Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, in Carrefour Orhideea. Cum ajungi la raionul cu biberoane, forfecute, babetele mai pe la mijloc. Parca erau in jur de 5 ron. Erau albe si ambalate intr-o tipla.
O sa iau si eu data viitoare, sa am pentru orice eventualitate.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana, odihneste-te mult ca sa te simti mai bine si sa te bucuri de mare. Iar pe copii ce sa faci ca nu prea poti sa-i tii departe de inghetata si apa desi apa nu e rece dar cam bate putin vantul, mai intra soarele in nori si atunci e problema.Hai vacanta placuta si sa ne scrii ca va distrati cu totii!Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

myral sper sa nu o inceapa si mai tare......
eu am plecat in cautare de mobila la bebelusha

danielle 27+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Multam Mandarinuta!!! Eu am un mare complex fata de picioarele mele. Nici Tom nu o duce mai bine a acest capitol. Asa ca o sa incerc sa il mai indrept pe bebe daca o sa vad ca e cazul. Daca as fi avut tetita, cu siguranta ca toata ziua as fi masat si indreptat picioaruse ca sa nu ma injure mai tarziu. Dar depinde s de zestrea genetica...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, dupa o ora la plaja. Mi s-a parut, frumos, curat, apa curata, si nu prea aglomerat. Insa apa receeeeee. Eu nu am intrat decat pentru necesitati. Alex s-a tot balacit cu tati, desi cica nu se simte bine. Am venit repede in casa pentru a zis ca ii e frig si se simte rau. Febra nu are, doar mai tuseste, si vad ca nu asa ca dimineata.

Alice, scutecele de 70 pe 70 sunt cam mici, intra si la apa. Mai bine de 90/90 sau chiar 1m, chiar daca par mai mari.

Annisia, nu te necaji ca te protejeaza omul, poate e mai bine asa, oricum esti umblareata. Scutece din cele gata facute am luat si eu si la prima spalare s-au dus naiba, au ramas mici mici. Ia material si du-l sa il taie la o croitorie, chiar si asa iesi mai ieftin decat in magazin. Cat despre infasat, sunt opinii si opinii, eu sunt contra, nu am infasat-o pe Alex si are picioare de manechin. De regula medicii nu recomanda infasat, cu atat mai putin la fetite, care sunt predispuse la displazia de sold.

Urmy, vad ca o concurezi pe Sim la shopping. Vase de sange sparte am pe sani, culmea pe picioare nu, insa am mai auzit si la alte prietene problema asta.

Danielle, nu te necaji de lovituri, sunt si ei micuti si nu au loc acolo, ia sa incerci sa stai si tu cu genunchii la gura. Si pe mine ma doare, al meu sta cu poponica in sus si impinge simultan in fund si in picioare, tragand burta in parti. Nu numai ca se vede ca un alien, dar uneori ma doare rau de tot. Nu mai zic cand impinge cu capul intre picioare, am impresia ca se rupe ceva si il scap pe acolo.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Mandarinutza, am eu o boala dinasta cum s-o numesc...sunt conservatoare si ecologista convinsa pe deasupra. Acasa voi folosi scutece in loc de pampersi. Le voi spala, ca asa au facut mamele si bunicile noastre si mi se pare mai firesc decat sa bag bani aiurea in buzunarul industriasilor si comerciantilor aruncand cate o duzina de scutece artificiale pe zi.
Acuma sa nu va suparati pe mine, dar chiar sunt revoltata cateodata ca multi abuzeaza de dorinta noastra de a-i asigura bebeului tot ce-i mai bun, sau ce ne fac ei sa credem ca e mai bun.

27+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Danielle, iti poti sterge singura mesajele aparute in plus. Vezi ca pe bara de unde poti trimite mesaje private sau raspunde cuiva trebuie sa iti apra si un cos de gunoi. Apesi pe el bagi parola personala si mesajul este sters. Te rog sa o faci tu entru ca noi nu le putem sterge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ia uitati ce am gasit pe aici pe DC:
http://morar.hotnews.ro/si-tu-potts-sau-lectia-lui-paul-potts.html

F. frumos !

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Bai, laptopul meu e zuzu... Nu mai imi bate toate literele. De virgule nici nu mai vrea sa auda... Ce porcarie. Sa nu credeti ca m-am tacanit. Inca mai imi functioneaza neuronul... Daca m-ar ajuta si calculiciul, ar fi super... Sper sa intelegeti, pe alocuri, ce scrie fata...
Acusica fug la haleala. Vorbilim mai tarziu!!!!

Mergi la inceput

Aaa, daca mai face figuri forumul, nu mai dati inapoi si trimite iar si iar mesajul. Se posteaza cu siguranta din prima, chiar daca va spune ca nu stiu ce nu gaseste...

Mergi la inceput