Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
Elena.2006 spune:
Florin_a sa stii ca si noi avem probleme cu tantarii desi avem plase la geamuri si avem si aparatul cu ultrasunete de Chicco, tot l-au muscat pe Adrian de fata.Nici nu stiu ce sa mai facem ca mai intra cate unul si atatia tantari ca anul asta nu am vazut.Eu i-am dat cu crema de galbenele dar inca nu am observat vreo schimbare majora de pe o zi pe alta.
Rebiana27daca reusesti sa rezolvi problema cu albumul te rog sa imi spui si mie cum ai facut ca se pare ca aelas lucru l-am patit si eu.
Mama lui Adrian(10.03.2007)
elpower spune:
Si Thea mea are o portiune aspra sub genunchiul drept!
Sa fie dermatita?
Si ei i se inroseste zona sprancenelor uneori. Chiar m-am intrebat de ce.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
alexia3 spune:
roxanici da ati reusit sunt niste poze minunate cu niste copilasi minunati, si am remarca hainute foarte frumoase la Bryan
multumim...daca vrei iti dam reteta...se casatoreste sora ta (in cazul in care nu ....ai o ruda apropiata) se trimite in sua, o lasi sa faca un bb , il lasi sa creasca vreo 2 ani si apoi pui si tu de un copil...si te'ai scos...n'am cumparat nimic la Bryan..tot de la dulap, carseat, haine jucarii chiar si pampers....biberoane, cereale...ce sa'ti mai spun creme,, samponuri...servetele umede...sponsorizeaza sora mea si nepotul de 2 ani![]()
![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
alexia3 spune:
hai sa va mai zic cate ceva din ale Alexiei...suna tati sa ne spuna ca vine foarte tarziu acasa pt ca are de terminat o lucrare si...dupa ce ca zilele trecute a venit tot tarziu...si raspunde Alexia si ii zice: dar zilele trecute ce ai facut ca tot tarziu au venit? acum de ce trebuie sa stai iar tarziu?...asa ca daca vreau sa-i fac morala sotului pt ceva i-o dau pe Alexia...suntem pe aceeasi lungime de unda. normal ca a doua zi iar suna sotul si ne spune ca este prin oras cumpara materiale si ...va ajunge tarziu (lucreaza la Paradisul verde si aia daca au bani vor repede si bine...platesc oricat pentru asta) acum Alexia a inteles cat de cat si ii spune : vezi sa ai grija sa nu se strice mancarea si sa o mananci: ...grijulie fata si cu gandire precocee-
deci nu masina nu sot asa ca atrebuit sa ma gospodaresc cu 2 copii. l-am luat pe Bryan cu mine si pe >Alexia am lasat-o acasa cu Baby einstein si nr meu de telefon scris pe o hartie sa ma sune indiferent ce ar gandi si daca vrea sa stam de vorba sa ma sune...asa ca ...am plecat la piata (o statie distanta...cam 1 ora cu tot cu facut piata) nu merg mult si ma suna: mami am vrut sa vad ce mai faci...si am mai vrut sa te intreb? ai oprit aragazul si cuptorul sa nu i'a foc casa¨"am oprit tot nu este nimc in priza nicipe aragaz...dar de ce ma intrebi...miroase ceva? a, nu mami...am vrut doar sa te intreb sa fi sigura..."
sper sa nu mai fie nevoie sa o las singura in casa pentru un timp mai mare...pentru ca o mai las cu Bryan cand merg sa i-au paine de jos si ii spun ca daca plange Bryan sa ii dea suzeta si sa vorbeasca cu el...in brate nu il ia , am statr de vorrba si i-am spus ca de cate ori il va vrea in brate sau sa-i dea sa bea sau sa-l imbrace sau...orice ar vrea sa ii faca o las , dar sa fiu si eu de fata, sa ni-l ceara noua si il dam in brate dar cu noi langa ea...si de cate ori mi l-a cerut ...l-a primit asa ca...
hai ca m-am intins si aici sunt bb-i de 2-4 luni , nu 4 ani---dar, am zis ca mai prinde bine sa vedeti cum va fi peste...3, 4 ani
m-am intalnit cu o mamica si ii povesteam despre Bryan: cand era el mic , dormea putin, acum...sau cand era el mic plangea mai mult...acum.....va dati seama ce bb-i mari avem daca am inceput sa povestesc de cand era el mic...
va pupam ...mai ies la racoare ca ...am unde....sunt la curte la parinti
roxanici spune:
Hehe Alexia, inseamna ca am vazut io bine ca sunt altfel de hainute decat ce gasim noi pe aici la Bryan. Ce dragutze sunt povestirile despre surioara mai mare
.
Zona sprancenelor rosii rares are intre sprancene, la baza nasului aceasta zona care se inroseste cand plange sau se screme mai tare dar el s-a nascut cu acea zona mai rosie. Mi-a zis dr pediatru cum se cheama da cica se estompeaza in timp. Oricum acum nu e vizibila decat in cazurile sus amintite.
dermatita...daca genunchi aspri inseamna dermatita atunci si rares are. Si noi dam cu trixera dar am observat ca o buna hidratare a pielii ne scuteste de aparitia pielii aspre. Am zile in care il dau la fiecare schimbat de pampers cu lapte de corp sau ulei in zonele in care mi se pare ca are pielea aspra. Rares mai face si pe pumnulet piele aspra si pe un umar si pe fatza a avut. Nu e rosu, doar aspru si noua nu ni s-a pus diagnosticul de dermatita insa ni s-a recomandat sa fol creme puternic hidratante, bineinteles ptr bebelusi
Si bineinteles la multe luni bebelusilor care sunt din ce in ce mai mari
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
alexia3 spune:
am vazut pozele roxana si nu pot tace...CE BINE ARATI!!!!!!! cum ai reusit......ca mai mult pe net stai,,,,sau asta este reteta!"
Rebiana27 spune:
Elena2006, am depistat care e calea de urmat pentru album. Mergi la profil personal, si activezi albumul foto (optiunea e undeva in josul paginii), dupa care (teoretic) obtii album. Dar... am facut eu deja asta si... tot n-a mers, asa ca am incercat sa trimit un mail administratorului (asa se recomanda daca nu-ti reuseste activarea), n-am reusit ca-mi dadea mesaj ca nu e buna adresa si am decis sa astept finalul lunii acesteia sa vad daca atunci voi avea album (ca, ai observat si tu, mesajul este ca albumele se aloca la sfarsitul fiecarei luni). Incearca si tu asa si... hai sa asteptam.
Despre vinisoarele acelea rosii de la ochi pot sa spun ca si Luca are dar ma astept sa dispara cu timpul pentru ca si eu m-am nascut cu un punct rosu pe nas care a disparut (din fericire
)
Vazut poze de Rares si parinti! Mamica... arata foarte bine, parca n-a nascut! De Rares stiai Roxi ca m-am indragostit, ca doar am mai zis!
Si pozele cu Bryan le-am vazut... mi-au placut tare cele unde era sub un copacel cu flori, "Rochia miresii" se numeste copacelul parca.
Despre dermatita nu stiu nimic pt ca Luca nu pare sa aiba; si sper sa nici nu ne confruntam cu problema.
mamicile si bebeii!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
anaanamaria spune:
buna seara mamicutze am intrat si eu sa va salut si sa mai citesc ce a-ti mai scris azi.
noapte buna voua si puiutzilor vostri
ana si
MIRIAM RIANA
http://community.webshots.com/user/anaanamaria