*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 16

katty spune:
Buna dimineata,
Zozela, cum sa te luam la bataie ca n-ai mai fost pe aici, mai ales ca ne-ai adus asa veste buna! Sarcina usoara si sa ne tii la curent cum evolueaza bebesito!
Catutza, multumesc frumos pentru urari, sa dea DD la toata lumea sanatate!!
Daria, petrecere frumoasa la tara! Si eu bucataresc! faca tocanita de vitel cu cartofi!!!
Astazi uram LMA PTR Bidiloi SI Lorinaoo1 !! Sanatate si fericire va uram, sa petreceti cat mai frumos si sa aveti parte de cadouri si surprize cat mai placute!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

zozela spune:
Va multumesc fetelor!! Normal ca o sa va tin la curent!!
Bidiloi,Lorinaoo1 Pd,Andreea,Viovio,Cata_pufy,Anca_Vlad
Ela.. in 6 sapt.si 2 zile!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

catutza spune:
Buna!
Zozela , sarcina usoara! Un bebe sanatos, frumos si destept si tot ce va doriti
Bidiloi ,Lorinaoo1 , la multi ani, sanatate, fericire si numai bine
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

LiliaToma spune:
Buna
Eu deja m-am zapacit cu atatea urari de LMA . Nici nu mai stiu cand si cui sa ii spun
, asa ca urez la toaaate leoaicele La multi ani si multa sanatate.
Si un pupic special pentru Andrei de katty: sa creasca mare, sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii.
Si felicitari muuuulte pentru zozela: sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

katty spune:
Multumesc si un mare , Lilia, ptr urarile pe care mi le-ai transmis ptr. Andrei.
La multi ani azi pentru
Anca_Vlad, Pd, Andreea si Doru, Viovio, Cata_pufy !!! Multa sanatate, fericire, implinirea tuturor viselor si petreceri frumoase sa aveti
varsta lui Andrei

szivarvany spune:
Adya
Adi69
DyaDya
O saptamana minunata tuturor !
Sunt prin zona, am shefi ... asa k mai scriu cand apuc ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

katty spune:
Sa aveti o saptamana minunata, cu temperaturi cat mai normale! La multi ani cu sanatate, Adi69, Adya, DyaDya! Sa aveti parte numai de bucurii si sanatate alaturi de familiile voastre!
Ce-ati facut in weekend, Leoaicelor? Noi sambata am fost la niste prieteni la Branesti, au o casa langa lac si padure, am zis ca o sa fie mai omeneste cu caldurile astea, aiurea a fost fooarte caald, am plecat la o plimbare catre padure si inapoi, si n-am avut inspiratia sa-mi pun ceva pe cap, si am facut o insolatie de toata frumusetea, am bolit toata seara!
Acum sunt OK!
varsta lui Andrei

LiliaToma spune:
Neata
La multi ani adi69, Adya, DiaDia. Sa fiti sanatoase si fericite.
Si la multi ani si ptr sarbatoritele de ieri.
Noi nu am facut nimic deosebit. A fost destul de cald. Amelia a fost pe la bunici, seara am iesit prin parc. In rest, liniste si pace in casa
sa aveti o saptamana frumoasa
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

szivarvany spune:
Muuulta sanatate, Katty !
Noi am fo` ieri la socrii ... vesnik poveste sa las cupila acolo ... de parca pe mine m-ar incurca propriul meu copil ... ce sa va mai zic ... au indopat-o k pe o gasca, pana a ... ca nu m-au ascultat inainte, dar m-au auzit dup`aia
...
Sambata am dus mandra la strand, i-a placut apa termala aia caaalda, eu abia mai respiram, ei i-a placut la nebunie.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

adi69 spune:
Multumesc frumos ptr urari!
La multi ani tuturor leoaicelor frumoase,inteligente,istete,devotate,responsabile,pasionale ,luptatoare,generoase,decise,curajoase,mandre,iscusite..si mai ales..modeste!!!
Nu-i asa?
Va servesc pe toate cu o feliuta de tort si un pahar de sampanie!
La multi ani si sa fiti fericite si iubite!