Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 4

crishtina spune:
Apar si eu la apel Nu am scris de ceva vreme...am asteptat sa merg la doctor sa vad ce imi zice de analiza aia. Pana la urma nu a iesit cum speram. Trebuia sa fie valoarea mai mica decat 135 si la mine a fost 168. Mi'a zis deja diagnosticul: diabet gestational.
Dieta stricta, 40 gr paine pe zi sau paste. Fara fructe care sunt acuma, intalnire cu diabetolog, alte analize din sange pt rinichi, nuj exact cum is alea...azi deja am fost la analize...mi'a mai luat 2 eprubete de sange...am fost ametita pana acuma. Asta e viata...zice ca bebe a crescut prea mare, nu se stie cum o sa creasca de acuma. O sa vedem. Oricum e nashpa ca pofte am. Sper ca nu mai este nimeni la odiseea noastra in situatia mea, dar daca cumva este...sa ridice 2 degete poate ne mai consultam in analize, mancare si de astea.
Va pup pe toate. 28+

Gabriela77 spune:
Dani, multumesc frumos! Chiar ma intrebam pe unde esti…deci, te pregatesti!
Crishtina, imi pare rau de vestea proasta! Macar nu mai avem asa mult!
Roxana, cred ca ai tras din greu la birou! Ce bine ca vine vacanta si pleci la mare!!!!!!!!!Rezista, mai e putin!
Gabriela 28+
Sara

Si bv spune:
LA multi ani, Aniast!
Nana, si bubu a mea misca uneori mai putin si tot asa intram in panica, dar am observat ca seara isi revenea, cand ma linisteam si eu, ajungand acasa, asa ca eu spun sa nu-ti faci griji decat daca chiar n-o simti deloc. Uneori sunt si ei mai lenesi
Annisia, oricum e super faina costumatia de plaja! adeverul e ca eu nici n-am cautat, ca sa ma plang ca n-am gasit.
Gabriella, ce poza superba ai cu bebelina ta! incredibil!
Fetelor cu baieti grasunei, felicitari!
Si 28+
Poze

Alice_ spune:
Fetelor, ajutati-ma cum sa-mi pun la semnatura caruciorul albastru si numele ingerashului mult asteptat
Ca in sfarsit incepe sa se contureze numele baietzasului nostru...stiti...noi asteptasem fetitza si aveam zeci de nume de fete care ne plac, dar pt.baietzi greu, greu.
Asta ne este cea mai mare problema pe langa umflatul picioarelor!
Alice 27+

tomasa spune:
Gabriella, ai o fetita superba! Si ce poza reusita, n-am mai vazut asa ceva. Unde ai facut ecografia??? Super, am ramas...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
26+
Maria

tomasa spune:
Crishtina, imi pare rau de vestea cu diabetul. Cred si eu ca-ti este greu, dar pana la urma este numai spre binele tau si al copilasului ca ati descoperit asta si ca acum tii regim. Iti tin pumnii sa ai multa vointa!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
26+
Maria

Happiness_4_us spune:
Crishtina, imi pare rau de rezultatul cu diabetul gestational, dar nu te panica ptr ca din cate am citit eu, dupa sarcina dispare. O sa iti fie mai greu sa te abtii de la mancare, dar gandeste-te ca o faci ptr bb. ca sa iti mai treaca supararea. Fruntea sus.
Si_bv, chiar acum cateva minute mi-a dat un semn din adancuri bubu. Sunt tare fericita. E clar ca si-a schimbat pozitia si probabil nu sta asa cum isi doreste. Mercic mult de incurajari.
Burtici, voi sum stati cu bautul lichidelor? Eu nu pot cu nici un chip sa beau cei 2 l pe zi. Daca beau 1,5l e mult si cu efort. De regula cam 1l beau. Iar acum din sapt 28 chiar e indicat sa se bea multe lichide ca sa prevenim infectia urinara. Nu stiu ce o sa ma fac, ptr ca eu nici inainte nu eram cu lichidele.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Annisia spune:
Eu ma bag la nani ca nu mai rezist.... Sa nu ma treziti decat daca faceti ceva buuunnnnn de mancare!!!!
Bebe Yannis Edmond in evolutie

Si bv spune:
Cristhina, Nana are dreptate, e bine ca l-ati depistat si de acum stii ca trebuie sa ai grija. E foarte important sa tii regim, chiar daca te chinui putin!
Nana, si eu stau f prost la capitolul lichide! mi-e greata daca beau apa si din cauza asta abia daca reusesc 1l/ zi, dar cu efort. Am descoperit insa ca imi place pepenele rosu, care contine multa apa.
Poze