*** LA REDOUTE (33)***
Raspunsuri - Pagina 10
andre_ea spune:
Yessss!!!!! Am primit aviz de la posta.
Din pacate nu ma pot duce azi dupa el. Azi invat.
Prost au picat reducerile astea pentru mine. Invat si nu ma pot misca de acasa. Dar de miercuri e liber la comandat
.
Ella, ai primit sandalele alea "coloris or mat"? Imi cam pare rau ca nu le-am comandat si eu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
nushulica spune:
ella de genti ce sa zic...ele sunt faine ca forma(a2a imi place mai mult mie) dar la material
sunt din carpa
poate sa le iei la reduceri
ca la pret intreg nu m-as baga
ella_74 spune:
andre_ea,
am primit sandalutele, am si scris, sunt foarte misto si nu sunt auriu turbat cum ma gandeam io, ci o combinatie de auriu si argintiu, adica un auriu mat.
Sunt cool , ieri chiar m-am incaltat cu ele si sunt foarte comode.
nushu,
da, ai dreptate, am vazut si io dupa ca sunt din carpa...dar forma imi place .
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
cin spune:
fetele, am vazut ca vb de asti: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3739830&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=20&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
imi plac si tare i-as comanda...dar nu stiu ce masura. port 38, dar am luat balerinii aia crosetati marimea 40 (dupa masuratorile lor) mergea mai bine un 39...dar la adidasi ce nr sa comand? 38? 39?
madau spune:
Ce faceti gagici, nu mai cumpara nimeni nimic?
. Io am fost cu fata la dr azi, ca e racita si tuseste ca o capra...maine tre sa ma duc cu ea la analize...mi-e groaza zau, ca trebuie sa-i ia si sange...nu stiu cum m-oi descurca cu ea
.
Claudia 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
cin,
io mi-am comandat adidasii aia reebok 38, desi port 37; dar la adidasi intotdeauna imi comand un nr mai mult.
daca ii iei sa joci tenis cu ei tre sa ai spatiu de manevra si tre sa fie putin mai mari decat adidasii de strada.
io am primit adidasi de tenis de la Adidas si nu mi-au venit 38; a trebuit sa-i schimb cu un 39.
asa ca stau cu emotii pentru astia reebok.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
miki68 spune:
Mada, imi pare rau de mititica. In vremurile astea asa calduroase, cel mai mic curent ne dauneaza. Si pe mine ma cam doare in gat, da eu is capra batrana, cu cateva ospen m-am rezolvat. Bafta maine la luat sange! Sper sa dai de o asistenta care sa stie sa o "vrajeasca" si sa aiba si mana ushoara. Va pup.
cristina d.
nushulica spune:
vai mada ai grija maine cu mirunica cand ii ia sange noi am avut o experienta nasoala tare cu ingrid si s-a invinetit toata
ca sa nu mai zic cum tipa mititica....mare grija vb cu asistenta sa fie dragutza ca altfel...eu iti tin pumnii
m-am enervat si am mai dat o comanda ca am mai gasit acum o multime de produse pe care nu le vazusem
si am umplut iar un cos![]()
denisabia spune:
mada iti tinem pumnii cu fetita , important e sa fie atenta asistenta si trece repede.Daca e mai linistita defel n-o sa ai probleme.
Nici nu ma mai uit pe site ca altfel imi vine iar chef sa comand.Pana una alta tot in magazine ma simt mai bine , sa vanez hainute.Astept comanda , este prima dealtfel lumea m-a cam amenintat sa nu ma prinda miscrobul cu LR, ca-s cam cheltuitoare defel.
nushulica spune:
'neata! fetele nu mai cumparati nimic??![]()
dati-mi o parere despre rochia asta:
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-sans-manches-et-sa-ceinture.aspx?productid=324095681&documentid=494707&categoryid=33015979&single=&hasnext=1&hasprev=1