Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

EEEeeee, Andreea ce bien ca ne mai dai un semn de viata. Si zi asa, Bibi deja paseste singurica . Bafta la exam.
Ce bien de tine Nico ca iti pui AC. Si noi am fi pus, dar cum in toaman/iarna vrem sa ne mutam (asa sa ne ajute DD) chiar nu are rost sa dau banii pe el acum. Asa ca stam si suferim zi de zi, noapte de noapte . Noroc ca in weekend mai fugim din Buc si ne mai revenim. Am fost sambata la un moment dat prin Brasov. Ce frumos eraaaa. Cum o fi sa te uiti pe geam si sa vezi muntii , nu pe vecinul din blocul de vis a vis cum sta in chiloti ca moare de cald
Eu chiar nu vad ce furtuna anunta astia ca e un cer senin si o caldura....Sau o fi ca ultima pe la 11 noaptea.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

andreea cred ca muriti de dragul biancai! hih ce de dintzi aveti... pacat ca o deranjeaza. si emmi are unul si al 2-lea e pe drum. din fericire nu s-a marait.

briza nasol ca tre sa suferiti inca de caldura, dar lasa ca va puneti la casutza voastra. si noi avem de sapt trecuta si tare bine e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza! La Cluj s-a racit si ploua de azi-noapte.
E drept ca la Bucale greu de rezistat fara AC. Eu nu stiu zau ce m-as face, ca nu-l prea suport. Norocul ca aici inca nu-i necesar, sau cel putin nu mi se pare mie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

neata fetelor!
gata am montat AC
nu-mi vine sa cred: a functionat 1 ora aseara si toata noaptea am dormit cu geamul inchis fara sa am senzatia de sufocare

alta viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Am scos ieri o perlaAly de Bucuresti am vrut sa zic "campie" ca la aia m-am gandit, nush cum de am scris deal. In fine. Am o matusa la Bucuresti care are vreo 70 de ani si n-are nici un pic de reumatism cum acolo e clima uscata si se mira de noi ca ne tot plangem ca ne doare ba una, ba alta. Eu am probleme cu oasele la schimbarea vremii de cand ma stiu, noroc ca nu se intampla intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mda, macar atata beneficiu. Si eu reactionez urat la schimbarea de vreme si umezeala, dar tot nu m-as duce inapoi la Bucale pentru asta.
Nico sa stapaniti sanatosi AC.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

N-am fost niciodata in Bucuresti dar nici nu cred ca m-as duce. Am auzit ca e legea junglei pe acolo si mie nu-mi place aglomeratia si lumea multa si zgomotul, din pacat si Clujul s-a supraaglomerat. Noroc ca acuma mai pleaca studentii acasa si se mai aeriseste un pic orasul.

Mergi la inceput

aly multumesc
desi era cu montaj gartuit (ar fi tb sa astept pana pe 6 august- e omor la AC), asa ca am mai dat 2.5 milioane si gata il am montat acum

Mergi la inceput

eu sunt tare emotionata- sora mea are azi ultima proba la bac
sper sa treaca cu bine de acest bacalaureat

Mergi la inceput