Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CATARO...nu stiu ce sa zic...eu de ex nu am intrat nicioadta cand eram la menstruatie in biserica pt ca stiu ca nu este bine..plus ca nu merg in fusta(decat f lunga), colanti, chestii mulate..nu-mi acopar capul dar in fiecare duminica cand merg la biserica incerc sa nu atrag atentia sau sa-mi scot ceva in evidenta..apropo de biserica ..duminica trecuta ..ma rugam la o icoana si o babuta in doliu a venit la mine, si-a cerut iertare si mi-a spus sa pun mana pe icoana si apoi pe burtica ca sa sfintesc burtica si sa nasc usor

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox si noi tot in ian facem botezul,dupa Sf.Ion.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana,poti vorbi cu preotul sa-l intrebi cand poate sa-ti faca acea molifta (iti citeste 2 minute...).
La botez si eu m-am gandit ca o sa fie dupa Craciun daca totul va fi bine; daca se naste prin noiembrie, va mai trece o luna va fi dec. cand este post (se poate face si in post), dar nu vreau sa nu vina unul altul din aceasta cauza sau sa trebuiasca sa le servesc mancare de post.Daca nu va fi de Craciun, probabil ca in primele zile din ianuarie...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ellis, multumesc de raspuns, nu is happy cind aud ca doare, mai ales ca eu nu prea tolerez durerea iar acum musai sa nu ma misc pt bebe :(
Iar de riscul meu ce sa mai zic, ca e mult mai mare:((
Anca, multumesc de link, ma uit pe el.
Rezultatele care mi le-au dat contin niste grafice cu calculul de risc, si cu valorile a 3 valori din singe, hGC si inca doua pe care nu le stiu, din care hGC este f mare iar unul este f mic si cam atit, nu am rezultate separat de la eco. Acum la Cluj toate le-au facut in acelasi loc, si eco si singe, si ma gindesc ca le-o fi corelat, da mai stiu eu. Doctorita care mi-a dat rezultatele a verificat de 2 ori ca e ok, adica is alea rezultatele :(

------------------------
Flory 20+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

JASMIN..vrei sa iti spun ce mi-a zis mie dr referitor la retinerea de lichide???....FARA SARE..EXCLUZI SAREA OBLIGATORIU!!!!!...bine iti dai seama ca nu tin cont chiar asa de ce spune ea ..mai ales ca eu mancam f f sarat si acum deloc..BLAECHHH ....mai bine mi-ati da otrava decat mancare fara sare..asa ca tot pun un pic.....shttt sa nu ma auda...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, toate colegile imi pun mana pe burtica , cica aduce noroc. Pe mine ma amuza, sunt simpatice in general si ma inteleg bine cu ele

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu am pus deja 8,5 kg la 20 de saptamini :(
Si am o burtica mare de tot, cred ca e mai mare decit e de obicei la virsta asta.
Pe mine ma revolta toate obiceiurile astea religioase care fac discriminare intre femei si barbati, pentru ca eu cred ca sunt facute de oameni, ca sa accentueze starea de inferioritate a femeii si cred ca Doamne-Doamne ne iubeste si pretuieste la fel pe toti.

------------------------
Flory 20+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

...fetelor am intelees ca saptamanile 22-23-24 sunt iar critice ca pot sa apara contractii....se mareste uterul, creste bebe...eu zic sa ne inarmam cu no-spa mult

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Of, deci asta ne asteapta? Eu pina acum n-am luat absolut nimic in afara de 1 Materna /zi. Nu tu no-spa, nu tu nimic. Nu o sa scap, nu-i asa?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

CAMI..nu stiam ca se poate face botez in post...ma gandeam ca e la fel ca si cu nuntile...dar cum ai spus si tu nici eu nu am chef de 100 feluri de mancare ..pana atunci..ne rugam sa fie totul bine..si cu Doamne Doamne inainte...!!!!
JASMIN..eu i-am luat costumase verzi..cu codita la spate sau cu urechi , caciulite cu coarne, tot felul de chestii..eu tot caut si sper sa gasesc din alea din blanita cu urechiuse si tot felul....sa il bagi pe bebe intr-un costumas din ala de ursulet Doamne ...il mananc!!!!!!!!!!!!!!!!!!...manca-i-as gurita lui de ingeras..Doamne nu mai am rabdare pana in oct-noiembrie..am luat-o raznaa..scuzati limbajul de mai sus..dar la ecografie dr ni l-a aratat pe bebe care statea turceste cu picioarele incrucisate ziceai ca face yoga si eu acum incerc sa-i bag in cap ca tasu' nu e turc..eventual e tigan...l-am luat pe un ciur de malai ......sa nu ma spuneti

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

JASMIN..nu se stie..poate avem noroc..nici eu nu stiu prea multe..poate CAMI sa ne salveze ca ea are ceva experienta ..ea e mamica noastra invatatoare...
ANCA si noi tot pe atunci plus ca de sf ION e ziua baiatului meu sia nasei lui..sora sotului meu
CAMI....eu una m-am saturat de fazele astea....la coafor, prietene, la firma, la gimnastica..toata lumea sa puna mana ca aduce noroc..sti ce le-am zis ca sa ma lase in pace???..CA SE IA!!! ..SI DE ATUNCI NU MAI PUNE NIMENI MANA SA-MI DERANJEZE PRINTUL

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput