s-ar putea sa ma apuce vreo depresie si sa recurg la infometare..eu ma bag la ..si apoi "GISMASTICA"

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine ca suna urat UGO dar semnificatia e frumoasa:"om insemnat, intelept" dar e tipic napoletan...si probabil ca si asta e... cum ar fi la noi tipic tiganescHugh Grant

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Sa nu va mai stresati va spun eu, am si celulita si 8 kg in plus la ora asta, da in momentul asta putin conteaza toate astea in comparatie cu faptul ca bebe e bine ...
Stefania, eu zic ca la nume cel mai bine e sa stati si sa va ginditi amindoi, cum le simtiti, si dupa mai multe zile, si abia dupa aceea daca tot la fel simtiti il lasati pe acela. Noi cel putin asa facem ca sa fim amindoi multumiti.
Si sa iti spun o faza simpatica, de ex, noi la nume de fetita am fost de acord, insa la nume de baieti sotul meu vroia neaparat nume de indian american, pentru ca au tot felul de semnificatii care ii plac lui. Si mie imi plac semnificatiile insa suna tare ciudat numele acelea HowChow... si i-am zis uite, incearca sa vezi cum l-ai striga pe bietu copil la masa ... si in timp si-a schimbat parerea, asa ca am ales nume mai apropiate de cultura vestica, ca dupa ultimul eco e baietel :)

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Asa cum am promis saptamana trecuta am venit sa dau raportul si la voi despre eco morfologica de trim I , facuta la CMU - dr Iosup :

- a fost mai vorbaret decat il stiam eu, a masurat cu rabdare, a decretat ca voi avea inca un baietel .
In principiu a fost ok desi conform ''placii obisnuite '' si eu sunt ''obosita '' si am valorile arterelor marite .... ma rog , faza asta am inceput sa cred ca deja este un steriotip al dansului.

Concluziile sunt bine :
- am fost multumita si de ecografia de la CMU si de cea de la Sanador.
Ambii doctori un pic mai moracanosi dar suportabili
Ca si calitate a aparaturii :
- cea de la Sanador mi s-a parut net superioara fata de cea de la CMU , pozele sunt mult mai clare, ecranul pe care il urmaresti pe bb mult mai mare .

DAR : la CMU dr Iosup a masurat mai multe valori ale bb -ului decat doctorita de la Sanador desi valorile masurate de amandoi coincid , ceea ce m-a bucurat enorm.

Astfel voi face aceiasi miscare si la ecografia morfologica de trimestrul II : programare la ambele cabinete si verificarea concluziilor

13 +

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Roxana, trimite-l la o consiliere la cineva specializat sa il ajute .. nu glumesc

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUFULET..sincer sper sa nu se ajunga acolo..adiac stiu cum e ca mai toti am trecut prin asta..am incercat sa-i explic ce si cum..ma enerveaza si gagica ca ea are doar 16 ani frate si e mai versata ca mine..mia- promis ca o sa ia masuri..sa vad schimbarile daca nu ma pun cu parul pe el....
TOCMAI AM IESIT DIN BAIE.....PARTEA DORSALA DE IERI PANA ASTAZI S-A UMPLUT DE VERGETURI....daca vrea cineva sa ma omoare ii dau voie..ce creme, gimnastica, masaj...am aruncat banii de pomana..va rog sa ma impuscati

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Rox, si eu, si stii tu ca problemele tale ti se par cele mai importante si mai dificil de rezolvat si de neinteles si tot asa, si in momentul in care cineva din familie sau prieten vine cu sfaturi tinzi sa le respingi chiar daca sunt cele mai bune si oferite cu cea mai multa dragoste ... din pacate mie mi s-a intimplat de multe ori asta si de multe ori oameni necunoscuti care au venit sa vorbeasca cu mine au fost mai mult decit receptivi la ce le spuneam decit cei apropiati. Si un alt aspect e si faptul ca suntem in acele momente implicati emotional (e firesc) si nu putem fi obiectivi ..
Si poate ca uneori nu ar trebui sa asteptam atit sa apelam la ajutorul unui consilier sau terapeut, pentru ca problemele s-ar rezolva mult prea repede... insa asta e o problema pe care romanii inca o au.
Uff, gata, psihologul din mine a vorbit dar a fost destul cred :)
Iar de celulita, nu te necaji, stii ca deja esti la mai mult de jumatate din sarcina si imediat o sa-l vezi pe ala micu? ;)
Si vreau sa iti spun ca am vazut pozele trimise de tine pe email si arati superbine !

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am intrat sa va salut. Sper ca sunteti bine. Noi tocmai ne-am intors din concediu, daca vreti va puteti uita la poze, sunt la semnatura. Si nu va mai plangeti de kg si da, celulita pleaca odata cu greutatea suplimentara.

Maria(29.11.2005) si Ioana 21+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Mara,ma bucur ca rezultatul este f. bun! Felicitari, bucura-te la maxim de restul sarcinii!
Pufulet, bafta si multa sanatate! o sa scapi si tu in curand de stres!! ce nasol ca te-au amanat, se joaca cu nervii nostri!

Pussi,am fost astazi la Mothercare.La careuciore de gemeni aveau unul de la MacLaren-scaunele unul langa altul, parea f. usurel.Se putea folosi de la 0+ luni, desi nu aveau landou (scaunele se inclinau perfect la orizontala):
costa 15-16 mil, daca doresti pot sa ti-l trimita colet pana la Timisoara ( tel. 021/ 208.97.40 )
uite www.mothercare.com/gp/product/B000IEPONQ/sr=1-3/qid=1183381457/ref=sr_1_3/202-7437722-3898257?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core" target="_blank"> cum arata (binenteles ca la noi este mai scump...chiar si facand conversia din lire, tot iese mult mai scump )

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput