FIV 125

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Psj, tu unde ai facut FIV? Da, imi cumpar eu serigi, ba mai mult , imi fac singurica injectiile subcutanate asa cum am invatat la fetele de pe forum. Sper sa reusesc, dar oricum pana la sfarsitul lunii iulie cand voi incepe tratamantul mai am vreme.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by ana_p

Psj, tu unde ai facut FIV? Da, imi cumpar eu serigi, ba mai mult , imi fac singurica injectiile subcutanate asa cum am invatat la fetele de pe forum. Sper sa reusesc, dar oricum pana la sfarsitul lunii iulie cand voi incepe tratamantul mai am vreme.

Ana

Eu la medsana, ei mi-au facut toate injectiile, macar atat, ca in rest am ramas cu o impresie oribila. Tu?

Mergi la inceput

Eu fac FIV cu dr. Tutunaru si dr. Matei la Sabyc. Injectiile intramusculare cu Menogon ma gandeam sa le fac la Medsana, ca e cea mai apropiata clinica de mine si altcineva nu are cine sa ma ajute. De ce spui ca experienta de la Medsana a fost "oribila"?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by ana_p

Eu fac FIV cu dr. Tutunaru si dr. Matei la Sabyc. Injectiile intramusculare cu Menogon ma gandeam sa le fac la Medsana, ca e cea mai apropiata clinica de mine si altcineva nu are cine sa ma ajute. De ce spui ca experienta de la Medsana a fost "oribila"?

Ana

Nu gasesti o camera de garda la un spital? La medsana mi s-a intamplat sa astept si 2 ore pentru injectie pentru ca nu era nici un cabinet liber.
Probabil am ramas eu cu impresia de experienta oribila si pentru ca am facut o hiperstimulare groaznica, pe care nu o doresc nici la dusmani.
Apa la plamani, blocaj digestiv, blocaj renal si burta cat butoiul.
Ce m-a deranjat este ca abia se uita 5 minute la mine cand ma duceam la monitorizare(hai, urmatoarea ca ne grabim) si desi aveam ff multi foliculi inca din primele zile si ma plangeam deja de dureri(ma dureau ovarele si cand mergeam si cand ma asezam pe scaun) nu mi-au scazut deloc doza. Si am observat ca a dat acelasi tratament la cel putin 5 alte tipe , adica la toate cele cu care am stat de vorba sau le-am vazut reteta. Credeam ca fiecare e unic in felul lui si ca avem probleme diferite.

Mergi la inceput

Da, complicata faza cu hiperstimularea; si eu ma tem de asta, desi doctorii m-au asigurat ca vom tine totul sub control, ca vor urmari nivelul estradiolului ca sa nu apara surprize. Oare pot merge la orice camera de garda si sa cer, contra cost bineinteles, sa mi se faca injectiile?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

PSJ pot sa te intreb cu ce doctor ai facut FIV-ul la Medsana ca eu incep astazi stimularea si mi-e tare frica de hiperstimulare

Mersic si pupici

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/m686p2.png

Mergi la inceput

Valeria, bafta multa! Cu ce faci stimularea?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

ANA cu menogon, insa abia dupa amiaza o sa aflu cate, cum, unde

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa le felicit pe tinerele mamici:
Andicu- aveti un bebelus superb.Sa va faca viata frumoasa si plina de bucurii.Felicitari parintilor!
Medamaya- triple felicitari pentru!Sa fii sanatoasa si sa-i poti duce la termen. Daca totusi ai avut 3 embrioni transferati, de unde putea Marinescu sa vada 4?
Mamicii de Cristian: imi pare tare rau ca nu ai reusit sa-i faci o surioara.Nu renunta in lupta cu 2. Speranta moare ultima!
Bafta tuturor fetelor aflate in tratamente!

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna fetele!
Lorelai intreaga procedura fiv dureaza aprox. 1 luna.Daca vei urma tratamentul lung vei incepe in ziua 21 a CM-ului din august, dupa calcule cam in ...14.09 si eu zic sa nasesti linistita ca vei fi la inceputul tratamentului de inhibare;daca faci protocolul scurt (din ziua 2 de CM)fie incepi in 27.08 sau dupa 20.09(in functie de CM!), acum sfarsitul lui august nu te avantajeaza pt. ca vei fi probabil in perioada punctiei sau et-ului,in schimb sfarsitul lui septembrie este ok....Apropo unde faci fiv-ul pt. ca la giuly in luna august este inchis departamentul fiv din cauza concediilor!Bafta!
Ana pt. Dipherelyne este recomandat sa folosesti seringi de insulina cu ac detasabil (de 1 ml este ok) si ace normale separat;acul de insulina este mai micut si finut, aproape ca nici nu simti cand faci injectia subcutanat, iar la acele de schimb nu are importanta marimea pt. ca doar te ajuta sa prepari si sa tragi solutia din fiole!Bafta!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput