Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu ma duc sa ma culcaresc, desi n-am somn, dar mai citesc.

Va pup

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Noapte bune -utelor
Eu mai bantai un pic. Am citit dar nu stiu ce. Sunt chiauna. Recitesc maine

Dana S37 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fiind mai racoare mi-am permis si am gatit ceva: salau la gratar cu saramura si cartofi natur, si am mancat ca haplea de mi s-a facut rau - la propriu - mi se intarise burtica rau si Dariuta parca isi facea pantofii lustruind cu burtica mea, asa ma impingea. Curg de somn insa nu pot sa dorm.

Dana S37 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, de pe la 4 nu mai am somn! Ma tot miram de ce si acum stiu: e 1 iulie!!!! Suntem deja pe ultima turnanta! Ca tot e moment festiv, in loc de "Buna dimineata!" si de va urez tuturor burtoaselor nastere usoara si va invit la sa ne facem curaj!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna dimineata .

LIA ai dreptate - zi de sarbatoare

fetelor

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Luna good ideea cu raspunsul catre fete1

anto me de info!.Ce bine ca te lasa Sonia sa dormi!Tie ti-a fost mai rau inainte sa iti scoata cerclajul?te durea burta mai tare?

Din seria, am contractii noaptea, pe la 5 m-am trezit in niste dureri groaznice, am crezut ca o sa nasc.Dupa vreo 2 nospauri am reusit sa adorm la loc!

a, uitam: i-am confectionat un cadoul lui bb din burtica pentru cand ne-om intalni:www.flickr.com/photos/9510942@N05/680106764/" target="_blank"> o papusica pentru dormit

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pana la urma nu am inteles, s-a sexat Karliga or ba? Ca asa a evitat raspunsul asta...

Adica buna dimineata, fara cafea, poate dupa ce se trezeste juniorul si alaptez, trag si eu gura!

Raportez, junior cuminte, m-a trezit de 4 ori azi noapte dar acum doarme de la 6. La ultima trezire dormeam pe mine si eu si mama dar dodo a fost cuminte si s-a culcat dupa ce a supt 1 ora!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumim fetelor de mai -iunie, azi e 1 iulie, hehe!
La cealalta odisee nu ne-am mutat la scutece decat dupa ce a nascut ultima fata din lista (user activ pe forum), sper sa facem asa si aici, nu e frumos sa ne mutam fara sa fim in formatie completa!

Si maine e ziua mamei mele, implineste 60 de ani si am intrebat-o daca isi inchipuia ca la varsta asta va avea 4 nepoti (1 fata si 3 baieti).
Ma duc sa mananc si sa ma pregatesc de alaptat, simt ca se incarca tzatzele!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Deni stiu ca se pune un paravan in fata, ca sa nu vezi ce fac ei acolo, dar, vorba ta, tot mai auzi cate ceva. Nu vreau sa ma imaginez ca un porc la taiere
Si pana la urma spune-ne tu, o sa ne fie dor de burtica 2 in 1?
Toata sapt asta m-am tot gandit sa o mangai mai mult ca nu o s-o mai am dupa nastere (cel putin nu in formatia mami+bebe ) si vad ca si fii-mea s-a gandit sa ma faca sa o simt in deplinul inteles al cuvantului. De vreo 3-4 zile ma bumbaceste de nu pot sta pe nicio parte. Pai unele lovituri de-ale ei sunt mai dureroase decat contractiile mele de la inceputul sarcinii Ce mai, e batoasa rau de pe acum Macar de as fi mancat cioco , ca m-am lipsit de ea tocmai din aceasta ratiune, sa nu fie prea violenta cu burta lui mami... ti-ai gasit cu cine sa te pui...

Chiar asa, Karli, asta o fi ultimul we 2 in 1 . Mai e asa putin... si am niste emotii... Eu sper din tot sufltetelul meu sa nu semene bebita cu socrosenia , Doamne fere'
De maine nu voi mai putea intra pe net, dar dupa operatie veti primi vesti de la sot (ca l-am scolit intre timp, acu sper sa aiba timp, ca sambata, pe 7 se insoara frati-su) sau de la una dintre voi. Ideea era ca o sa-mi lipsiti, v-ati dat seama, nu?

Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata , fetelor cochetelor si de la noi!!
Jadi nu stiu de ce karligutza evita sa raspunda...am intrebat-o si eu daca a punctat...Cred ca apa plata le-a luat mintile si au adormit pe loc.

sorina 37+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput