Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 12

pussi spune:
buna dimineata,
danuta
ramonela sunteti foarte mari...inca 18 saptamani si vine bebeeeeeeeeeeeee!!
pufulet74 eu zic sa te linistesti, cat se poate desigur. Dar ai vazut si tu ca se dau multe rateuri..si la amnio e totul bine! Eu iti tin pumnii! Sa ai incredere in DD! El ti-a dat puiutul..tot El are grija de el!
creem clamidia se face si din secretie(se vede daca este prezenta local) si din sange (se vede daca este prezenta in corp sau daca ai avut-o vreodata). Eu robeola am facut-o(analiza) in sarcina si ... clamidia am facut-o inainte de sarcina!
victo eu am interdictie la ... asa ca nu te pot lamuriiiiiiiiii
slimateidin cate am citit cel mai bun remediu la umflatul picioarelor, mainilor in sarcina este : evitarea sarii total, parca RGE are un astfel de regim si daca nu trece atunci se face o dieta doar de orez fiert fara sare, in functie de gravitatea situatiei!
maraai o tiza super activa
o sapt. frumoasa la toata trupa de gravidute si bebelini!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

Kiva spune:
Buna dimineata tuturor
Nu am mai scris demult, dar am citit aproape mereu
Cresc , cresc si ma recunosc in multe dintre descrierile voastre
Imi creste burtica...si cresc si eu in greutate : am 5kg in plus si sunt in sapt 19
si ma doare spatele ,imediat ce obosesc sau stau mult pe scaun!
in rest ok
si nu am simtit bebele miscand !
pufulet , am pierdut un pic firul ! ti s-a recomandat amniocenteza? am trecut si eu pe langa aceasta experienta dupa rezultatul la bitest! dar am facut TT de doua ori , a iesit bine si atunci nu o mai fac.
Kiva19

ancadragoman spune:
Neata fetele
Ramo tot inainte pana la 40...hai ca mai ai putin
Dana stai linistita ca eu am la fel ,stanga infundata de tot si na ca am ramas doar cu o trompa buna.Iti tin pumnii.
Pupicei la fete si o zi buna.
anca 21+
Maria
poze

RAMONELLA spune:
Asa e Pussi mai avem putin...Oricum eu cred ca se va naste mai repede cu vreo 2 saptamani,ca tot imi spune la ecograf ca e mai mare...Si asa am eu o presimtire....
Eu sunt foarte nervoasa si irascibila cateodata,si fara nici un chef de lucru....De abia astept sa ma duc peste 2 saptamani la munte....N-am chef nici sa fac curat,nici sa spal vasele....
Le fac cand am chef...Aseara stateam cu sotul in sufragerie,cu perne si plapuma ne uitam la un film...In pijama...Si suna cineva la intefon....Unchiu Vasile....Niste neamuri de-a lui sotul,care niciodata n-au fost pe la noi...Si s-au trezit acuma...Eu cu casa vraiste,cu sticle si hartia de la sticle rupta pe jos(CATELUL S-A JUCAT)...Cu vasele nespalate....cu suportul de haine in sufragerie si hainele pe el,ca l-am bagat inauntru ca a aprins un vecin un foc afara sa arda gunoiul.....In fine,va dati seama....ce placere....
Treaba lor,trebuiau sa anunte inainte...ca asa se face....
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel22+
Beatrice Alessia

RGE spune:
..'neatza fetelor...
RAMO..sa tot vina musafiri din astia nepoftiti nu?1..stai linistita cred ca toate cunoastem senzatia..
DANANGIE iubita sa-ti dea Dumnezeu refacere rapida si sa vina bebitzu mult dorit...fii optimista in continuare ..te pupam!!!
ANCA..ce faci mama cum ai dormit??..eu bine..pana la 10 jumate...
fetelor sa aveti o saptamana usoara!!!...
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

ancadragoman spune:
Rox nu am dormit deloc,sunt terminata cred ca daca o tin tot asa cand o sa vina bb o sa fiu distrusa....ce ma fac??????????
anca 21+
Maria
poze

pufulet74 spune:
Sper sa fie bine, trebuie sa fie bine ... :)
Kiva, eu am facut triplu test si mi-a iesit risc f mare, 1:50, acum e prea tirziu sa il repet si trebuie sa fac amniocenteza, joi ma duc.
------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk

RGE spune:
..ai incercat ceai de tei seara sau un laptic caldut cu miere??...stiu la ce te referi ca ast vorbeam si eu cu al meu aseara..Doamne daca o tine asa si asta e doar inceputul...eu fiind si rea de somn nu stiu ce ma fac cred ca dupa prima noapte acasa nedormita lesin.....off...trebuie sa dormim acum cat mai putem ca altfel...
..o sa fim niste zombii
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

ancadragoman spune:
Nu am incercat nimic dar de diseara fac orice numai sa dorm si eu o noapte ca omul.......
anca 21+
Maria
poze

pufulet74 spune:
Sa nu rideti de mine, dar eu dorm la prinz,atunci cind pot, ca si copiii mici :)
Si eu am probleme mari cu somnul noaptea, dorm cam 2-3 ore pe noapte si atunci cind apuc fac nani la prinz, nu stiu exact de ce si cum, dar atunci reusesc sa dorm vreo 2 ore si mai compensez.
Ca lapte cald si remedii de genul nu au functionat la mine
------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk