Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
martutza spune:
Riloasa si Victor fornaie desi nasucul s-a curatat;mai are pe o nara mai mult si asta am constat punand apa de mare in nas si tragand cu batista bebelusului ca altfe ziceam ca nu are dar el avea si ii inghitea;de aici si kk cu mucisori.Dr a zis ca e posibil sa ai be si polipi(vegetati adenoide)dar ca pana la 6 luni toti au vegetatiile mai mari si dupa 6 luni la ORL putem afla in urma controlului daca e ok sau nu si, daca nu e ok vedem dupa 1 an daca face operatie.Al meu doarme si cu gura deschisa si de aici banuiala de polipi.
Pupici.
Merg sa fac o ciorbita ca ieri am facut mancarica de fasole.Fac si eu cand doarme manzu si cand sta tati cu el (adica duminica)
O zi frumoasa tuturor.
Andra, Crina_mio,Magdutah,Madybulancea ce faceti fetelor sunteti bine? Mai dati si voi un semn de viata macar cand fac puii cate 1 luna sa stam linistite.
Mady esti bine? Ce era cu febra aia ca ma gandesc numai la tine si la operatie.Sper sa nu fie complicatii.Sanatate multa.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
elpower spune:
Buna ziua! Pe mine m-a pocnit mutatul patului de dimineata, asa ca abia acum ajung si eu pe forum. Asa ca, avand in vedere si luand in considerare faptul ca luna asta n-are decat 30 de zile, nu se poate ca bbii nascuti pe 31 sa ramana nefelicitati. Deci:

de la Thea si mami pentru toti copilutii nascuti pe 31 si pe 1
!
4 lunisoare -
Luca
de Ocrainic, Tudor Stefan
de Gabi78, Sophia
de Krissy si Simon
de Anail!
3 lunisoare -
Mihai
de Riloasa, Noemi Antonia
de Adelyna, Vlad
de Magdalena76 (???), Denis Mihai
AnneMary77 (???) si Iarina Maria
de Iunita!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
arissa spune:
Ela, i-ai uitat pe Luca de Ocrainic, Tudor Stefan de Gabi78, Sophia de Krissy si Simon de Anail
. Sa fie sanatosi cu totii, la multe lunisoare!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
riloasa spune:
MARTUTZA, dermatita atopica poate sa tina si pana la varsta de 3ani. La al meu a aparut la 2 luni. Probabil ca si la nepotica ta a fost mai de mult dar multi parinti probabil ca nu stiu cum arata. La dermatita pielea este aspra si mai uscata. Trebuie hidratata cu creme. Si la incheieturile de la maini si de la picioare este o iritatie mai rosie si tot asa aspra. Dar la unii copii au si bubite pe fata si pe corp. Dispare vara si reapare toamna si primavara. Am inteles ca marea aluta la dermatita. Stai linistita ca o sa treaca, important este sa o speli cu sapunuri pentru dermatita si creme la fel. Al meu a avut o forma mai usoara. Nu este de la ceai si nu se ea. Pur si simplu o face. Noi nu am avut niciodata probleme de genul acesta.
Despre kk nu ii mai dau nimic, pentru ca astazi a facut mai gros. Probabil de la piersicile care le-ma papat. Cum am papat normal cum a facut si el bine.
riloasa spune:
MARTUTZA, dermatita atopica poate sa tina si pana la varsta de 3ani. La al meu a aparut la 2 luni. Probabil ca si la nepotica ta a fost mai de mult dar multi parinti probabil ca nu stiu cum arata. La dermatita pielea este aspra si mai uscata. Trebuie hidratata cu creme. Si la incheieturile de la maini si de la picioare este o iritatie mai rosie si tot asa aspra. Dar la unii copii au si bubite pe fata si pe corp. Dispare vara si reapare toamna si primavara. Am inteles ca marea aluta la dermatita. Stai linistita ca o sa treaca, important este sa o speli cu sapunuri pentru dermatita si creme la fel. Al meu a avut o forma mai usoara. Nu este de la ceai si nu se ea. Pur si simplu o face. Noi nu am avut niciodata probleme de genul acesta.
Despre kk nu ii mai dau nimic, pentru ca astazi a facut mai gros. Probabil de la piersicile care le-ma papat. Cum am papat normal cum a facut si el bine.
riloasa spune:
elpower spune:
Multumesc Arissa! Se trezise pitica si nu m-am mai uitat si pe 1 martie. Scuze! Am remediat.Sper sa nu fi uitat iar pe cineva.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
riloasa spune:
riloasa spune:
MARTUTZA, dermatita atopica poate sa tina si pana la varsta de 3ani. La al meu a aparut la 2 luni. Probabil ca si la nepotica ta a fost mai de mult dar multi parinti probabil ca nu stiu cum arata. La dermatita pielea este aspra si mai uscata. Trebuie hidratata cu creme. Si la incheieturile de la maini si de la picioare este o iritatie mai rosie si tot asa aspra. Dar la unii copii au si bubite pe fata si pe corp. Dispare vara si reapare toamna si primavara. Am inteles ca marea ajuta la dermatita. Stai linistita ca o sa treaca, important este sa o speli cu sapunuri pentru dermatita si creme la fel. Al meu a avut o forma mai usoara. Nu este de la ceai si nu se ea. Pur si simplu o face. Noi nu am avut niciodata probleme de genul acesta.
paula75 spune:
Riloasa Eliana mea a fornait si ea acum 1 luna dar si stranuta desi muculeti n-avea.Am chemat doctorul si in cepuse si un pic de tuse. Avea o infectie a cailor respiratorii superioare.Am facut tratament cu antibiotic .
Acum fornaie iar dar e si de la otita iar racita.....
Sa vada asistenta copilul sau daca nu dr....Eu cred ca n-are nimic dar sa fii tu cu inima impacata.
Multumim de griga si de urarile voastre...e mai bine dar tot o mai doare urechiusa, maine mergem si la dr. ei pediatru
Poop la stup
Paula