Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Rau sunt cu picioarele. Nu stiu ce sa ma mai fac, imi creeaza o stare de indispozitie. Imi revin amintiri crunte de la sarcina cu Alex cand purtam ghetele 43 ale sotului.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

hahaha, ce m-ai facut sa rad! tare haioasa esti...pe mine nimeni nu ma crede cand spun ca mi-a crescut piciorul de la 36-37 la 38-39 si ca nu ma incap oricum multe incaltari ca am piciorul lat si umflat.

http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/
urmychance28baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ancasilv, si eu am simtit dureri usoare/intepaturi exact pe partea stanga, unde ar fi un ovar. Dar eu cred ca au fost de la efort, ieri le-am simtit dupa ce am venit de la shopping si azi dupa ce am gatit. Dar am satat intinsa si mi-au trecut.

Cum scria si Mihailescu Teodora, pentru contractii sunt vitale odihna, repausul, statul la orizontala. Eu cat stau acasa si nu umblu brambura, ma simt perfect. Cand ma duc pe la servici, shopping sau altele, pac reapar contractiile.

Valentina, parca tu intrebai cum sa iti apara semnul de graviduta si caruciorul: cand editezi un mesaj deschide sectiunea Show entire smile lis, si selecteaza de acolo iconurile cu gravida si baietel. sau scrii , .

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Valentina, scrii "baietel" si "gravi" intre paranteze drepte. Eu am vrut sa exemplific si nu mi-am dat seama ca o sa apara iconurile respective.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabriela77

Tomasa, adevarul e ca si eu am ramas uimita de cat de bine a surprins-o doctorul. Dar mai e si meritul ei! Acum activitatea mea preferata e sa o privesc pe ea. Cred ca m-am tacanit....Cred ca abia astepti sa o vezi pe Maria!!! Ce mai zice Tudor de surioara lui?

Gabriela 28+ Sara

http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times

chiar e frumoasa bebelina ta!

Mergi la inceput

Gabriela, e scumpica foc fetita ta si este asa de gingasa!

Tomasa, spor la shopping.

Fetele din Bucuresti, voi v-ati gandit sa mergeti la niste cursuri prenatale. Pe mine m-ar interesa, fiind la primul bebe, ma gandesc ca ar fi utile. Stiti pe unde se tin astfel de cursuri?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Saptamana viitoare sunt in concediu... va pup

ne auzim lunia viitoare... sa fiti sanatoase si voi si bebelusi vostri

Rodica 28+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png

Mergi la inceput

cred ca si eu am inceput cu contractiile, dar sper sa ma lamuriti voi.

1. simt ca mi se intareste burta pt cateva secunde, dar numai sub buric...ce citisem eu aici era despre toata burta. Si ma doare un pic, asa ca un carcel.

2. Ieri mi s-a intamplat ceva f ciudat. Cam timp de o ora am simtit nishte batai puternice in zona pubisului (bebe e cu capul in jos deja), asa ca si cum apesi sa iti simti pulsul. M-am speriat un pic, apoi am luat un no-spa si mi-a trecut imediat. Ce credeti ca era? Nu erau dureroase, dar timp de o ora?

In rest, bebe e f activ de vreo 3 zile , il simt foarte foarte des, si cred ca sughite la greu; cand mananc face o galagie mama mama, i-o placea?

Ce bine ca azi e vineri...
eu mi-am facut un calcul, o sa intru in prenatal pe 24 iulie (sper sa fie bine (adica la 32 sapt)) si mai am 6 zile de concediu, asa ca ma mai duc pana pe 16 iulie inclusiv. Adica - cu putina ingaduinta - inca 2 saptamani...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Buna fetelor.

Am fost si noi la doctor si suntem fff bine cu sarcina, am ajuns la 1,650 greutatea. Urina colorata nu se stie de la ce a fost, la urocultura totul e steril, colul e inchis.
Problema mare e hernia femurala care mi-a iesit acum in sarcina. Chirurgul la care m=a trimis medicul ginecolog nu m-=a incurajat, e fff mare si e posibil sa intru in operatie inainte de a naste (daca se stranguleaza). Dar operatia ar fi mult mai grea ptr ca tesuturile sunt intinse. Nu am voie la nici un efort ( aha, cu copil de 1 am si 9 luni sa nu faci efort, hmmmm), nici macar constipata nu pot sa fiu ca agraveaza situatia.
Va pupam si sarcina usoara.

30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetele acum cred ca intelegeti de ce eram asa disperata cu contractiile mele si va innebuneam cateodata, la multe dintre voi sigur sunt normale mai ales ca sunteti active eu ce sa mai zic atunci ca stau mai mult in pat si iau tratament si tot nu ma scutesc nici o zi. si o zi buna la toate si aveti mai multa grija de voi, nu exagerati cu treburile.Myral30+

Mergi la inceput

Am gasit urmatorul mesaj la sfarsitul capitolului 38:

laura33
nou venit

Are album!

Romania

2 Mesaje
Trimis la: - 28/06/2007 : 21:54:33
--------------------------------------------------------------------------------

Buna LIV11
Si eu noua pe forum si sunt o mamica de octombrie UM 14.01.2007, DNP 21.10.2007.
Te pup si numai de bine sa auzim.
lAURA

Poze

Mergi la inceput