FIV 125

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

MOanope unde umbli? Daca te mai vezi cu Monsenioru' spune-i te rog despre prietena ta Anca Gherasie ca nu a dat iar bir cu fugitii din spital lasandu-si foliculii dara in spatele ei, ci ca e in asteptarea CM care nu mai vine. Oricum vizita mea s-a amanat din cauza asta dupa intoarcerea mea din concediu si sa vedem daca o fi EL pe acolo atunci. Doar daca te mai vezi....ca sa ii mai refresham memoria!
In rest, am visat soareci in 2 seri, dar cred ca nu e cazul!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

meda felicitari
ma bucur mult mult ca ai reusit si ai 3 bebei

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Intru in fuga sa va multumesc din suflet pt urari si felicitari! pana acum n-am apucat nici sa respir si nici acum nu ma pot lauda ca am timp de altceva, dar totusi...

Noi suntem bine, eu deja nu mai simt nimic aproape in legatura cu taietura mea de cezariana, bebe e bine si sanatos si mancacios.

Am pus www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/detail/" target="_blank">aici poze cu Filip cel mic.

si multa bafta fetelor in tratamente!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Doamne Andicule ce BB frumos!Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos si cuminte!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

andicule bebe Filip este foarte frumos,sa va traiasca sa fie sanatos si sa va bucurati de minunea pe care o aveti in casa.
medama bucur nespus de tare pentru tine ,noi suntem aici cu sufletul aproape de tine si iti dorim multa sanatate si sa ai foarte mare grija de tine si de bebei
valeriapupici si abia stept sa ne spui ceva maine dupa intalnirea cu dr.
zouzouma bucur ca esti bine acum,ai grija de tine
pupici la toate fetele fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragelor, in septembrie sunt si eu programata pt FIV, v-as ruga, pe cele initiate deja ,sa-mi spuneti cam care ar fi pasii, adica cat dureaza inhibarea, stimularea ..., la cat timp se face ET ,pentru ca pe 15 septembrie sunt nasa si in principiu, ciclul imi va veni pe 25 august.Am impresia ca nu o sa am cum sa ma incadrez in timp...Ma gandesc ca nu voi fi apta pentru nasit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

...A si uitasem ,am facut analizele hormonale, estadiolul mi-a iesit 23 pg/ml si valoarea normala in faza foliculara e 35-169...Ce stiti despre asta?Se poate trata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata!
Fetelor, va rog, spuneti-mi daca am retinut bine: pentru Diphereline de 0.1 trebuie seringi de 1 ml cu ac detasabil si separat sa cumpar ace de 6, e ok asa? Diphe trebuie pastrat la frigider?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

lorelai eu zic sa o lasi dupa nasit. pentru ca este foarte posibil sa nu te simti bine in cursul tratamentului, nu mai zic doamne-fereste ca poti face hiperstimulare. Eu am stat internata in spital si mi-au facut perfuzii cu albumina. Plus ca e si stresul cu nunta, chiar daca esti doar nasa, adica eu m-am stresat nitel, ce-i drept fina imi era prietena buna si probabil mi-a transmis din stresul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by ana_p

Buna dimineata!
Fetelor, va rog, spuneti-mi daca am retinut bine: pentru Diphereline de 0.1 trebuie seringi de 1 ml cu ac detasabil si separat sa cumpar ace de 6, e ok asa? Diphe trebuie pastrat la frigider?

Ana

clar tb pastrat in frigider dar iti cumperi tu si seringa? eu m-am dus la clinica doar cu diphe si mi l-au facut ei.

Mergi la inceput