*LMA - leoaicelor DC ! * (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Adriana, ce tort ai facut? ca sa stiu daca sa sar repede sau nu
Cum sarbatoresti azi?
Catalina, cum ati sarbatorit ziua flacaului? Ce cadouri a primit?
Daria, nasol cu socrii. Ai mei sunt mai ascultatori. Amelia merge cu placere la ei, si ei deja stiu ca daca nu ma asculta pe mine in privinta mancarii, nu e de bine( ma refer la reactiile Ameliei: durere burta, vomitat sau nu mai mananca mancare). Asa ca deja nu mai incalca sa nu mai traga pe urma( ei, bineinteles ft rar se mai intampla si abateri)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Lilia, copilul meu a fost mai rasfatat ca niciodata! Din weekendul precedent pana ieri a tot fost sarbatorit si a tot primit cadouri! De la cei mai multi a primit insa bani pe care ii aduna la pusculita pentru concediu!!!
Noi i-am luat un set de masinute (unele mari si unele mici), de parca n-ar fi avut, a primit un pistol mare de apa si hainute mii!
Imi pare rau ca nu am poze cu tortul, fiindca sotul filma, eu tineam tortul sa sufle Andrei, ceilalti nu stiu ce faceau. O sa incerc sa fac stop-cadru pe filmuletul de la ziua lui sa va pun poze!
Daria, multumesc ptr. urarile de sanatate!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adi, sar si io: ce bunatate ai facut ??? Poze ???

Lilia - socrii mei sunt de-o rasa rara ... insista ca prostii Cunoscandu-mi cupilu`, i-am averizat si apoi i-am lasat Ghici cine a tinut discursul de pupa eveniment ? Dar tot degeaba, sunt sigura ...

Fetele, la noi e frig, doar vreo 25 de grade ... brrrr

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Fetele, la noi e frig, doar vreo 25 de grade ... brrrr

Sper ca e in drum spre noi! Vreau racoare!

Adi69, chiar ce bunatati ai facut, ca stiu ca tu esti expreta in dulciuri si prajiturele! Poate trag cu okiu' si ma inspir!!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

buna la toata lumea!
ma primiti si pe mine? pt ca nu stau prea mult in fata calculatorului, de abia acum v-am gasit. sper sa ma primiti si pe mine printre voi si sa-mi dati ocazia sa va cunosc.
un sincer LA MULTI ANI tuturor mamicilor, viitoarelor m sau aspirantelor si bebeilor nascuti pana acum!
cate o pt fiecare.

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
http://tt.lilypie.com/D4V0p3.png

Mergi la inceput

Stefiuta,
bine ai venit printre cele mai "fioroase" leoaice
Glumesc, desigur !
Sa ne dai data nasterii pt listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Apoi,fetelor..eu am sarbatorit cuminte,o iesire de relaxare cu familia la un gratar deoarece abia a trecut o saptamana si un picut de la inmormantarea tatalui meu.
Prin urmare,ce sa va spun,n-am avut chef de facut asa multe bunatati,n-am facut decat un tortulet broasca testoasa cu rulade(gem si cioco) si umplutura de branza,frisca si caise.A fost racoritor si s-a mancat tot.
Din cauza caldurii am inversat putin treburile si s-a mancat intai desertul(asa am apucat sa-l mancam rece),apoi antreuri si gratar.

Fetita mea a fost nedumerita si putin suparata,de ce ma serbeaza duminica daca ziua mea e luni!?! si "de ce nu-i cantam lui mami multi ani traiasca?"...dar s-a lamurit pana la urma.

Va pupacesc.

Mergi la inceput

Adi
pt Tatal tau

Mergi la inceput

Adi69, imi pare rau sa aud asta, Sincere condoleante si un sincer: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

mamagiuliei multumesc pt primire. ziua cea mare e 19.08.1975
adi 69, sicere condoleante si din partea mea, imi dau seama cum a decurs ziua ta. imi pare tare rau.
vad ca deja mai este cineva in aceeasi zi cu mine, ce dragut, aceeasi zi-acelasi an, mi-ar place sa o cunosc pe Lucia
LA MULTI ANI lui Giul pt ziua de azi!
o zi buna sa aveti!

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
http://tt.lilypie.com/D4V0p3.png

Mergi la inceput