Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 10

RGE spune:
...eu acum m-am trrezit..si bebe la fel...Doamne ce-am dormit..bine am fost de 100 de ori la baie dar am dormit multtttttt..si as mai dormi ca e racoare...dar bagam niste papa acum
'NEAZTA ..SAU BUNA ZIUA
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

RGE spune:
cred ca toata lumea face nani ca mine...am mai bagat o portie de 3 ore...acum facem baica si fugim la soacra-mea la curte sa bagam niste cartofi la disc(ca nu m-am ingrasat destul) si sa luam aer...pup toate fetele si totii bebeii
..sa aveti o dupa-amiaza frumoasa...
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

RGE spune:
Somnul
Nu dormi bine si ai insomnii datorate incercarii de a te obisnui cu noile pozitii in care trebuie sa dormi. Pentru a asigura fluxul optim de sange si hrana catre placenta, evita sa dormi pe burta sau pe spate. Cel mai bine este sa dormi pe partea stanga cu o perna intre picioare.
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

Jasmin012 spune:
Buna, burtici, vad ca e cam liniste pe-aici. Fetelor, sunt fericita pt ca l-am simtit azi pe bebe: am intrat si eu in clubul mamicilor deocamdata batute (nedormite poate mai tirziu...)!!!Am simtit dureri neobisnuite in partea dreapta, mai jos de buric si in lateral. Nu ma indoiesc ca era el, imi tragea suturi...Tocmai cind vorbeam cu Dan ca acest copil e un somnoros, ca nu vrea sa-i dea semne lui mami...si drept multumire, poc, cu picioarele. Frumos din partea lui, n-am ce zice. Nu ma indoiesc ca era el...voi ce ziceti?
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

dany26 spune:
DANY..te astept ...sa te avd acum ca esti in concediu..concediu placut, odihna multa si ...o sa-ti tin companie
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
Roxana...mersi de urari....ce tare ca ai trimis de 10 ori mesajul ala....!!!
18+
ANDREI

Victo spune:
fetelor...bine eu intreb..asa.. ca ma gandesc ca ajung si eu acasa in 3 sapt..
cum mai mere ?
nu e greu cu burta mare? el mai vrea? nu i/e teama?
voi va simtiti ok? mai puteti avea orgasm? ca eu spre ex doar intr/o sg pozitie pot avea orgasm..si acu e cam dificila poZItia aia..
v/am bagat in ceata...
re-postez intrebarea mea, ca maine e luni, merg fetele la munca si sa nu se intristeze...
sper sa am ce citi maine dupa-amiaza cd vin de la examen. va pup.21+
piticul Stefanut

creem spune:
Victo, pentru mine e cam chinuitor, drept sa-ti spun, nu imi mai face nici o placere, dar ma gandesc la sot. Iar odata cand incepusem sa ma simt mai bine am avut si o contractie (clara) ca mi s-a strans tot uterul tare tare, de nu mai stiam de frica. Dar sigur nu e la toate la fel, poate ca tie o sa iti faca bine!
Vroiam sa va intreb, daca intrati in seara asta, daca voi voi v-ati facut analize pentru rubeola si clamydia. Eu merg maine dimineata sa imi fac analize pentru listeria si nu stiu ce sa fac, sa le fac si pe celelalte sau nu...sunt destul de costisitoare.
Eu imi simt burtica asa de mare si de grea de la o vreme, si chiar tare, nici nu imi mai gasesc locul in pat, voi cum o mai simtiti?
Pupici, 20+

Victo spune:
eu am facut pt rubeola, dar la inceputul sarcinii.
pt chlamydia..nu am facut in mod expres. am facut un papanicolau, iar dr mi/a zis ca nu se face separat si analiza de secretie, deci o include cumva.
eu am repetat la 17 sapt analizele pt toxoplasma si ciotmegalovirus.si listeria, of course..21+
piticul Stefanut