*** LA REDOUTE (33)***
Raspunsuri - Pagina 26
felicia74 spune:
Fetelor sunt niste preturi la Deuxieme... Nu cred ca sunt solduri![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Alyna24 spune:
MADAU, AM DAT DE CODURILE POSTATE DE TINE ATAT!INSA MAI
SUNT DE ACTUALITATE?ADIK LE POT TRECE LA COD DE CADOU?ORICARE?
SE POT COMANDA/ALEGE ORICARE?NU E POSIBIL SA NU LE MAI AIBA?ASTA NU PRICEP!IAR PE SITE-URILE ALEA PE CARE LE-ATI DAT PT COD DE CADOURI....NU VAD CODURILE!SCUZE CA TE /VA STRESEZ!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
vl-ad spune:
Buna!
Vreau sa fac o comanda pt o prietena de pe contul meu si as vrea sa o trimit ca si cdou pe adresa ei.Ca sa fac asta unde trebuie sa intru?Aici Je souhaite me faire livrer à une autre adresse sau aici J'offre cette commande-cadeau
Si va rog imi puteri spune va rog ce inseamna asta :
Votre ami(e) sera prévenu(e) de votre envoi par téléphone si vous choisissez la livraison 24H Chrono GRATUIT
- Votre ami(e) bénéficie de la garantie "Satisfait ou Remboursé" pour cette commande-cadeau
- Vous pourrez accompagner ce cadeau d'un petit message personnel
Edit:vad ca aici este obligatoriu si nr de tel , cum il trec 0062...?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
MADAU, AM DAT DE CODURILE POSTATE DE TINE ATAT!INSA MAI
SUNT DE ACTUALITATE?ADIK LE POT TRECE LA COD DE CADOU?ORICARE?
SE POT COMANDA/ALEGE ORICARE?NU E POSIBIL SA NU LE MAI AIBA?ASTA NU PRICEP!IAR PE SITE-URILE ALEA PE CARE LE-ATI DAT PT COD DE CADOURI....NU VAD CODURILE!SCUZE CA TE /VA STRESEZ!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)www.flickr.com/photos/9223353@N08/sets/72157600448643226/" target="_blank">[POZICI NOI]
Poti sa incerci codurile si vei vedea care merg .
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
Viairo spune:
Cort pentru copii:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324122396&documentid=299107&cod=21FR11142561
vl-ad spune:

Bupa cum am spus am facut o comanda in valoare de 130 e pt prietena mea la care am dat optiunea sa ii vina cadou la adresa ei .
Acum am primit un mail de la Sabine .
Eu nu inteleg foarte bine ce vrea sa spuna , asa ca v-as ruga frumos sa imi traduceti voi mailul.
Hi,
With reference to your order we sent on june 29th through parcel n° 179 5970645, I am writing to inform you that when we prepare it we could not join the pack of 2 trousers 951 5950 size 94. We owe you 6,45 EUR. As we do not ship anymore in your country and we d o not reimburse to credit card, can I reimburse by cheque ?
Best regards.
For next claims, thank you to make them online by clicking on top of our home page in "Aides et Services".
By going down the page, click on "Autres demandes" just under : Mes autres questions.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Credeam ca eu am scapat de Sabine asta dar ....
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
croco21 spune:
Adina, traducerea ar suna cam asa:
<<In legatura cu comanda dvs expediata pe 29 iunie prin coletul n° 179 5970645, va informez ca la momentul in care l-am pregatit, nu am putut pune pantalonii 951 5950 masura 94. Va datoram 6,45 EUR. Deorece nu mai expediem in tara dvs. si nu rambursam pe cartea de credit, putem sa va rambursam prin cec?>>
Croco
Lorenza spune:
Se intampla cava cu suiviul meu de comanda,mai adineauri cand ma jucam acolo,am dat click pe mon rambursement si am vazut ca la coletul care trebuie sa-mi soseasca,am de primit si un cec de 7,5 euro,acum am verificar iar,o rochie pe care o comandasem in coletul de care vorbesc acum apare in curs de inregistrare,desi comanda e din 27.Doamne ce varza au astia,cine stie ce-o sa primesc?
De data asta daca mai am surprize neplacute o sa-i reclam la toate forurile internationale care au treaba cu comertul online.
vl-ad spune:
Multumesc mult Croco
Deci nu are nici o legatura cu comanda data azi?O ce bine !
Mai daca nu mai exista nici un mod de a-mi returna acei bani de ce mai ma intreaba daca sunt de acord sa imi trimita cec?
Oare daca i-as scrie sa ii(pantaloni) trimita in comanda data azi pt prietena mea ar fi de acord?
Ca vad ca sunt disponibili pe sit.
Edit: ceva este ciudat , pantalonii de care vb ea nu au acelasi cod nici acelasi pret cu setul de pantalonii pe care i-am comandat eu.
Oare ar trebui sa astept pana imi ajunge coletul sa ved daca sunt pantaloni acolo si dupa aceea sa ii raspund la mail.
Comanda am dat-o in 28 , deci ar trebui sa ajunga.
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
padi spune:
Am primit si eu mail de la Sabine.
Hi,
When we prepare your parcel n° 178 6342607, we could not joint the debardeur 739 8654 size 42 which is out of stock. We owe you 2,73 EUR. Can I reimburse by cheque because we do not reimburse to credit card ? We do not ship to your country anymore. Do not place any other orders, in case of lots parcels, you will not been reimbursed.
Best regards.
For next claims, thank you to make them online by clicking on top of our home page in "Aides et Services".
By going down the page, click on "Autres demandes" just under : Mes autres questions.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Ce ma enerveaza!!!!! Nu inteleg de ce nu este disponibil produsul. Cand am dat comanda era. daca nu era in stoc, nu trebuia sa apara "Disponible immédiatement". Ma enerveaza si cum pun ei problema: pai ori trimit, ori nu trimit in Romania???? Le scriu eu un email in care o sa le zic numai de "bine"....

Adriana