Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)
Raspunsuri - Pagina 19

Jasmin012 spune:
Dany, eu nu pot pune poza de la nunta, ca nu am facut nunta religioasa; desi Dan ma bate la cap, mie nu-mi plac nuntile, si mai ales ideea sa ma imbrac eu in rochie de mireasa...
Cataro, hai ca esti haioasa cu Willkinson... Iar despre chestia cu recunoscutul... ar fi normal cum spui tu, dar eu stiu de la frate-meu, de-acum vreo 2 ani, cind era el in Spania si cumnata-mea nu l-a mai lasat sa stea, i-a zis sa vina acasa sa recunoasca copilul (si ei erau casatoriti). De asta stiu, si nu cred ca s-a schimbat legislatia in 2 ani)
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

RGE spune:
..fetelor eu ma imbrac ca vine sotul tati sa ne ia si plecam...va pup pe toate..va urez o seara frumoasa, racoroasa, aveti grija de voi si sa auzim de bine!!!..
imi pare rau ca trebuie sa plec m-am simtit foarte bine cu voi azi...pupici
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

RGE spune:
da CREEM stai linistita..si eu l-am avut 4,3 si acum e 3,5 mi s-a spus ca este foarte bine sa nu-mi fac griji
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

creem spune:
quote:
Originally posted by RGE
da CREEM stai linistita..si eu l-am avut 4,3 si acum e 3,5 mi s-a spus ca este foarte bine sa nu-mi fac griji
ROXANA23+
GEORGE IONUT
Mersi de raspuns, Roxana, cred ca e in regula, ca e inchis, asa ca e bine.
Pupici si distractie placuta!

RGE spune:
...va mai retin 2 secunde pana parcheaza sotul....nu puteam sa plec asa sa nu intreb eu de CUSCRA MEA......APROPO pe unde umbla?..si cand are de gand sa vina??...fie'sa imi cam tine baiatul in suspans..BB unde esti????..te balacesti??...zi lu fi'ta ca fi'miu plange de dorul ei ..e asta-i buna!!...las' ca vien ea si o sa aiba intrunire cu soacra'sa...gata m-am racorit..pup fetele...fugggg
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

anacami spune:
Sebastian a fost botezat de nasii nostri de cununie (cam aceesi varsta cu noi, de asta i-am si ales, suntem buni prieteni si ne intalnim destul de des); botezul l-am facut la biserica unde ne-am si cununat cu un an inainte- Domnita Balasa. Petrecerea de botez am facut-o in cerc "foarte restrans"-acasa; mi-a parut rau, ca este mai mare daraua decat ocaua....Poti cheltui si mai mult, oboseala,nebunie, grija sa fie toti multumiti (vrem intotdeauana ca musafirii nostri sa se simta bine)
eu am deja o multime de poze postate:
nunta,luna de miere,botez,...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

dany26 spune:
creem felicitari ca bebica e sanatoasa asta e cel mai important are ea timp inca 20 de sapt sa se ingrase....mai ales ca din sapt 18-19 incep ei sa puna grasime (asa am citit aici pe site)!!!! 18+
ANDREI

dany26 spune:
Jasmine...nici o pb daca nu ati facut nunta...pune o poza atunci asa cu voi doi sa va cunoastem si noi mai bine (vorba Roxanei)....valabil si pt celelate fete care inca nu au facut nunta!
18+
ANDREI