Nicolas-al doilea ingeras din viata noastra!
Raspunsuri - Pagina 2
lorena_andreianu spune:
Ioana, chiar ma gandeam cand ai postat povestea de am ratat-o!
Sa va traiasca piticii si sa fiti fericiti toti 4!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
monica-elizabet spune:
ioana frumoasa poveste(aia acum am reusit sa o citesc) sa-ti traiasca cele doua minuni si sa-ti aduca numai bucurii
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
claudela spune:
Multa sanatate atat parintilor cat si copilasilor!Sa le Dumnezeu mult noroc in viata!
http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/
LiliaToma spune:
Sa va traiasca flacaii. De cand te-am "cunoscut" virtual, am simtit mereu o fericire enorma cand vorbesti de copiii tai, iar totul pare asa simplu si frumos cand e povestit de tine. Uneori aceasta dragoste si bucurie emanata de povestile tale, pare atat de molipsitoare, incat trebuie sa schimb repede pagina, ca sa nu intru la idei referitor la bebe2
Va doresc sa ramaneti mereu la fel de indragostiti de puiii vostri, iar ei sa fie mandri de parinti.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
pufymic spune:
Va multumesc din suflet fetelor si va doresc sa fiti si voi la fel de indragostite de ingerasii vostri mici cum suntem noi de ai nostri!
Lilia nu mai schimba repede pagina ca e pacat....e asa frumos cu doi copii ca nu as vrea sa fie cu nimic altfel viata noastra de cum e acum...Suntem indragostiti de ingerasii nostri mici!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
pufymic spune:
Multumesc frumos, Nusicasiely!Acum m-am uitat la pozele tale si am vazut o frumusete de fetita!Sa-ti traiasca!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
danyce spune:
Ioana,sa-ti traiasca puisorii dragi, sa creasca mari si fericiti, sa va umple sufletele mereu de bucurii asa cum o fac si acum! Povestea nasterii lui Nicolas e superba!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei