Prepelite la cuptor

Prepelite la cuptor | Autor: liliana_28

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va impartasesc si voua reteta (pe care o folosesc eu) de preparare a prepelitelor la cuptor. Iese o nebunie.......si sunt ata de spectuase ca...le-as manca numai din priviri.

Eu am o tava in care intre 25 de prepelituci. Le asez ca pe soldatei cu pieptul in sus.....dupa ce le-am umplut cu morcov si ciupercute taiate cubulete. Se adauga apa si ulei in tava, se condimenteaza prepelite dupa gust si se da la cuptor. Dupa ce au inceput sa se rumeneasca un pic se adauga un pahar de vin alb (se poate si fara vin daca doriti sa le dati si prichindeilor). Dupa adaugarea vinului se mai lasa circa 30 minute la cuptor.
Iese o nebunie.......
Desi sunt mici si ai impresia ca o sa mananci vre-o 4-5......nu o sa reusiti mai mult de 2. Sotul meu care are 100 si de kg...nu reuseste sa dovedeasca mai mult de doua la o masa. Adica.....sunt satioase.

Pofta mare si cred ca merita sa incercati.
Imi pare foarte rau ca nu am facut o poza sa cedeti cum arata dar promit ca o sa fac cu urmatoarea ocazie.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

eu le umplu cu pere micutze... din cand in cand le ung cu o pensula cu sosul din tavitza..shi intr-adevar sunt delicioase..aceeashi retzeta sa poate incerca shi cu pui pitici..pofta buna tuturor.. deja e ora pranzului..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput