Un gand frumos pentru soti intelegatori
Raspunsuri - Pagina 10
conchita spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Conchita, tu te-ai intors pe forum ca-ti era dor sa ataci?
draga mea, eu am felicitat-o pe Cristina, de atacat ati atacat-o voi. si nu numai gramatical.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
principe spune:
Eu prieteni nu am prea multi. Ii pot numara cu usurinta pe degetele de la o singura mana! Dar mi-au fost alaturi si la bine si la greu> Am putut striga dupa o mana de ajutor si cand eram complet in rahat dar s-au si bucurat pentru mine si alaturi de mine cand am avut de ce. Important este sa separam amicii de prietenii de suflet!
Toate cele bune si o zi frumoasa!
---------------------------------------------------------------------
exact,prietenia este neconditionata.avem multi amici ,cunostinte,vecini,colegi etc dar nu shi prieteni.
sa nu facem confuzie.
ileanna spune:
tuinea,
felicitari pentru tine si pentru sotz!!
inteleg de ce esti atat de fericita ca vrei sa strigi in gura mare
whatch out totusi. eu de cate ori m-am desprins de pamant de fericire mi-am luat cate una sa ma mai trezesc ...
pastreaza-ti pragmatismul si in acelasi timp ia pozitiv mesajele "dulci" de pe aici. sunt doar ca sa iti alimenteze acest pragmatism
inca o data
Never say NEVER.
tuinea spune:
Multumesc de sfat!
Chiar nu ma culc! Dar totusi, un pic de incredere nu strica! Ca si el daca nu ar avea ce m-as mai face? Chiar acum o sa ma fac frumoasa, frumoasa ca sa-i tina doua luni!
anca_vlad spune:
Cu putina rabdare am citit si eu tot acest subiect!
ce pot spune ma bucur cand aud ca exista si astfel de soti care isi sustin sotiile din toate punctele de vedere, bravo lor si felicitari tuinea, acum e greu dar timpul va trece si atunci va fi bine!Bafta multa si putere sa treci peste dorul de cei dragi!
ce nu inteleg eu este, de ce atunci cand cineva iese din tipar si se remarca prin ceva bun si deosebit trebuie sa cautam nod in papura.
Este chiar asa greu de crezut ca barbatii pot fi si altfel decat egoisti, plini de ei, violenti, etc.
Anca Vlad spune:
quote:
Cu putina rabdare am citit si eu tot acest subiect!
ce pot spune ma bucur cand aud ca exista si astfel de soti care isi sustin sotiile din toate punctele de vedere, bravo lor si felicitari tuinea, acum e greu dar timpul va trece si atunci va fi bine!Bafta multa si putere sa treci peste dorul de cei dragi!
ce nu inteleg eu este, de ce atunci cand cineva iese din tipar si se remarca prin ceva bun si deosebit trebuie sa cautam nod in papura.
Este chiar asa greu de crezut ca barbatii pot fi si altfel decat egoisti, plini de ei, violenti, etc.
NU AM SCRIS EU POSTUL ASTA? DE CE E SEMNAT CU NUMELE MEU???????
marci spune:
Anca, nu mai plange! Numele tau este scris cu majuscule, al celeilalte nu, data inscrierii este diferita, ceea ce inseamna ca sunteti 2 persoane cu acelasi nume.
conchita spune:
quote:
Originally posted by Anca Vlad
NU AM SCRIS EU POSTUL ASTA? DE CE E SEMNAT CU NUMELE MEU???????
Anca
ai acelasi nick cu alta fata, vezi mai sus ca e altcineva.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
tuinea spune:
Nu-ti face probleme! Cred ca sunteti doua si ambele bine venite!
Poti sa ne spui si tu parerea ta!
Este loc pentru toata lumea!
Sa aveti o zi buna fetelor!
anca_vlad spune:
off topic, nu e semnat cu numele tau.
eu sunt anca_vlad scris cu litere mici, iar tu din cate am vazut esti Anca
Vlad
te-am suparat cu ceva, sau am spus ceva care te-a deranjat?