Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Riloasa Eliana mea a fornait si ea acum 1 luna dar si stranuta desi muculeti n-avea.Am chemat doctorul si in cepuse si un pic de tuse. Avea o infectie a cailor respiratorii superioare.Am facut tratament cu antibiotic .
Acum fornaie iar dar e si de la otita iar racita.....
Sa vada asistenta copilul sau daca nu dr....Eu cred ca n-are nimic dar sa fii tu cu inima impacata.
Multumim de grija si de urarile voastre...e mai bine dar tot o mai doare urechiusa, maine mergem si la dr. ei pediatru
Poop la stup
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Va rog frumos sa ma iertati ca am trimis de atatea ori. Imi scria eroare! Si am zis ca nu trimite mesajul.

Mergi la inceput

Riloasa Eliana mea a fornait si ea acum 1 luna dar si stranuta desi muculeti n-avea.Am chemat doctorul si incepuse si un pic de tuse. Avea o infectie a cailor respiratorii superioare.Am facut tratament cu antibiotic .
Acum fornaie iar dar e si de la otita ca e iar racita.....
Sa vada asistenta copilul sau daca nu dr....Eu cred ca n-are nimic dar sa fii tu cu inima impacata.
Multumim de grija si de urarile voastre...e mai bine dar tot o mai doare urechiusa, maine mergem si la dr. ei pediatru
Poop la stup
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

vad ca iesirea de astazi sa anulat, daca vreti totusi eu astazi la 6.30-7 sunt in Ior la intrarea dinspre potcoava la locul de joaca cum intrati imediat pe stanga daca vrea cineva si e disponibil poate ne vedem acolo

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Cred ca e ceva cu site-ul de repeta mesajele
Pt. dermatita atopica am o prietena cu baiatul de 7 ani si inca are...cica nu trece doar o ameliorare dar stiu ca trateaza cu Trixera de la Avene....
Eliana mea papa numai san si are scaun la 2-3 zile nu e uscat nu o doare cand face desi eu mananc fructe ca atunci cand eram insarcinata......mai are cineva probleme din astea?
I-am dat si ceai de musatel sa iasa zil;nic dar tot la 2 -3 zile iese
Pup la stup
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Riloasa - am reusit sa intru putin si am citit mesajul tau. Sincer m-a ingrijorat pt. ca si Stefania are la incheieturile picioarelor pielea mai uscata si uneori rosie si cate o portiune mica uscata pe genunchi. Asta o fi insemnand dermatita? Cand am fost la pediatru nu mi-a dat prin cap sa-l intreb.

Stefaniei i se inroseste uneori pielea de pe sprancene si pleoape, cand e ea mai agitata, aveti idee de ce?

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Dermatita la al meu prima data a aparut la picioruse de la genunchi in los. La palpare avea pielea aspra. Eu nici nu observasem, dar pediatra imediat a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Paula, stiam ca Trixera hidrateaza, nu trateaza. Dar poate nu am retinut bine. Mie pentru dermatita mi-a dat dr Elidel, dar am dat-o rar pentru ca am vazut pe prospect ca nu este indicat pentru copii sub 2 ani. Dar nici nu am mai avut probleme.

Mihaela, si la noi se intampla la fel cand plange. Am presupus ca asa e la bebeii cu tenul mai deschis si pielea subtire. Ca la Maya se vad viniosare pe pleoapa.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Paula75 si eu folosesc Trixera dar si A-derma. Si Mihaita mai tuseste si este fornait, dar ieri a venit pediatra si a nu mi-a zis ca ar fi ceva. Doctorii dau foarte usor antibiotice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Riloasasa stii ca si baietelul meu fornaie de cand s-a nascut si l-a consultat si medicul de familie si medicul pediatru si nu are absolut nimic.Ni s-a spus ca sunt copii care fornaie mai mult ....Sper ca si la tine sa fie la fel si bb sa nu aiba nimic.Sanatate multa!

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput