*** LA REDOUTE (33)***
Raspunsuri - Pagina 27
Lorenza spune:
Edit: ceva este ciudat , pantalonii de care vb ea nu au acelasi cod nici acelasi pret cu setul de pantalonii pe care i-am comandat eu.
Oare ar trebui sa astept pana imi ajunge coletul sa ved daca sunt pantaloni acolo si dupa aceea sa ii raspund la mail.
Comanda am dat-o in 28 , deci ar trebui sa ajunga.
[/quote]
Nu m-ar mira la ce varza vad ca au facut si din coletul meu!
Nuschu,rochia pe care cica am comandat-o azi e aceea de podium despre care am vorbit zilele trecute.
Lilly79 spune:
Am dat si eu o comanda in 28 si astept sa soseasca.
As mai da o comanda dar am vazut ca ati primit mai multe "We do not ship to your country anymore"? 
Sa indraznesc sa mai comand? Daca nu mai livreaza in Romania oare ma vor avertiza inainte de-a lua banii de pe card?
madau spune:
Padi s-a mai discutat problema asta cu livrarea, nu vad de ce sa-i mai scrii sa te mai certi cu ea..problema sta asa..faci comanda pe barba ta, ptr ca in cazul in care nu ajunge coletul ei nu te despagubesc. dar iti trimit banii..deci nu produsele. Cam asa stau lucrurile.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
petit_ange spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine.
Mi-am facut cont pe La redoute, am facut comanda dar nu stiu de ce imi refuza plata cu cardul, la sfarsit "paiement par carte refuse". Am un Mastercard in euro, chiar azi am verificat sa fie bani pe el, e valabil, chiar nu inteleg ede ce il refuza??? voi cu ce card platiti de obicei? ati mai patit sa refuze?
Mersi mult.
Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Fetelor, ajutati-ma si pe mine.
Mi-am facut cont pe La redoute, am facut comanda dar nu stiu de ce imi refuza plata cu cardul, la sfarsit "paiement par carte refuse". Am un Mastercard in euro, chiar azi am verificat sa fie bani pe el, e valabil, chiar nu inteleg ede ce il refuza??? voi cu ce card platiti de obicei? ati mai patit sa refuze?
Mersi mult.
Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kgIsabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Ar fi doua variante ,dupa mine:
1-n-ai destui bani pe card,incearca sa scoti un obiect,poate merge;
2-poate chestia cu nelivratul in Romania sa inceapa sa fie adevarata.
madau spune:
Lorenza eu am dat azi 2 comenzi ptr cineva, am platit pe 2 conturi diferite, si n-am avut probleme. Deci partea cu nelivratul in RO pica...eu as zice ca nu-s destui bani pe card
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alia_ro spune:
ar trebui sa mentioneze ca nu livreaza in romanica inainte sa ia banii din cont, nu??? ca sa nu ajunga sa dea cecuri!
Eu zic Doamne fereste, ca am plasat deja 2 comenzi mari si sint la a 3-a si mai mare (pt inca 2 prietene)!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
felicia74 spune:
stati mai linistite ca e poveste veche de cateva luni, de atunci noi ("veteranele LR") am dat n comenzi, deci ne-a luat banii cu mare placere![]()
PS: si eu am dat comanda azi si nu a fost nicio problema.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
asta e noua, ca io n-am mai vazut-o; Nushu, ai ochit-o si tu?
ce ziceti de ea? bineinteles daca o scurtez pana la genunchi, ca io nu port lungi:
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-longue-sans-manches-laura-clement.aspx?productid=324097151&documentid=494707&categoryid=33023283&single=&hasnext=1&hasprev=1
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David