Asa a venit pe lume Bianca Marie
Raspunsuri - Pagina 6
narcisa spune:
Buna dimineata,
Imi pare rau ca n-am avut cum sa dau un semn mai devreme, am venit aseara singura acasa, Bianca va veni duminica dimineatza cel mai probabil.
Si uite asa am nascut o bebelina deloc mica la 35 saptamani exact pe 12.07.2007, 3080g, 47cm si 34 cm circumferinta capului seara la 19.23 prin cezariana.
Sint multe de povestit, a fost superstresant datorita titrului anticorpilor asa de mare, anemia mea era mare si asteapta conserve cu singe testate care sa se potriveasca in cazul unei transfuzii pt. mine, griji mari, dar nu a fost nevoie de nimic, totul a decurs OK si bb e la sectia pt. prematuri pt. ca nu are inca 37 saptamani, dar ii merge bine si vor sa-i dea drumul cu 3-4 zile mai devreme, icterul s-a potolit.
O sa va povestesc cindva in zilele urmatoare mai amanuntit, sint mai multe si despre anticorpii cu care ramai o viata, ca mama. Bianca are RH pozitiv si ii multumesc lui Dumnezeu ca ambele fetite il au pozitiv(si Vivien) si ca nu vor avea problema mea.
Bianca e si va ramane printzesa noastra, ca ultim copil, ceilalti doi imi sint la fel de dragi.
Am reusit sa pun o poza cu Bianca: http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/narcisax3/detail?.dir=420are2&.dnm=dd01re2.jpg&.src=ph
toate cele bune
o mamica fericita
stralucitor1 spune:
Narcisa, ce veste frumoasa in dimineata asta!!sa fii fericita alaturi de Bianca Marie, Vivien si Patrick!!! Felicitari !!!!sper din tot sufletul ca te simti bine,sa te refaci cat mai repede, te imbratisez si mi-e dor de tine!!
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
Lauraa spune:
FELICITARI NARCISA!!!
O minune de fetita! Si are muuult par, ca Louisa Marie a mea :)
Sa fiti fericiti!!!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Otiliav spune:
Felicitari Narcisa, sa va traiasca Bianca Maria, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Asteptam cu mare nerabdare vesti de la tine si cautam de zor subiectul dupa nume, insa surpriza. Din fericire totul este bine, cand ai timp asteptam si detaliile legate de Rh.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Ontica Camelia spune:
Felicitari Narcisa. Sa fiti santoase si fericite alaturi de cei dragi. Printesa este superba.
Numai bine!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
roxanaz spune:
Narcisa multe felicitari, ne-ai luat o piatra de pe inima!!! multe pentru tine cea mai curajoasa!!
sa fie sanatoasa Bianca si sa va aduca numai bucurii!!
Roxana
ADINUTZA spune:
Felicitari Narcisa! Sa fiti sanatosi cu totii, sa ai multe bucurii de la puiutii tai!
Bianca e o draguta, la fel ca si ceilati doi copii ai tai!
Va pup, mi-e tare dor de voi!
noi
mav spune:
Narcisa, multa sanatate si numai bine va doresc! Micuta Bianca este superba, sa va traiasca si sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii, impreuna cu surioara si fratiorul ei!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Cornelia spune:
Narcisa, sa va traiasca si sa fie sanatoasa micuta Bianca! Felicitari mamico pentru familia superba!
Cornelia
Cristina_C spune:
Narcisa, felicitari si refacere rapida! Sa-ti traiasca printesa Bianca si sa fie sanatoasa si norocoasa la fel ca surioara si fratiorul ei.