Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 28
danielle02 spune:
multumesc fetelor de urari

nana o pompa cum zici tu de la avent ISIS iQ e 85 de lire aici (electrica)
de care sugerati?electrica sau manuala???
kriss multi ani inainte fericiti si de acum in colo 
danielle
28+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
tomasa spune:
Pt. fetele care vor sa alapteze, parerea mea este sa nu le dati in paralel cu biberonul, din 2 motive: din bibe curge mult mai usor si nu vor mai face efort ca sa suga la san, cum bine spunea Ramonaiani si al doilea motiv nu veti stimula sanii sa produca suficient laptic, intrucat ei vor primi informatia ca este nevoie doar de mesele de san fara cea de lapte praf sau fara cantitatea pe care bb o primeste la fiecare masa din biberon. In rest mie chestia asta cu alaptatul mi se pare o faza de optiune personala, nicidecum obligatorie, eu am scris sfatul meu numai pt. cele care aleg sa alapteze exclusiv si isi doresc sa o faca.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
26+
Maria
Happiness_4_us spune:
Dani, eu vb de cea electrica. Aia se poate regla dupa nivelul de lapte pe care il ai in san si goleste sanul exact cat trebuie. Eu electrica mi-am luat.
Asa cum spune Tomasa, eu o sa-i dau lui bubu numai san, asta daca ma ajuta DD sa am laptic si sa nu am probleme de alaptat. Cred ca este f important ca bubu sa fie hranit cu lapte de la mami. Cat timp, asta voi vedea atunci.
Cat despre obisnuitul cu biberonul, eu zic sa nu iti faci probleme ptr ca o sa faca bebe cunostinta cu biberonul atunci cand ii va fi sete si-i vei da ceiutz, sau daca doamne fereste o sa faca, colici, sigur o sa-i dai ceiutz ptr asta. Asa ca nu iti mai face griji.
Nana,
29+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
eu tot san o sa ii dau micutii mele,cred ca e cel mai sanatos si hranitor.poate pe la 6 luni o sa o intarc...
bine ca stiu de care sa cumpar,electrica ramane...
danielle
28+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Happiness_4_us spune:
Ma intereseaza si pe mine un sfat de la mamicile care mai au deja puiuti: care scutece sunt mai bune Pampers sau Libero?
Sunt in dilema cu ce sa cumpar si ma gandeam sa cumpar ptr inceput un pachet de Pampers si unul de Libero si sa vad pe urma care merge la Razvanel.
Voi ce parere aveti?
De spalat rufele lui bebe am cumparat Ariel sensitive. Din cate imi amintesc eu, nu trebuie sa folosim si balsam si este indicat sa le clatim o data in plus hainutzele. Asa este?
Nana,
29+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Da, da, sunt mult mai bineeeee. Va pup.
O mica problema, tot scap pe mine. Schimb cateva perechi de chiloti pe zi, e tare neplacut. Mai e cineva asa?
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
ochialbastri spune:
buna gravidutelor. Cum reusiti sa dormiti noaptea. eu am mari probleme cu aerul. in special acum cand vremea de afara este ingrozitoare. Nu stiu ce pozitii sa adopt pentru a nju deranja pe cel mic.Am impresia ca-l supara orice miscare de a mea in timpul nopti. Singura mpozitie acceptata atat de mine cat si de bebe este in sezut cu cateva perne in spate. La un moment dat intepenesc. Nu stiu ce sa mai fac. Si mai am inca 2 luni pana se naste. Cele mai grele. Sper sa gasesc ceva care ma va ajuta. la munca nu mai merg pentru ca este foarte cald si nu ma simt prea bine.Se pot lua toate cele 126 de zile de concediu prenatal? Voi ce stiti?
28+
Sarcina cat mai usoara tuturor
myral spune:
Roxana, eu! Imi pun absorbante de fiecare zi ca altfel nu se poate, si binenteles ca mai imi trec si prostii prin cap cum ca poate ar fi lichid amniotic
, mai ales ca azi experimentez si niste intepaturi la ovare
, sper ca din cauza ca creste bebica si apasa pe acolo.Nana eu optez pt Libero si acum am inteles ca exista si detergent pt bebei ma mai gandesc daca o sa iau din asta, dar oricum rufele ar trebui clatite de 2 ori si in nici un caz balsam. Parerea mea.Myral
30+
myral spune:
Danielle, Roxali, LA MULTI ANI! Sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi!Urmy, eu mi-am luat concediu prenatal din cele 126 zile, cam 72 zile iar postnatal 54, obligatorii sunt cel putin 42 zile postnatal.Myral
30+