Plang in somn
Sunt deja doua nopti de cand plang in somn, incerc sa ma trezesc si nu reusesc imediat, iar cand o fac, plang in continuare, chiar in hohote. Ceea ce visez nu e totdeauna groaznic, insa in vis asa mi se pare. Are vreo semnificatie acest lucru? Sau doar nelinistile din viata de zi cu zi se rasfrang si in vis?Oricum, am o perioada de cca un an de cand mi se intampla asta, si cele mai multe vise sunt legate de partener intr-o forma sau alta.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Raspunsuri
LiliaToma spune:
Am auzit o data de la cineva, ca de fapt plansul in somn este insuficienta respiratorie si hohotele alea e o incercare de respiratie mai buna..
Acuma, nu stiu daca e adevarat sau nu ca eu am avut rar si mereu coincidea cu o perioada in care eram racita si nu respiram bine pe nas.
Verifica daca nu am spus vreo prostie
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
maricar spune:
Ana-Maria, nu cumva sunt lucruri care te macina si pe care nu le-ai discutat cu partenerul tau?...Si eu am avut o perioada in care plangeam in somn, tocmai pt ca nu-mi rezolvam problemele ziua...
mariavlad
anamariame spune:
Multumesc pentru raspunsuri
Nu stiu ce sa zic de insuficienta respiratorie...Nu am probleme de genul asta.Cat despre problemele care ma macina, ciudat este ca visele si plansul noaptea sunt urmate de cate o cearta ziua. E ca si cum ar fi ceva prevestitor, un semn. Se intampla cate ceva care nu imi convine in totalitate, sau apare o mica cearta...Acum e posibil sa fie si ceva psihic. Visez urat si automat sunt mai irascibila in timpul zilei, mai predispusa la cearta.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
pako spune:
am avut o perioada cand ma trezeam plangand noaptea...in timpul ala aveam probleme de natura sentimentala...pana nu s-a rezolvat totul nu mi-a trecut.
incearca sa discuti cu persoana de langa tine despre problemele care te macina...poate in felul asta reusesti sa scapi de visele urate...tin pumnii...pupici
alinaxeni spune:
Am avut si eu asemenea episoade,care coincid cu perioadele tensionate din viata mea.Asa am dat in bulimie si era singura solutie sa ma linistesc....rupeam frigiderul.
De regula totul e legat de persoanele care-mi sunt foarte dragi si mai ales de mama,sau de problemele la care nu gasesc rezolvarea rapid.
Ultimul a fost cand mi-am schimbat serviciul si aveam o doza mare de nesiguranta in ceea ce priveste stabilitatea financiara.Atunci am visat ca fata mea voia sa se arunce pe geam,incercam s-o prind si nu puteam.Dupa cateva saptamani,cand m-am acomodat cu noul servici totul a reintrat in normal.
Incearca sa rezolvi problemele din viata de zi cu zi si consulta un psiholog.Nu trebuie sa te duci sistematic la el,doar cand simti ca te apasa anumite probleme si nu stii cum sa le rezolvi.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.