Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineata la pranz....!!!! Eu acusica facui ochi si am o pohta de umblat hai-hui... Dar nu stiu pe unde sa ma duc. Nu ma primiti si pe mine in vizita? Hai ca nu vin cu mana goala...
Si cand ma gandesc ca toata lumea e la mare, la gratare, prin strainataturi... Offf, numai al meu ma tine ca pe un catelus legat in lant, sa nu ma pot misca decat pe aci, pe langa casa. I s-a pus pata ca gata cu hoinareala, ca daca ma apuca io stiu ce pe drum si nu avem spital, nu stim doctorii... Din luna a 8-a a zis ca ma tine numai in casa, nici macar cu lesa pe langa gardul vecinilor nu o sa mai pup. Cred ca el e mai speriat decat mine...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

afibebe...sanatate multa socrului tau si multa putere de refacere ca are nevoie. Sper ca ai simtit pe bebe al tau pana acum si ca totul e bine. Stii bine ca toate ne ingrijoram si ca suntem un pic paranoice, eu prefer sa zic precaute si atente.

eu am cumparat ieri iar vreo 3 hainute va pun aici link sa le vedeti.

http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/

si mai am doua poze noi cu mine aseara in fata blocului. Cum arata o mamica cu 14 kg in plus. Slabim noi apoi, am vb ieri cu bebe si i-am zis sa se nasca cu bine si sa ajunga sa aiba grija de noi la batranete.

http://i167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/urmy%20gravi/DSC0064111.jpg

http://i167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/urmy%20gravi/DSC00639.jpg

voi unde mergeti in caz de este vreo urgenta? In Bucuresti...

voi aveti vase de sange sparte pe picioare? Mie mi-au aparut cam de 2 sapt., inainte nu aveam nici o pb../o fi de la greutate? ce pot face in cazul asta? mi se pare ca nu dispar niciodata. S-ar putea pana la urma sa am ceva pb cu vasele de sange, sa fie prea fragile. Nu am cunostinte de medicina, dar asta imi spune logica...asta de cand cu sarcina....mai stiti cand am vomat si aveam ochiul rosu pt ca se sparsesera vase de sange? uffff, nu am eu picioare frumoase, dar nici vase de sange pe sub piele nu as vrea...:(

http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/
urmychance28baietelul nostru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

As vrea sa luam patutul de la Babycomfort, am vazut ca si sim_stoian de acolo l-a luat si mi-a placut. Sim, tu ai fost la showroom la ei, pe Popa Nan ? Au acolo toate modelele de pe site ? Si inca o intrebare: patutul ti-l monteaza ei, sau ti-l expediaza in cutie si tre' sa te descurci tu cu el?

Luy am fost eu ieri la showroom-ul lor. Au toate modelele dupa site. Mi s-au parut extrem de amabili. Cred ca e mai bine sa te duci si sa vezi marfa, apoi poti comanda prin intermediul netului, ca sa iti vina direct acasa. Daca iei de acolo nu cred ca te ajuta. Adica ti-l dau ambalat si te descurci mataluta cum poti.
Acum nu stiu sa iti spun exact - poate ca daca le spui ca nu ai cu ce sa il cari, iti aduc ei patutul acasa. Aveau o gramada de masini in curtea aia.
Locatia este oarecum dezolanta. Imediat dupa Facultatea Hyperion, cum cobori pe straduta Popa Nan urmeaza niste hale vechi si darapanate. Acolo intri in prima cladire si te indruma portarul. Stai linistita ca inauntru unde au expuse treburile de copii e renovat si frumos.
Fugi la cumparaturi, ca aveau niste patuturi super, super si marfa de marfa!!!!
PS: Poti intra pe site-l lor si a contact gasesti numarul de telefon de acolo. Suna si intreaba-i direct ce te intereseaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi
eu sunt tare suparata,de vreo 3 zile in coace,bebelusha mea ma loveste asa de tare de imi dau lacrimile
ieri dimineata,de la 4 pana la ora 8,nu am inchis un ochi,asa de tare ma lovea.pur si simplu am inceput sa plang. aseara era sub coastele mele,parca imi facea in ciuda si simteam asa o presiune in ficat de nu puteam respira.i-am zis aseara sotului meu ca m-am saturat sa fiu gravida,ca nu mai pot...si au fost numai 3 zile
ma rog de ea sa ma lase putin sa respir macar si parca face in ciuda.nu stiu cum poate sa aiba asa o forta,e inca micuta.daca mai beau si o gura de cafea...e gata distractia
sper ca bebeii vostri sa fie mai linistiti si finuti cu voi,a mea ma rupe

o duminica superba sa aveti

danielle 27+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Danielle stai linistita ca si pe noi ne burdusesc bebelinii. Cel putin al meu imi da klumea de tot. Numai ca pe mine ma amuza rau. Mai scot un ”au” chinuit, dar apoi rad si il mangai. Bine ca e activ. Asta imi indica faptul ca e sanatos si voios.
Era mai bine sa nu miste? Pai ia sa iti faca figura si sa te lase trei zile fara nicio lovitura, sa vezi cum ingheti si dai fuga la doctor... Las-o asa pe micuta ta, ca nu mai e mult de indurat. Bucura-te ca e ok si iubeste-o bine, ca ea nu din rautate iti da la ficati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Danielle stai linistita ca si pe noi ne burdusesc bebelinii. Cel putin al meu imi da klumea de tot. Numai ca pe mine ma amuza rau. Mai scot un ”au” chinuit, dar apoi rad si il mangai. Bine ca e activ. Asta imi indica faptul ca e sanatos si voios.
Era mai bine sa nu miste? Pai ia sa iti faca figura si sa te lase trei zile fara nicio lovitura, sa vezi cum ingheti si dai fuga la doctor... Las-o asa pe micuta ta, ca nu mai e mult de indurat. Bucura-te ca e ok si iubeste-o bine, ca ea nu din rautate iti da la ficati...

ma bucur enorm de mult ca e activa si ok,dar ma rog de ea sa fie mai ingaduitoare cu mine si mai finuta ca si organele mele conteaza.
o mangai si vb cu ea,o iubesc din toata inima si sunt cea mai fericita de pe acest pamant de aceasta minune,dar ma rupeeeeeee

danielle 27+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

la burtici!

Afibebe, multa sanatate socrului.

Danielle, stai linistita, si pe mine ma ia la boxing bebelina mea, mai nou pe la ficat, splina. Am zis ca sigur o sa o dau la dansuri, la cat de agitata e.

Urmy, cam nasol cu spartul vaselor de sange, nu stiu ce sa zic, intreaba medicul poate iti trecomanda ceva pentru o mai buna circulatie a sangelui.
La urgenta, ar fi recomandat sa te duci la doctorul/spitalul unde intentionezi sa nasti, sau daca nu in fiecare sector exista cel putin o maternitate cu program non-stop: Pantelimon, Municipal, Giulesti, Filantropia

uite aici maternitatile din Bucuresti:

MATERNITATEA BUCUR
Str. Intre Garle, nr. 10
330.50.90;330.25.55; 330.57.15
MATERNITATEA POLIZU
Bd. Gheorghe Polizu nr. 38-52
650.20.47; 650.70.95; 650.37.41; 212.56.35
SPITALUL CLINIC CARITAS
Str. Traian, nr. 29
321.73.97; 323.22.50
SPITALUL CLINIC DE URGENTA ELIAS
Bd. Marasesti, nr. 17
224.06.76; 224.06.00
SPITALUL CLINIC DE URGENTA SF PANTELIMON
Sos. Pantelimon, nr. 340
255.40.39; 255.40.25; 255.42.70
SPITALUL CLINIC DR. I. CANTACUZINO
Str. Ion Movila, nr. 5-7
210.71.00
SPITALUL CLINIC FILANTROPIA
Bd. Ion Mihalache nr. 11
212.89.34; 212.89.30; 212.89.35
SPITALUL CLINIC PROF. DR. PANAIT SARBU
Calea Giulesti, nr. 5
637.54.40; 637.50.25; 637.50.90
Spitalul Judetean Ilfov (fost Titan)
Bd. Basarabia 49-51, sector 2
3243312/136
SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI
Splaiul Independentei, nr. 169
637.29.00; 637.21.90

Roxana, odihna placuta!

Alice, spor la cusut. Acum sa nu radeti de mine, dar la ce ne trebuie scutece? Am vazut si eu in Carrefour scutece de finet.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Mandarinutza, iubita, in care Carrefour ai vazut scutece? Vreau si eu, ca de cusut sigur nu ma apuc... Cica astea sunt bune in primele luni la infasat picioarele in special. Sa le indrepti oscioarele (mai ales pentru fetite...) dar si sa le creei senzatia de inghesuiala cum erau in burtica la mamica lor (asta am citit la mamici de iulie-august...nu ma injura daca nu e asa...). Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor era sa raman iar fara net nu stiu ce m-as face fara sa va citesc macar. HE HE HE, vad ca unele va plangeti ca nu prea misca bebeii altele ca va rup. Ambele cazuri sunt normale. Totusi Danielle daca de acum loveste asa tare mai incolo ai incurcat-o. Si a mea mai trage niste suturi de ma doare dar imi schimb pozitia si parca si-o schimba si ea, e cooperanta, intelege.Alice nu stiu ce marime trebuie scutecele. Mandarinutza eu am mai citit pe la alte mamici ca ar fi utile cand il pui pe bebe in patul vostru de ex., cand il tii sa dea aerul afara ca mai da si laptic si altele dar am uitat.Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisia mai nou cica chiar nu e bine sa mai infesi bebelusii chiar trebuie sa stea cat mai cracanati(ceva cu unele tendinte la unii spre displazie de sold), oricum fiecare cu parerea lui, eu sigur nu o s-a infas in scutec, Pe fetita cea mare am incercat dar nu am reusit o enerva si are picioare drepte.Myral30+

Mergi la inceput