Cum spalam penele cu fulgi?
Ai, fetelor inimoase, dati-mi si mie o idee cum spal pernele cu fulgi ca s-au ingalbenit si nu le suport!
Nu ma indur sa le arunc , dar nici nu pot dormi pe ele..
Pot sa le bag in masina de spalat?
Asa spal pilotele, dar nu-s din fulgi!
Merci si astept raspunsuri..
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
Raspunsuri
Dariana2 spune:
Compicat!
Mama mea face chestia asta in fiecare vara!
Desface dosul de perna, scoate fulgii, ii spala intr-un lighean si ii usuca la soare! Pe urma ii pune la loc, coase si asta e..........
Asta e singura metoda pe care o stiu!
La masina poate ca ar merge dar e complicat cu uscatul(posibil sa nu se usuce bine si sa mucegaiasca)!
Oana_B spune:
Asta cu scosul fulgilor e metoda cea mai buna, bunica facea asa insa eu n-am avut rabdare. Am spalat pernele la masina, le-am bagat in uscator dar nu s-au uscat bine, au inceput fulgii aia umezi sa miroasa, le-am tinut vreo doua saptamani afara la soare...mirosul tot acolo:))) pana la urma am descusut perna intr-o parte si cu chiu cu vai s-au uscat fulgii si s-a dus si mirosul.
Succes! poate la tine merge mai usor.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
anda141 spune:
Le aruncam , am si eu niste perne si pe rand le-am tot inlocuit...cine sta sa spele fulgii????
http://www.copaculdehartie.ro
Anuska spune:
quote:
Originally posted by mioara2004
Eu le-am dus la curatatorie si au iesit super - erau din nou umflate...
Spalatorie normala?
Cat a costat?
Si Giulia71, vezi ca ai papat un "r" din titlu!
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
mioara2004 spune:
Curatatorie ecologica. Am intrebat inainte daca curata - stiu ca se curatau si blanuri sau haine de piele - si anul trecut a fost cam o suta si ceva de mii una, nu mai stiu exact.
giulia71 spune:
super-uite la asta cu, curatatoria nu m-am gandit:))
merci frumos
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
miki68 spune:
Eu am spalat o perna de fulgi la masina. Sambata. Am prins-o de un colt cu carlige, pe sarma in balcon la soare si, din ora in ora o smotoceam bine si o puneam la loc. Ieri, luni, era uscata si infoiata.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
b.nica spune:
fetelor parca mi-ati ghicit gandurile ca eram in mare dilema din cauza DC:de atatea plangeri cu mucegaiuri,acarieni si alte plangeri eram sa arunc si pernele.
ce fel de spalatorie as putea folosi?ecologica?ca sa nu fac reclama (dar as face-o ca este o problema mai presus de interesele de firma!)este cumva o spalatorie dintr-un supermarket?
anasia spune:
b.nica, am intrebat la curatatoria din moghioros, este 255.000/kg de fulgi;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni