Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 21

afibebe spune:
salutare tuturor
iata-ne acasa din nou.
sunt ft trista deoarece pe bebe nu l-am simtit decat ft dar ft putin ieri si astazi deloc.oare o fi patit ceva?
vi se intampla si voua?
sunt trista chiar ft trista pt ca ajunsi acasa am aflat ca marti socrul meu si-a fracturat coloana.
era la piscina la niste prieteni si a sarit in apa.insa Dumnezeu stie ce si cum s-a intamplat.l-au dus la Targu Mures cu SMURDUL l-au operat si cica operatia e ok.
nu i-a afectat maduva.
ce credeti voi se va mai recupera?
oare cat va sta in spital?
ma gandesc ca recuperarea va fi ft grea.
sunt asa distrusa.
chiar nu ma asteptam la asa vesti.
va pup si va doresc sanatate multa tuturor.
AFIBEBE30+
Cristian Nicolae

mihailescu teodora spune:
Afibebe,nu te panica!Si Mihnutzul meu are momente de apatie in cursul zilei,insa recupereaza considerabil seara cind ma culc;el atunci are chef de joaca.Si peste noapte cind ma trezesc la pipi,hop si el!Manca-l-ar mama de baiat!
Teodora 24 +
Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

mihailescu teodora spune:
Imi pare tare rau de socrul tau,stiu ca vindecarea e de durata in cazul problemelor la coloana vertebrala!
Sanatate multa!
Teodora 24 +
Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://good-times.webshots.com/photo/2254170500101655877zyHIKS
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Gabriela77 spune:
Afibebe, imi pare rau pt socrul tau! Sa speram ca se va recupera usor!
Cu miscarile bebelusului, aseaza-te intr-o pozitie mai incomoda sa vezi...De miscat, eu stiu ca trebuie sa miste zilnic. Daca te linisteste du-te la urgenta la o eco. Si mai imp, nu te necaji, si asta il afecteaza pe bebe!
Gabriela 28+
Sara
http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times

Roxana_G spune:
Intru rapid, zapp nu merge, se deconecteaza la 30 de sec sau nu se contecteaza deloc. Sunt pe calc sotului, insa nu il pot folosi decat cu el (super parole, e cel de birou). Suntem ok, la mare, numai Alex afost putin la plaja, eu m-am simtit rau azi. Maine odihna. Pupici.
Afibebe, imi pare rau, multa sanatate si sa dea DD sa fie bine.
Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

devylla spune:
Roxana distractie placuta si cat mai multa odihna.
Eu ieri am avut o zi groaznica,de contractii nu ma plang,insa ieri am fost nevoita sa umblu mai mult si sa stau mai mult in picioare,la ora 5 dupa-amiaza mi-a fost groaznic de greu si rau,cu picioare umflate si nici nu puteam sa pasesc prea normal.Trebuie sa fac cumva sa evit statul in picioare ca altfel nu rezist.Am dormit 11 ore si nu-mi vine a crede.Noroc ca nu m-a luat durerea de cap...ca asa patesc cand dorm prea mult.
CA sa uit durerile de picioare,azi merg la cumparaturi pt bb Erika.
Afibebe sanatate socrului si refacere rapida.Iar pe bb trebuie sa il simti,stai cat mai linistita in pat si concentreaza-te asupra burticii.
Sabina Y. 28+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

luy spune:
Buna dimineata, dragi ! Sper ca ati dormit bine si veti avea o zi minunata ! Celor care sunt la mare/munte le urez odihna placuta si sa va bucurati de soare,apa,aer curat, iar celor care sunt acasa ... sa nu va para rau ca nu ati plecat pe nicaieri, sunteti cu BB impreuna, asa ca nu conteaza locul, nu ?
Si uite, s-au mai dus caldurile prin tara, asa ca putem si noi sa respiram un pic...
Vad ca unele fete deja au terminat cumparaturile ... ooooo... bravo voua ! da' nu o sa va plictisiti pana vine BB ? Noi nu am cumparat nimic inca, in schimb am primit carucior, scoica, salteluta de infasat si cadita... Si 2 bluzite ( pt 6 luni ) si 2 perechi de sosetele ... Asa ca de azi deschid oficial sezonul de cumparaturi !
As vrea sa luam patutul de la Babycomfort, am vazut ca si sim_stoian de acolo l-a luat si mi-a placut. Sim, tu ai fost la showroom la ei, pe Popa Nan ? Au acolo toate modelele de pe site ? Si inca o intrebare: patutul ti-l monteaza ei, sau ti-l expediaza in cutie si tre' sa te descurci tu cu el ?
Sabina Y, nu te mai obosi atat, incearca sa eviti drumurile asa lungi... Mult succes si tie la cumparaturi, trebuie sa avem spor, vezi ce "avansate" sunt unele fete la capitolul asta...
afibebe , incearca sa stai intr-o pozitie mai incomoda si cred ca BB o sa te "atentioneze" imediat... Stiu ca mai multe fete s-au plans chiar saptamana trecuta pe tema asta... Mi-aduc aminte de Nana , care dupa ce a fost la echo s-a linistit... Cred ca BB-ii isi schimba pozitia si atunci noi nu mai simtim la fel miscarile... Daca nici azi nu te linistesti, du-te maine la un echograf, sa-ti iasa din minte grija asta... Multa sanatate socrului tau, imi pare rau...
Teodora , esti tare ! Mie mi-a gatit sotul ieri, a facut ciorba de burta Azi tre' sa gatesc eu, dar o sa fac niste pulpe de pui la cuptor si am scapat !
Va pup pe toate ! 30+ cu

Roxana_G spune:
Neata, rezolvat cu zapp pana la urma dupa ce am sunat la serviciul clienti si am facut scandal. Auziti voi ca sunt bruiaje de la turci. Offf, pana la urma am schimbat ceva setari in modem si merge. DEocamdata! Acum citesc din urma de la voi.
Eu nu m-am simtit prea bine ieri, am avut si ceva contractii, am luat aseara No Spa forte. Cred ca m-am obosit cu facut bagaj si desfacut bagaj pentru toti, si va dati seama ce insemna pentru 3 saptamani plus ce era de mancare si de casa. Azi sunt insa bine, am dormit bine si sunt desumflata. Nu am plecat la plaja si nici nu prea am chef sa fiu sincera. Alex e cam racita, degeaba i-am zis lui tati sa nu ii dea inghetata si sa nu o lase in apa rece.
Tzuc, dozarile alea de anticorpi parca se fac de 2 ori pe sarcina, deci mai ai timp sa faci analiza, si oricum nu aveau ce sa iti faca.
Revin ca ma striga alex.
Rox 30+

Roxana_G spune:
Asaaaa, revenim. Kg am pus....12. Nu cred ca e enorm, dar nici putin nu este. Sunt f f f mare.
Patrice, . Imi era dor sa vorbesc cu tine dar nu am mai indraznit sa te sun.
Annisia, dar activa mai esti soro!
Eu nu am chef mai de nimic, as fi zis ca e cazul sa ma relaxez, dar sunt cu pata pusa rau. Ieri am zis ca o fi din cauza oboselii, dar azi e inexplicabil. Imi vine sa ii bat pe toti. Sunt necajita ca Alex tuseste rau, si desi imi convine sa o las cu sotul meu sa ma odihnesc, nu pot sa stau linistita ca el nu intelege ca e spre binele ei (si al nostru ca sa nu fim nevoiti sa ne intoarcem cu ea bolnava) sa mai respecte si niste reguli.
Ma simt foarte obosita fizic, incat ma enervez si ca trebuie sa ridic un servetel aruncat pe jos, ieri am facut greva, am comandat mancare acasa si nu am spalat nici un vas. Noroc ca am fost inteleasa si lasata in pace toata ziulica.
Dragutul meu doarme tun acum, cica il doare capul, si eu nu m-as urni singura cu Alex la plaja. Sunt aici niste prieteni care stau in vila cu noi, ar fi o idee sa ii caut sa o mai intretina ei pe Alex, dar sincer mie mi se pare cam rece afara si sunt sigura ca nici apa nu e de intrat, oricum nu pentru ea care behaie ca un magar.
Mda...v-am depresat, cand trebuia sa va trimit din relaxarea de la malul marii. Poate mai ncolo.
Aaa, inca o chestie. Eu refuz sa aud, citesc, etc orice despre nastere. Am constatat din practica se verifica afirmatia "planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ". Asa ca incerc sa fiu calma si o sa vad atunci ce si cum si cand. La unii e bine, la unii e rau, nu avem de unde sa stim de care suntem si nici nu merita sa ma agit pana atunci degeaba.
Pupici si duminica placuta.
Rox 30+

Alice_ spune:
Neata si de la mine...
Eu ma pun sa cos scutece, am luat finet. Imi spune cineva ce marime trebuie sa fie? 70*70 sau 1M ?
27+ Sasha Gabriel