Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)
Raspunsuri - Pagina 12
RGE spune:
pufulet..si pe mine ma revolta anumite chestii..in special la nunta m-a enervat la faza cu ..sotul e capul..sotia face ce zice barbatul..o chestie de genul asta...si m-au apucat dracii si cand am iesit din biserica l-am calcat pe al meu pe picior saracul de i s-au umezit ochii si m-a intrebat ce am cu el..si i-am spus ca trebuia sa-l calc ca sa fiu eu cocosul si atunci m-a calcat si el a zis ca nu strica 2 cocosi..si urmeaza un cocosel mai mic..care o sa ne puna la punct..astea cu femeia si barbatul, biserica sunt de cand lumea si pamantul si se apre ca oricat de mult am evolua astae vor ramane pe loc..
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Roxana, intrebai de chestille alea cu altarul si botezul...eu cred ca in religia ortodoxa exista inca niste practici si ritualuri cam invechite si care azi se traduc prin discriminare..sunt niste absurditati... ca si chestia ca gravidele si lauzele (dar si cele aflate la ciclu) cica sunt necurate si n-au voie sa intre in biserica...e absurd, fiindca biblia spune sa ne inmultim. Deci e ceva sfint sa aduci pe lume un copil, dar esti prea murdara ca sa intri in biserica. E o contrazicere si o inadvertenta aici, una dintre multele de acest fel...Absurditati. Dar traim cu ele, ca nu putem schimba noi mersul lucrurilor, e greu sa reformezi biserica si mentalitatile preotilor. Este parerea mea, nu vreau sa jignesc pe nimeni, stiu ca subiectul religie e unul delicat si spinos si creaza multe animozitati, sunt si eu ortodoxa, dar ca femeie ma simt uneori nedreptatita si discriminata...
bebe si burtik
Jasmin18+Daniel
RGE spune:
..apropo de superstitii..stiti ce inseamna cand se sparge o oglinda??...sa nu-mi spuneti ca 7 ani de ghinion ca stau la 4 si daca ma arunc sigur nu scap si o sa ma aveti pe constiinta....a si inainte de nunta soacra-mea a spart o ditamai oglinda...si la noi la nunta a fost totul super ok si la sora lui al meu acum in iunie..limuzina s-a stricat la mijlocul strazii cand sa ajunga in fata curtii unde stau ei, le-a cazut o inima de la decorul din spatele prezidiului, cea care trebuia sa o machieze si-a rupt mana, etc..diverse
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
ralucis spune:
Buna! Am recuperat si eu ce ati mai scris si tot va admir pt ca postati asa de mult!
calatoare, eu nasc la cf2, cu dr. florina mihalache. tot aici am nascut ai anul trecut si pot spune ca am fost f multumita, iar despre limbajul inadecvat al personalului, nici vorba, toata lumea s-a purtat frumos, si nici nu post sa spun ca m-am omorat cu cotizatul.
referitor la botez, camelia a explicat f bine ce si cum, daca ai molifta facauta nu e nicio problema sa intri in biserica, eu nici nu as concepe sa nu fiu de fata la slujba, de aceea vom face si noi botezul dupa cele 6 sapt de dupa nastere, desi sotul meu zicea ca ar fi fost frumos sa il facem de craciun, dar cum eu am dpn pe 26 nov e cam devreme. probabil il vom face in ianuarie, dupa sf ion. nu va zic ca eu deja am inceput sa cayut restaurant pt botez, ma rog, sa ma interesez ce si cum, pt ca o sa fie un botez mai mare, cam 100 de pers, asa ca sunt un pic uin ceata cu alegerwea lui. partea buna e ca fiind iarna nu vor fi nunti si vom gasi liber.
RGE spune:
JASMIN..stai linistita...ne dam cu parerea asta nu inseaman ca trebuie sa ajungem sa ne certam ca mi se pare absurd si dam in cealalta extrema..fiecare are dreptul la opinie...si oricum noi suntem un cerc strans ca sa zic asa ..cel putin eu una asa simt si imi place sa cred si nu sunt de acord ca astfel de discutii sa duca la certuri..eu una intru in biserica si pana acum nu mi-a spus nimeni nimic..si o sa intru toata sarcina pt ca sunt credincioasa, cred in Dumnezeu si atat cat pot vreau sa-i arat ..si cu asta basta incheiem discutia ca sa nu suparam pe cineva...
stie cineva cum se curata aerul conditionat si cu ce?..inafar de filtre ca le-am scos si le-am bagat in spirt dar mai mult de atat nu stiu..asat ca sa schimb subiectul ca eu l-am deschis
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
Jasmin012 spune:
Fetelor, sunt cam in urma cu raspunsurile, cites si pe masura ce citesc raspund. Rox, pai eu oricum nu maninc prea sarat, doar cit sa-i dea gust mincarii si in plus nu prea maninc mincare gatita, mai mult fructe, legume, ciorbite reci, iaurturi si laptic si mult pepene...
bebe si burtik
Jasmin18+Daniel
RGE spune:
RALUCIS ...oricum botezul se face ziua nu?..ca si pe mine ma intereseaza..si asat ar fi frumos de Craciun..insa pana atunci trebuei sa ne revenim cu banii dupa nastere....daca o sa ma refac repede cred ca o sa ma apuc si eu de pregatit botezul mai ales ca nu suport sa nu am activitate.....cat despre restaurant noi o sa facem unde am facut nunta nici nu concep altfel..chiar daca nu o sa fie foarte multi pt ca nu mai invit eu toate "gloabele" ca asa vrea socru, soacra, mama, tata...
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
RGE spune:
JASMIN..felicitari atunci e foarte bine..eu una nu pot sa renunt definitiv..
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
adalia spune:
quote:
Originally posted by cataro
astea-s "legi" facute de oameni. Eu nu cred ca Dumnezeu a considerat femeia necurata dupa nastere, chiar si cu lohiile alea
de acord...dar daca asa spune biserica, ce putem face noi??
adalia 19+
a happy mom-to-be
ralucis spune:
roxana, e mai bine ziua ca noi avem si f multi prieteni cu copii care vor veni si ei, plus ca eu pe Ilinca am luat-o cu noi la restaurant si daca ar fi fost noaptea era mai greu si eram si eu obosita. in general se fixeaza pe la 12-1 slujba. si apropos de restaurante sa va zic ce mi s-a intamplat anul trecut la ilinca. mergem noi prin martie sa facem un tur al resta, eu am nascut in iunie si botezul a fost in august, ne gandeam sa rezervam cumva, stiind fiind ca e full de nunti in vara. ei, la un rest imi zice seful de sala, pai acuma veniti doamna, trebuia sa veniti anul trecut, pe la sfarsit, nu stiti ca se rezerva cu un an inainte? si pe urma incerca sa ma convinga sa facem in mai, desi eu ii tot spuneam ca nici nu nasc pana atunci!