Ati tinut jurnal in adolescenta?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mistral/mistral.jpg)
mistral spune:
Da...am tinut.S-au adunat 4 caiete,un teanc de scrisori si fotografii.Din pacate azi mai am un singur caiet,care cuprinde anii 95 si 96.Il rasfoiesc rar dar cu placere.Ce voi face cu el nu stiu...il voi pastra pur si simplu.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danutz spune:
Da, am si eu unul in care am tot scris de pe la inceputul liceului pana cand am terminat facultatea. Fostul meu sot l-a gasit odata si l-a citit, spunandu-mi ca nu credea ca pot fi si romantica.
Il voi pastra, il voi reciti cateodata si poate ca , intr-o zi o sa-l deschid in fata fiului meu ca sa-i povestesc povesti adevarate!
Cumva, il vad ca o dovada a ceea ce eram eu odata si ca o sursa de energie pozitiva!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
lorelei_19 spune:
erau de fapt calendare, in care fiecare zi din an avea cate o pagina. acolo imi scriam trairile si impresiile din ziua respectiva. din pacate am lasat caietele pe undeva prin romania, sper din toata inima sa le regasesc. cele mai multe randuri erau triste, cum trista mi-a fost si adolescenta, cand mama a stat ani in sir in spital. dar si incarcate de stropi de poezie, de sclipiri de bucurii. si gandurile, visele mele cele mai ascunse, primul sarut, prima imbratisare, prima intalnire, pe toate le-am inmagazinat in acea cutiuta frumoasa cu amintiri...
Oana spune:
Da, am tinut si eu jurnal. Incepand din clasa a IV-a pana in liceu printr-a IX-a sau a X-a si apoi putin in timpul facultatii. In scoala generala... Copilarii ce sa mai... Scriam ce faceam toata ziua, ce vedeam la tv, ce carti citeam, ce filme imi placeau, despre scoala, colegi, colege. Apoi in liceu a murit bunicul meu si parca o data cu el am simtit ca se duce si copilaria mea. In orice caz de atunci nu prea am mai scris... Am mai scris putin in timpul facultatii dar de data asta nu in caiete ci in agende cu calendar pe fiecare zi. Chiar le reciteam acum pe cele din facultate... Ce voi face cu ele? Le pastrez normal. Cand am chef le mai citesc. Nu stiu daca le voi arata fiului meu poate mai tarziu acum e prea mic oricum.
liliana29s spune:
Daaa jurnalul din liceu cite amintiri ce frumos si coperta de carte in care se adaugau toate biletelele si poeziile si amintirile si pozele , ce frumooos.
Aaa nu ale mele ca eu am fost prea comoda ca sa scriu, dar avea sora-mea si ma delectam din cind in cind cu ele
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Daaaa, am tinut si eu jurnal incepand cu varsta de 14 ani si pana cand m-am maritat. Acuma nu le mai am, le-am aruncat pt ca asa am vrut, dar in schimb am scrisorile de din timpul liceului si a facultatii pe care ni le scriam cu actalul sot. Ce amintiri....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Oh, da, dar cine n-a tinut jurnal???
Interesant, citind peste timp, radeam singura de cat de... penibila eram... vai mie!
Acum zambesc, m-am maturizat, cica ...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Daaa... si eu am tinut juranl din clasa a VIIa pana in a XIIa. Aveam doar unul, f gros, gen biblioraft format A5 in care adaugam mereu foi. Dupa un an de facultate l-am aruncat , deoarece l-am recitit si mi s-a parut foarte copilaros, nu asa "matur" cum eram eu la 19 ani dupa 1 an de facultate
. Acum normal ca imi pare rau... In schimb am pastrat scrisori de amor, biletele si celebrele "caiete de amintiri".
Ce o sa fac cu ele? O sa le pastrez in contiunuare si daca Vlad o sa doreasca o sa i le arat.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
ANKUTZA79 spune:
Daca am tinut un jurnal in adolescenta?!Pai bineinteles iam dat chiar si un nume...scriu in el: bucurii,necazuri ,neimpliniri, tristeti...DE ce am zis ca SCRIU si nu SCRIAM,ei bine nu am facut o greseala gramaticala,am folosit SCRIU pt ca el mai exista si azi poate nu``discut`` cu el asa des ca in copilarie dar...totusi el este acolo cand am nevoie de el...pupici tuturor
http://tt.lilypie.com/65H9p3.png
julax spune:
Si eu am avut si am inca jurnal.Acum sunt la cel de-al 12-lea,dar il am de vreo 3 ani si am scris aproape jumatate (imi amintesc de el cam o data pe luna).La inceput(prin clasa a7-a ,a8-a) terminam unul in cateva luni.Scriam tot felul de nimicuri(atunci pareau lucruri foarte importatnte),dialoguri intre mine si X sau Y.Interesant e ca odata citisem undeva ca daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa incepi prin a scrie ce-ti doresti,ceea ce am facut in jurnal.Pare greu de crezut pentru unii,dar e adevarat,cel putin in cazul meu...
Acum scriu mai mult despre bebe,amanunte pe care nu le-as putea retine daca nu as avea acest jurnal.
Oricum ,e placut sa recitesti peste ani...Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete