Ati tinut jurnal in adolescenta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

si eu am avut jurnal! cateva agende, acoperind anii `91-`95. altele le-am aruncat pe parcurs, nu stiu de ce? poate din dorinta de a face ordine prin viata mea?
acum cand recitesc ce scriam regret prea-plinul sentimentelor de atunci ... parca prea mult si prea variat simteam!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am inceput cateva. Dar nu durau mai mult de o luna-doua pt ca, recitindu-le nu ma mai regaseam aceeasi. Si le aruncam minunandu-ma de naivitatile scrise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Eu nu am avut nici un jurnal in schimb la 16 ani am inceput sa-mi scriu memoriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Foarte frumos trebuie sa fie sa recitesti intamplari si sentimente din adolescenta!
Din pacate eu m-am apucat de sportul asta cand mi-am luat primul calculator, prin 96. Eram deja mama si am scris acolo multe de atunci incoace.
Am avut perioade in care scriam zilnic si mult, cu amanunte, dar am avut si perioade in care l-am lasat in asteptare cu lunile. Oricum, au trecut 11 ani si eu inca scriu in jurnalul meu electronic dar mai ales imi place sa citesc si sa retraiesc intamplari altfel uitate. De multe ori ma duc la el sa-mi amintesc ceva, o zi de nastere sau un eveniment din familie. Am impresia ca pun o piedica impotriva trecerii timpului, ca pot cu un mic efort sa ma intorc undeva in urma sa retraiesc ceva ce mi-a placut...

Fetele mele

Mergi la inceput