Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Analiza de secretie si papanicolau eu le-am facut inainte sa ramana gravida, si dr. a zis ca e ok. Eu ma gandeam doar la cele de sange. Nici nu stiu ce sa fac, ca dr. nu mi-a zis nimic de ele.
Tu ce ai mai facut cu listeria, Victo? Iei in continuare tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

chlamydia e analiza de sange?
nuuuuuuuu...am terminat trat. am fost iar la analiza, sper ca s/a vindecat. in 6 iau rezultatul.

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Pe lista de analize de la Syneco am vazut ca au si pentru clamydia. Si IGG si IGM. O sa ma lamuresc maine la laborator, dar vroiam sa merg oarecum pregatita.
In afara de noi doua vad ca nu se ingesuie lumea sa intre...or fi la distractii???

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna! am cam prins si eu firul pe aici:in we nu prea se vb, dar de maine sa vezi cum se mai duce un capitol de nu mai reusesc sa va ajung din urma....
creem ziceai ceva de cum ne simtim...eu una numai stiu ce sa mai fac ma simt din ce in ce mai grea(corpul de parca il car in spate
in ultimul timp mi se umfla picioarele de simt ca-mi crapa de umflate as cand simt mult cald cand se mai racoreste afara se desumfla...burtoiul creste ca aluatul de paine... dar dupa ce mananc ma ia si niste dureri de spate, mai frate, de zici ca am pus alte 20 kg si efectiv nu mai sunt in stare sa fac nimic pana cand nu diger.. daca stau in fund nu pot, ma asez in pat si ma intorc pe o parte si pe alta.... va vait de una singura de parca asa avea 6-7 luni nu 4...
de felul meu nu prea imi place sa ma vait, caci e plitisitor pt. altii, dar daca tot vroiai sa stii...daca mai stau si altii in situatia ta....dar cred ca am sda renut la mancat ..daca nu mananc sufart mai putin; da foamea... cum s-o potolesc si oricum eu ii dau de toate (alimente- cele bune)lui bb nu pot sa-l las flamand pe el caci daca ar fi dupa mine eu as face o dieta...
va si va doresc o seara placuta si un inceput de sapt. cat mai frumos...

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Eee....tot cu astea ma confrunt si eu, in afara de umflatul picioarelor, ca sunt in concediu si mai mult stau in casa, la racoare. Iar seara in pun pe sot sa imi faca masaj la picioare, ca ma dor. Noaptea incep si eu cu vaitatul ca nu gasesc nici o pozitie, si mi-e greu sa ma tot intorc de pe o parte pe alta, iar el zice: Aoleu te vaiti ca o baba, daca la 5 luni e asa, dar mai ioncolo, pe la 8-9 cum o fi? Dar asta e, burtica e cam maricica, chiar m-am intalnit uc o prietena gravida cu o sapt mai putin ca mine, si abia i se cunoaste burtica, daca nu stii nici nu zici ca e gravida.
M-am mai linistit ca nu sunt singura care isi simte burtoiul mare de pe acuma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, intrebati cum ne simtim fiecare: eu nu am nimic deocamdata, nu ma umflu, nu ma dor picioarele si nu ma doare nici spatele. Daca nu ar fi burta care creste si tot creste, si kilogramele in plus, parca nici nu as fi gravida. Doar ca maninc des si daca nu maninc ma apuca rau, simt ca lesin si trebuie sa bag la ghiozdan...
Despre sex...hm...eu sunt singurica si sincera sa fiu nu simt nici o nevoie...chiar deloc. La inceputul sarcinii mi s-a zis ca sa nu , dar cum sotul a plecat dupa putin timp nu a fost nici o problema, nu faceam ca nu aveam cu cine, dar nu aveam nici chef si ma gindeam si la binele lui bebe, cum sa se prinda sarcina bine, etc...stiti voi. Acum, cind am fost in Spania la Dan, am stat 2 saptamini, si in asta 2 saptamini am facut-o de 6 ori, tot asa, mai mult pt sot, ca ma gindeam ca plec si ca saracutul iar sta pe uscat 3 luni, pina vine acasa. Ei, despre pozitii, nefiind deocamdata prea mare burtica, am facut-o si normal, am avut totusi grija sa nu se lase prea mult cu greutatea pe ea, am avut orgasm de fiecare data (deci nu s-a schimbat nimic momentan, dar peste 3 luni cine stie daca se va mai putea). Acum ca sunt acasa, singura doar cu bebe, iar mi-a disparut apetitul, complet...tentatia a disparut...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

JASMIN da din cand in cand mai intru si mai citesc ce faceti. Pup!

PUSSI ce surpriza! Deci pana la urma 2 fetite! Sa fiti sanatoase! Le pupa tare matusa Dana!!

Operatia a mers bine. In scimb, rezultatul nu prea a fost imbucurator: am trompa stanga infundata. Deci pe partea stanga mi-a scos un chist (aparut nu stiu de unde) de 1,5 cm. Trompa stanga infundata. Partea dreapta: a scos un chist de 7 cm. Trompa ok. Deci...cam atat.
Ma refac cam naspa de dupa. am slabit 2 kg.ma doare incontinuu burta....de fapt simt ca o arsura , ca o usturime inauntru la intestine si la osul sacru. Stiti cumva ce sunt simptomele astea? Sunt pe aici fete care au mai facut laparoscopie? Azi mi-au scos firele dar mi-au pus din nou 2 copci ca nu s-a inchis una din taieturi. Cam atat. sunt in asteptare sa-mi revin. Am unda verde.....cu D-zeu inainte.

Noapte buna.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata, pup fetele
Mara, nici nu iti dai seama cit ma bucur pentru tine !!!!
Imi imaginez cum e acum ca ai primit vestea ca totul e bine, si iti doresc sa te bucuri de perioada de graviditate si sa iti fie cit de bine
Pentru mine senzatia cea mai acuma e ca s-a oprit timpul in loc, nu mai pot sa fac nimic, f greu ma mobilizez sa fac strictul necesar (si ma gindesc ca asa o sa mai fie o luna ...? ) si astept ziua de joi, macar sa imi faca odata amniocenteza ... iar de ginduri negre nu mai vorbim, desi ma stradui f tare sa gindesc pozitiv si incerc sa mai citesc cite ceva sa imi ridice moralul.
Am renuntat si sa mai caut pe net despre asta ca numa ma deprima si mai rau, mai gasesc cite o poveste trista si ma apuca bizdicii ...asa ca singura pagina pe care o citesc tot timpul chiar daca nu scriu atit de mult sunteti voi :)
O sa treaca, stiu, numai rabdare si credinta trebuie ....
Danangie, te admir ca poti sa gindesti asa pozitiv si iti doresc sa vina puisorul cit de repede !!
Va doresc sa aveti o saptamina minunata

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!
Flory eu zic ca o sa fie totul bine.Sa ai incredere in Dumnezeu si el te va ajuta,sa fii sigura de asta.O sa fie bine,ai sa vezi!!!
Dana imi pare bine ca acum esti bine,sper sa vina bebitul cat mai repede,acum ca veti unda verde.

Eu am intrat in 22 de saptamani.Suntem mari!!!!Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Incep sa ma simt greoaie,ca o babuta.
Joi ma duc la eco 3D.De abia astept.

Pup burticile!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata
o zi buna!

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput