Asa a venit pe lume Bianca Marie
Raspunsuri - Pagina 5
narcisa spune:
eram bine pina acum o ora, de cind sint bagata in priza la telefon si ingrijorata de ce va urma miine. Probabil ca s-a terminat si miine ma asteapta cezariana.
Doctorul meu m-a sunat ca valorile titrarii au crescut Anti D la 1:4096 si Anti C 1:32. Miine merg la spital, nu stiu ce va fi, dar valorile maxime date de dr. sef au fost 1:2048 si C-ul 1:32.
Asa ca miine probabil ma asteapta OP-ul.
narcisa
liadorian spune:
quote:
Originally posted by narcisa
eram bine pina acum o ora, de cind sint bagata in priza la telefon si ingrijorata de ce va urma miine. Probabil ca s-a terminat si miine ma asteapta cezariana.
Doctorul meu m-a sunat ca valorile titrarii au crescut Anti D la 1:4096 si Anti C 1:32. Miine merg la spital, nu stiu ce va fi, dar valorile maxime date de dr. sef au fost 1:2048 si C-ul 1:32.
Asa ca miine probabil ma asteapta OP-ul.
narcisa
Narcisa, mult noroc tie si bebelushului si mult curaj! Refacere usoara dupa operatie!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...
aalina2003 spune:
Narcisa, eu cred ca esti pe maini bune.Stiu ca pare imposibil acum, dar incearca sa te calmezi si sa ai incredere ca bebelusa va fi bine.
Spune o rugaciune si lasa lucrurile in voia lui Dumnezeu, oricum asa sunt, nu? Recuperare rapida dupa operatie, laptic mult si bebe sanatoasa si frumoasa!
roxanaz spune:
tinem pumnii strans si sper sa fie totul ok azi! si daca se naste bebita sa fie sanatoasa si tu la fel!
Roxana
Ontica Camelia spune:
narcisa curaj, multa sanatate. pentru mamica si "domnisorica".
asteptam vesti.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
szivarvany spune:
Mult curaj, tinem pumnii stransi-stransi si asteptam vestile bune !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
miraklucker spune:
Narcisa, mult curaj nastere usoara, si o bebeica sanatoasa si frumoasa.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Otiliav spune:
Sper ca Narcisa deja a nascut si este totul bine.
Asteptam sa vii acasa si sa ne dai vesti.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
marimar spune:
Narcisa cum esti??? Cum e bebe Bianca?
Speram ca sinteti amindoua bine si asteptam vesti !!
Fetelor, stie cineva ceva de Narcisa??
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
roxanaz spune:
nu, nimic....si eu ma tot gandesc la ele, sper ca e totul ok si ca nu are cum sa intre pe net cu 3 piticlonti voiosi...
Roxana