FIV 125
Raspunsuri - Pagina 13
valeria72 spune:
Rubia mersic mult.
Fetelor poate i-mi recomandati si mie un medic de familie din Bucuresti i-mi trebuie urgent!!!!
Aspiranta la titlul de mamica
luci.eilm spune:
Valeria, fiindca esti grabita iti sugerezi sa mergi la Policlinica din zona in care esti (e un avantaj sa fie aproape de tine) si sa rogi asistentele sa-ti recomande pe cineva. La policlinici (asa cum le stiam noi) acum profeseaza medici de familie. Au program (in ture) de la 7.30- 20.00. Eu asa am facut (in Militari- sector 6). Bafta !
valeria72 spune:
Mersic Luci daca pana diseara nu am nici o recomandare, o sa trec pe la policlinica din cartier sa vad daca gasesc un medic.
Aspiranta la titlul de mamica
marrina spune:
aurel_cris, medamaya Asteptam vesti de la eco!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
alina_alexandra spune:
Valeria, daca vrei iti pot recomanda eu un medic de familie. E in zona Mosilor, daca e aproape de tine. Ma poti suna la 0742205634 sa iti dau mai multe date.
E totusi bine sa ai medic, vei avea nevoie si de retete.
Moniland spune:
Alina, faci maine hcg-ul?
Kora cum e fsh-ul tau?
Eu plec din noaptea asta pentru o saptamana. Azi ne-am hotarat . Ma duc cu cortul la Vama Veche. Sper sa nu bata vantul si sa ni-l ea
Cand vin vreau sa vad numai vesti bune. Va pup pe toate fara exceptie.
Monica
ana_p spune:
Moniland, vacanta placuta si odihnitoare!
Zouzou, AndradaP, Luck, ladyxe, Felicia, marrina, madlen, MRL, , Miha2004, Valeria, Veret,Sourceress, Dariela, rubia, si toate fetele dragi, cate un pentru fiecare dintre voi.
Kora, pentru tine o speciala!
Ana
madlen spune:
Moniland, la Vama Veche nu stiu sigur cum e, dar la Constanta bate un vant de te ia pe sus, cu cort sau fara! Sper ca pana maine, cand ajungi tu, sa se potoleasca. Oricum iri urez vacanta placuta!
ana_p,
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
DORIS_71 spune:
Vin si eu la raport: pe 1.07. mi-a venit in sfarsit mult asteptatul CM dupa tentativa mea de FIV(ultimul l-am avut pe 28.04.), intre timp am facut o vizita gine unde mi-au gasit un mioma intramural de 19 mm, motiv ptr. care eram deja preocupata sa nu-mi sara din schema FIV-ul din toamna. Azi am sunat la clinica sa le expun problema si mi-au spus sa stau lnistita ca nu influenteaza cu nimic FIV-ul. Pe 26.07 am deja programare la clinica si mai vedem ce ne spune.
ALINA te asteptam maine cu vesti bune.
MONILAND distractie placuta la mare.
toate FIV-oasele
aurel_cris spune:
Buna dragele mele sa va mai dau si eu niste vesti depre mine,am stat mai mult la pat pentru ca din cand in cand am niste scurgerii maronii.Acum sa va spun ce a vazut doctorul la mine,va scriu exact ce am pe biletel:GS-19,7=5,4 saptamani
CRL-6,5 cord prezent
OD-41,5/25,5mm
OS-30,5/21,4mm
Acum trebuie sa merg din nou la echo pe 1 august,dar cred ca mai ma duc odata pana atunci,sa fiu sigura ca totul este bine.
MARRINA uite ca am venit cu informatiile,iar despre MEDA poti sa citesti la gravidute dupa cum e mesajul ei se pare ca are 3 bebei la purtator
Multa bafta la toate va doresc