Clubul nurorilor (77)

Nurorile cu soacre bune si nebune
1. bb_yasmi _____________________ 1. a.cicel(8.04)
2. fannna2003(22.01.1969) _________2. bunicuta(27.12.52)
3. marinar(17.04) __________________ 3. briza_marii (21.08)
4. Alynutza(23.05) ________________4. camelia72(1.02.1972)
5. voicu_bebi(14.11.1984) ___________5. CrisaS (14.02.1976)
6. NicoletaB (10.06.1981)
7. kitzy (30.09.1979)
8. slimatei
SOACRELE NOASTRE Sarbatoritii lunii iunie
- 10.06 - NicoletaB
- 12.06 - Himmelsduft
- 17.06 - Olim
- 27.06 - a venit pe lume Maria Cristina
- 29.06 - adrianai Sarbatoritii lunii iulie
- 5.07 - sora de briza_marii
- 8.07 - briza_marii un an de la
- 15.07 - Alynutza un an de la
- 16.07 - sotzior si bebelina de marinar
- 17.07 - marinar de ziua numelui
- 17.07 - marinar trei ani de la
- 18.07 - tatic de marinar
- 23.07 - Mihai baietzel de camelia72
Capitolul 76
Raspunsuri

NicoletaB spune:
aly pt ca majoritatea partialelor se lasa cu dureri groaznice de cap pt ca ti-e imposibil sa nu misti capul
iar durerile de cap dureaza in functie de organism
eu am avut o astfel de anestezie( cu injectare in coloana) si nu-mi mai trebuie in viata mea

briza_marii spune:
Ambele situatii sunt naspa: am o amica care a facut o anestezie partiala pt operatia de apendicita. Desi au trecut 10 ani si acum are probleme cu durerile de cap. Cea generala, e si ea pacatoasa pt ca te intubeaza si, lasand la o parte riscurile, e naspa ca apoi tot iti vine sa tusesti din cauza furtunelor. Si va dati seama cum e sa tusesti cand esti proaspat operat.
Cred ca fiecare anestezist si-a fixat un stil si nu se abate de la el. Adica nu se ia dupa marimea copilului, starea mamei, etc
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Neatza!
Briza mama a suferit o interventie acum 2 ani petnru care i s-a facut partiala, s-a simtit rau atunci pe moment, de atunci nu a avut nici un fel de problema, durere de cap, etc.
Kitzy fiecare cu parerea proprie si personala. Eu n-as naste natural pentru nimic in lume.

kitzy spune:
Neata! Ce zi frumoasa e afara, parca si vremea stie ca vine weekendulcelor care-si sarbatoresc azi ziua de nume!!!!!!!!

Alynutza spune:
pentru Paul/Paula/Pavel si alti derivati!
Fetelor, veniti cu datele aniversare de iulie, ca azi maine suntem in iulie.

fannna2003 spune:
Sf.Petru si Pavel
La multi ani si numai impliniri noricilor noaste preda vicky si adrianai

slimatei spune:
buna fetelor nu am mai intrat demult caci cu scimbarile astea de umor prefer sa ma iau cu treaba sa nu am timp sa cad in depresii..asa ca de o sapt. mi-am cam dat de facut...nu am stat o clipa e mai bine asa.. eu oricum va citesc din urma...
dar nu mi-ati spus nimic de poze ... mi-ati vazut soacra ?..sau suntem asa de urate ca nu aveti cuvinte...
3 poze cu soacra
STEFANIA+15
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin

camelia72 spune:
Salutare!
Stefania,acum am vazut si eu pozele cu soacra ta,aratati f. bine,se vede ca-i o femeie buna ...sper ca aparentele sa nu insele!Sarcina usoara!
Raza...refacere rapida iti doresc iar micutzei tot binele din lume,sa creasca mare,sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

camelia72 spune:
Fetelor,voi pe unde va mai plimbati?Veniti aici cu sugestii,impresii...mi-a venit dorul de duca,asa vreo 2-3 zile pe la munte cu copiii!
Va pe toate!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE