GRADINITA DIN HERASTRAU -BRITISH COUNCIL?

GRADINITA DIN HERASTRAU -BRITISH COUNCIL? | Autor: ligeea

Link direct la acest mesaj

Am trecut zilele trecute prin zona Parcului Herastrau , Satul Fancez si pe una stradute am vazut o gradinita cu predare in limba engleza .
ce stiti despre ea ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ligeea,

este British School, gradi/scoala cu predare in lb engelza si dupa programa britanica. Incepe cu gradinita - de la 3 ani iar la 5 ani copilul este in Grade 1, dupa sistem britanic. Este super OK daca vrei sa mergi pe sistemul asta - in acest moment, un copil care ar absolvi liceul in Romania in acest sistem nu ar avea diploma de balacaureat recunoscuta in Romania si deci nu ar putea merge la facultate aici ca orice absolvent de liceu din Ronmania.

Sistemul de invatamant este super OK, se vorbeste numai engleza (exceptand grupele de pitici, unde exista si doamne ce vorbesc romana). Atentie: din toamna acestui an isi muta sediu in Pipera, undeva in spatele Scolii Americane.

Taxele sunt aproape ca cele de la scoala Americana. La gradi cam 5-6000 Euro/an, Grade 1, 9500 E/an.

Programul este 9 - 15.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput