*** LA REDOUTE (33)***
Raspunsuri - Pagina 11
miki68 spune:
Nushu, frumoasa rochie. Imi place ca e de matase naturala. Din pacate, mar. mea s-a epuizat.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
quote:
Originally posted by miki68
Nushu, frumoasa rochie. Imi place ca e de matase naturala. Din pacate, mar. mea s-a epuizat.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
si mie tot asta imi place ca e de matase
denisabia spune:
Super rochia nushulica.Cred ca merita investitia , o rochie nu se demodeaza , e buna la casa omului.
Lorenza spune:
Dar asta cum vi se pare:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-des-podiums.aspx?productid=324104944&documentid=473907&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Dar asta cum vi se pare:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-des-podiums.aspx?productid=324104944&documentid=473907&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0
lorenza fii atenta

vezi ca la spate are o bata de elastic si poti lua o marime mai mica decat porti daca nu ai sanii foarte mari(adik sa-ti vina la cupa bine)...pe urma vezi ca la culoare e un galben pal asa
in ansamblu rochia e foarte frumoasa numai ai grija la marime
Lorenza spune:
Nushu,
mi-am comandat 38.O sa vad cand o veni cum e.La cupa port 90 B(75B) si am 56 kg la 171 cm.Ce zici,o sa-mi fie mare?
nushulica spune:
quote:
Nushu,
mi-am comandat 38.O sa vad cand o veni cum e.La cupa port 90 B(75B) si am 56 kg la 171 cm.Ce zici,o sa-mi fie mare?
pai la tzatze suntem la fel
o sa-ti vina bine...sper...eu as fi luat 36 chiar
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Nushu,
pai la tzatze suntem la felnumai tu esti un pic mai inalta
Mersi mult!Sper sa-mi vina bine,la 36 nu m-as fi gandit niciodata sa comand,desi au fost lucruri 38 care mi-au venit mari,si lucruri 40 care au picat ca turnate.Deci,la croitoreasa si cu asta.
O sa-ti spun cand a venit daca mi-e mare sau nu.
Tu ce marime ti-ai luat?
Onetzica spune:
Fetele ce parere aveti de sandalutele astea? Eu port 35 la picior dar ele sunt 36. Or fi mari????
http://www.laredoute.fr/vente-les-sandales-anne-weyburn.aspx?productid=324098706&documentid=321407&categoryid=33021305&single=&hasnext=1&hasprev=0
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Lorenzaquote:
Originally posted by nushulicaquote:
Nushu,
pai la tzatze suntem la felnumai tu esti un pic mai inalta
eu prima am luat-o 40nu vrei sa stii cum arata pe mine...eu la rochii cam iau 38 dar asta am luat-o 40 ca am zis ca e matase n-are elastan...si a fost teapa...acu ca tot m-ai starnit tu am bagat iar in cos marimea 36
Mersi mult!Sper sa-mi vina bine,la 36 nu m-as fi gandit niciodata sa comand,desi au fost lucruri 38 care mi-au venit mari,si lucruri 40 care au picat ca turnate.Deci,la croitoreasa si cu asta.
O sa-ti spun cand a venit daca mi-e mare sau nu.
Tu ce marime ti-ai luat?