Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

christyne eu le-am comandat prin internet de la www.mothercare.com si le-a dus la ai mei acasa in londra ca ei acolo stau dar am inteles ca poti comanda si ti le aduc si in romania contra cost uitate pe site acolo la delivery information.

fetele eu va urmaresc mai din umbra ca nu sunt la mine acasa si cum gasesc loc liber la calc intru si eu dar sapt viitoare imi termin de renovat apartamentul si voi scrie si eu mai mult asa ca va trimit un fiecare si tin pumni la care sunt in asteptari.

31+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Apropo... AndreeaC mai da-ne ceva news-flash-uri!
ne tii aici in suspans... dopul e deja departe... tu? inca in pat? pe la usa? in masina... in sala de travaliu la Municipal? hm? vezi poate pleci de acasa neanuntata!! mai capeti si o bataita!

eu zic ca Valen este exemplul ideal!
mesaj pe forum, poza cu burtica, rugaciunea si apoi cheia in usa!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Aici se spune ca este normal sa ai scurgeni mai abundente in ultima luna de sarcina, se pregateste uterul pt venirea copiluli. Daca suspectezi ca bacteria vaginala e disturbata (usturimi, mancarimi etc) atunci mergi la spital si iti face un test si iti spune exact care e treaba. Nu se recomanda sa te doftoresti tu singura acasa, de fapt nici nu poti ca farmacia nu vinede nimic pt asta fara prescriptie.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna seara
Azi am schimbat si noi semnatura. Deja 36!

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

bravo Oana!
alte vesti?
ce ai mai gatit?
ca doar o fo' racoare azi!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Alte noutati...ne-a descoperit un/o E-coli. Tr sa iau tratament 7 zile. E de rau tare??? Sunt cam ingrojorata. Ideea e ca nu aveam nici un simptom, nimic.

Salut toate fetele. Am citit din urma, dar...
Simo, felicitari pentru bb. E marisor, nu? Pai nici voi nu mai aveti asa mult.

Eu fac o ecografie sapt viitoare, dar tot nu vreau cezariana la 38 de saptamani. Daca bb mai are de asteptat si daca ii e bine acolo...vreau sa mai stea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Alte noutati...ne-a descoperit un/o E-coli.

seara buna, Oana. Cum ati descoperi acest E-coli?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Lia, sapatamana trecuta am facut niste analize. intai o urocultura si apoi secretii col. Desi nasc prin cezariana dr mea a spus ca e bine sa le facem. Si asa a fost, intr-adevar, caci, cum spuneam, nu am avut nici un simptom nimic. La urocultura a iesit negativ, dar la analiza secretiilor... Stiu ca te interesai si tu de aceste analize. Se pare ca sunt necesare, mai ales ca vrei sa nasti natural. Vorbeste cu dr. tau

karligutza, nu am mai gatit nimic. Copilul e plecat, iar pe sot sunt suparata. Sa manance ce vrea! Na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

BUna seara!
Felicitari proaspetelor mamici si mult noroc in viata piticilor noi nascuti!
Fetele, voua cum vi se pare ideea administrarii de tocolitice pentru un uter copt, moale, dar inchis si fara contractii la aproape 35 saptamani de sarcina? Doctorul meu este hotarat sa-l tinem pe Horia pana la 40 sapatamani, insa el cand sunt eu pe la 38-39 sapt va pleca in concediu. E insa sigur ca nu ma apuca nasterea pana cand vine el...probabil din cauza tocoliticelor prescrise. SIncer, eu chiar nu sunt tentata sa le iau, nu vreau sa tin copilul cu medicamente acolo peste 37-38 saptamani. Voi ce parere aveti despre asta?

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

quote:
iar pe sot sunt suparata.

A! Si pe mama sunt suparata, asa ca nu am vrut sa imi aduca ea ceva mancare gatita. Sunt suparata pt ca ei in loc sa ma incurajeze ma TERMINA!!! Parca eu as fi de vina ca pleaca dr in concediu exact cand nasc eu! Ca de ce nu i-am zis doctoritei - ce??? - , ca...bine ca am "cotizat" la ea 9 luni, ca...! Si? Ce ar fi vrut sa fac? Sa o oblig sa nu mai plece? Cum? Poate sa merg sa deturnez avionul... Eram constienta ca exista acest risc cand am aflat ca tr sa nasc in iulie...asta e! Acum tr sa-i incurajez eu pe ei, in loc sa fie invers. Si de pe la inceputul lunii, de cand stiu ca pleaca le tot spun ca nu se termina Iasi-ul cu aceasta dr., ca tr sa mai fie macar una/unul care sa vrea sa ma opereze si pe mine...si ca va fi bine! Aiurea, ei tot cu morcov stau si, cum spuneam...nu-i simt alaturi.

Mergi la inceput