Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Dordia si eu am studiat piata de trici mult si bine.
cele din niro sunt mari, imense, grele, greu de manevrat si sunt 130 ron parca.Au tavita de picioare intr-adevar dar daca e copilul lungan o sa stea cu genunchii la gura.Plus ca nu arata prea calitative.

Noi am optat pentru trici Smoby, luata din Carrfour, 180 ron( deci mai scumpa) care nu are tava de picioare si nici nu poti sa ghidezi roata din fata cu manerul tau din spate dar:
1.este de calitate
2.este stabila
3.are roti mari si cauciucate
4.arata tres bien
5.copilul a invatat in 2 zile sa tina picioarele pe pedale ( asta acum 2 luni) si in acest caz pedalele nu se invart
6. are ham la scaun
7.se manevreaza super usor
8.nu mai are mult si invata sa dea la pedale iar ghidonul deja il tine mai bine.

Si noua ni s-a parut muuult mai scumpa decat bugetul alocat - care era de un 100 ron dar pare mult mai solida si de lunga folosinta decat una babycare.

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

De acord cu Ilenutza. Si io zic ca e mult mai inteligent la varsta asta deja sa-i iei de-aia de next level - cel in care pedaleaza - decat sistemul de piticanii cu tavitza. Chiar daca dai mai multi bani.
Dar e o investitite pe termen lung, totusi. Si daca e de calitate tine, fara probleme.
S-a desicutat si raz-discutat pe aici pe aceasta tema. concluzia a fost mereu aceeasi: mai bine ceva de calitate la mai multi bani, decat una propasta si pe care o cumperi anual. Asta daca ai noroc sa tina totusi un an.

Ar trebui sa dai o fuga si la Piciul. Acolo aveau mereu trici mai bune calitativ decat cele din Niro. Despre cele din carrefour nu stiu nimik, deci nu ma pot pronuntza. Din ce descrie insa Ile, e gen a aia a noastra, deci super ok.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

De ieri vroiam sa intreb: ce-i cu voi, Alinush? Nicio veste? Ati plecat in conced si am ratat io?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki oricum ma duc pana acolo cu sor'mea sa cascam ochii...nu ma duc special pt trici...Dar...ms mult de sfaturi!
Ile ms mult...o sa ma orientez sa vad ce gasesc!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Tot io, ( in loc sa imi fac bagajul -)

Aici e trici: http://www.peaktoys.ro/produse2.php?id=17, tricicleta 563656, a noastra e galbena si are alt model in fatza.

La Piciul pierzi timpul, au modele super naspa si scumpe.Io merg frecvent la unul de langa mine si stiu.

Noki nu e ca a ta.A ta e via Viena!!

Maria arunca un ochi pe astea smoby sa vezi ca sunt super bune!

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Mai sa stiti ca si eu ma gandeam la next level...deci o sa ma mai uit sa vedem ce gasim...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Mai, Ile, si tu acuma! Ce conteaza de unde e?? Io ziceam ca e ca a ta in sensul ca fara tavitza de picioare si cu centuri.
Din punctul meu d evedere exista doar 2 feluri de trici - de bb mic - cu tavitza si bara de protectie si de copil mare - cu hamuri sau chiar fara la cei mari de tot si fara loc de pus picioarele.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Ms mult Ile!

Mergi la inceput

Maria, am ai zis io mai demult ca e o firma din Sibiu...Rolly Toys. Aveau multe modele. LA ei ai fost? Nu ti-a placut nimik?

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, ba stiu de Rolly foarte bine. Chestia e ca ei vand acum 2 modele: unul "ieftin" la 240 RONi si unul scump de 420RONi.
Asa ca ma straduiesc sa iau echivalentul celei de 420RONi cu 60 Euro, numai sa-mi reuseasca transportul.
Am mai spus-o, ma enerveaza la culme preturile maximale si calitatea minimala de pe piata noastra

Mergi la inceput