Casnicute sexy (127)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra lasa, o fi puta o fi cuc, important e sa fie sanatos. Nu te speria, eu am facut amniocenteza, iar soata tremura mai rau decit mine. O sa vezi ca DD te ajuta si o sa fie totul bine. Daca-i sanatos, nu mai conteaza ce sex are. Eu mi-as dori un baiat, ca sint mai mamosi, fetele se dau mai mult pe linga tati. -ici la tine si la burtica.

Mirela va destrabalati cam mult ca sa nu zic ca petreceti . Vreau si eu artificii . si aici in fiecare an era sarbatoarea localitatii, vreo jumate de luna erau tarabe unde puteam casca gura si minca gratarele, anul asta cica nu sint bani si nu mai fac nesimtitii.

Monica iar ai papat dulciuri ? Daca-ti bag o reteta de la culinarese, sigur ai s-o faci. E haioasa rau, sint niste biscuiti sub forma de palariuta, copilasii tai ar fi incintati sa pape asa ceva. Nu-i greu deloc. Daca vrei... striga si-ti arat ce si cum. Acum trebuie sa cumpar coloranti alimentari, ca ma bate gindul sa fac pentru Isabella.

Liana asteptam vesti de la Doina pe ziua de astazi. Transmite-le multi -ici ei si lui Dan. -ici si tie, daca a venit CM, inseamna ca poti trece la treburi serioase

Bianca am adormit aseara intre timp, deh, munca de detectiv e obositoare

Cami daca vii iar cu dureri de sale, ma dau la tine , sau acum vei avea scuza ca-i sotul acasa si ai muncit la greu

Miki nu cumva intri in libere de astazi ?

MikiM unde-ai disparut sexoaso ?

Restul, va tuc dulce, inclus Georgi
Dispar la plimbare

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danelutzooo asa e..am treaba multaaa..multaaade acu incolo

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Bey!Iar vorbiti prostii la prima ora?
Io sunt cu bagaje mai ales ca afara bate un vant turbat.Nah!Tocmai acum cand plec io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Salutare! Vine uraganul peste noi, hehe. Bate un vant de te darama si eu cica trebuie sa merg la gym.
Am fost ieri la masaj si m-a anuntat aia ca i se pare ca am mai pus pe mine , asa ca ma duc sa ma impusc sau sa beau o bere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Alinutzaaaa m-am trezit si io acum sa-ti urez drum bun si distractie placuta.Si muuuult soare.

Gata fetele cucuietele.Va si sa va gasesc sanatoase pe toate si pe puii vostri(moamaaaa parca as pleca in Palilula )
Sa fiti cuminti si sa nu faceti prostioare.

P.S. Poate se mai ia careva de mustatzea al meu cat sunt io plecata

Mergi la inceput

ma iau io pana nu pleci

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Liano o sa-ti dau nr. meu pe PM. astept vestile despre Doina si Dan
Mirela am concediu in august. poate mi vb pana atunci.
Monica moama cate bunatatzuri faci
Danutza azi e ultima zi libera. Multa sanatate Issei
Alina CO placut
Cami sper sa-ti treaca durerile de spate
Miha io cred ca-i fetitza. succes la Triplu Test
Georgi drum bun la tzara. io-l las in pace pe mustateatza. daca nu mi l-ai trimis cand am vrut, acum nu-l mai vreau
Ioana tot cu treburi esti
Ieri am fost la inot ( bineinteles ca mister n-a vrut sa intre in bazin pana n-am intrat si eu ) La ora 15 am plecat la socrii ( a avut socrul ziua de nastere ) am baut cafea si-am mancat prajitura ( eu mi-am ales o felie mica-mica ). Seara ne-a scos la restaurant unde am ras ca nebunii. Dupa ora 12 noaptea am ajuns acasa.
Azi am mai fost cu mister la inot ( n-am intrat in apa pt. ca eram obosita si nici chef n-aveam).
Ma intreba cineva daca mi-au trecut nervii ( cred ca Georgi si Monica). Au trecut , dar sper sa nu revina maine cand ma duc inapoi la munca. Sunt in cautare disperata de un nou job, dar nu gasesc nika.
Va doresc o zi frumoasa ( eu am soare-pana cand nu stiu, cred ca aproximativ 2-3 ore.)
Pupici

Miki

Mergi la inceput

miki astept nr..si vesti despre Dan si Dan dau mai e seara ca atunci ii sun.

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
eu am pus de-o ciorbitza si sa fac si-o supa pentru astia mici...asa ca azi sunt iar in "gateli"
danelutza, vreau... vreau reteta te rog... sti ca-s pofticioasamultumesc anticipat
georgi, ce lea te-ai facut nu-l lasi tu pe mustatza...drum bun
Liana, multam de cafelutza
Miha, ma bucur ca este totul ok bafta si la triplu test...pup burtika si fratiorul ei
miki, ce haios tre' sa fie dl mister cand nu vrea sa intre in apa...mi-l si imaginezboticul lui
mikiM, vreau si iooooo la masaj...pana una alta ma multumesc cu masajul pe care mi-l face colegul(cu crema anticelulitica)...chiar ati folosit asa ceva ca la mine e prima data si tare-s curioasa...ma dau cu l'oreal perfect slim night
ioana, spor la treburi
caaaaaaaaammiiiii...te mai doare spatele?
va pup si ma duc sa termin pe-aici ca acush tre' sa fug dupa alex la gradi.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Monica, masajul asta anticelulitic nu e nimic placut, te framanta de-ti vine sa urli uneori. Dar eu observ ca are efect si dupa un timp nu mai doare.

Imi spuneti si mie povestea lui Dan, ca sa ii tin si eu pumnii, banuiesc ca se opereaza in China cu celule stem? Oricum sanatate.

Mergi la inceput