Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 29
slippers76 spune:
Danielle, Roxali,
, La multi ani! fericiti, fara griji si bebici sanatosi si frumosi!
Ana
30+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
myral spune:
Sabina Y. si Cristina felicitari pt anii da casnicie. Noi am implinit 10 ani anul asta
nici nu stiu cand a trecut timpul, dar ma consider inca tanara
si cu experienta.Myral
30+
slippers76 spune:
Uau, ce comitet de intampinare! Myral, Gabriela
.
Fetelor, azi sunt vesela! Am fost la echo, l-am vazut pe Vladutz, e un grasan si jumatate, are 1900 grame.
Ana
30+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
myral spune:
Ohooo, bravo Ana, Vladutz i-a intrecut pe toti grasuneii de la odiseea noastra!Sa fie totul bine pana la termen!Myral
30+
Gabriela77 spune:
Oaaaaaaaa!!! Chiar grasan e Vladut! Vezi? ma bucur ca esti mai bine! asa si trebuie!
Gabriela
29+
Sara
slippers76 spune:
Myral, si daca nu ajunge la termen, cel putin e dezvoltat cum trebuie! Sambata cand am fost cu analizele de urina (la fel de proaste
)mi-a spus ca dupa echo o sa imi faca programare pentru injectii cu surfactant, pentru maturarea plamanilor lui bebe, in caz ca trebuie sa declanseze nasterea de urgenta. Azi, dupa echo si testul nonstress, era super optimista si mi-a zis ca mai stam cel putin doua saptamani, ca totul e ok si bebe nu e afectat. E super vesel si vioi!
Ana
30+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
slippers76 spune:
Gabitza
, adevarul e ca sunt in al noualea cer dupa starea de saptamana trecuta.
Ana
30+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
Happiness_4_us spune:
Ana, ma bucur mult ca bebe Vladutz este ok. Intr-adevar e grasunic. Hihihi. Lasa asa, sanatos sa fie! Pupici. 
Myral, ce fel de detergent pentru copii exista? Ce marca?
Eu am cumparat deja Ariel sensitive, ca m-am gandit eu ca asta este pentru bebelusi. gresesc oare?
Nana,
29+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!