Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 12

tomasa spune:
Gabriella, ai dreptate, draga mea. De-abia astept sa o cunosc pe mititica mea... Atat mi-am dorit-o si am asteptat-o incat nu-mi vine sa cred ca in sfarsit o voi avea.
Tudor e un scump, e un baietel tare bun la suflet, eu sunt sigura ca o va iubi iar eu voi incerca din tot sufletul sa fac sa fie asa. Deocamdata desi pupa burtica, stie ca va avea o surioara, spune cum o sa o cheme, eu sunt convinsa ca nu realizeaza ce va insemna asta cu adevarat. Nu cred ca el constientizeaza cat va fi de mica si felul in care va trebui sa ne ocupam toti de ea. Sper ca atunci cand va veni momentul sa fie la fel de intelegator si bland ca acum. Am emotii, iti dai seama, nici eu nu stiu cum voi reusi sa ma impart, dar sper ca dragostea de mama sa faca toata treaba grea . Cum se descurca altele cu 3 sau cu 4 copii si ii ingrijesc bine pe toti, voi reusi si eu cu 2.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
26+
Maria

Happiness_4_us spune:
Roxana, uite aici un ca sa iti mai treaca supararea! Haide, ca tu esti puternica. Da-i incolo de sefi, colegi si colege care te necajesc. Nu merita. Incearca sa te indepartezi de ce iti face rau, stai in ritmul tau si termina ce ai de facut si gandeste-te ca dupa ce iesi pe usa. o sa te mai intorci peste mai bine de 2 ani si ca de maine esti in concediu la plaja. Ce misto!!!!!!
Picioarele mi s-au umflat si mie, aseara am constatat asta, dupa dus, iar eu nu maninc deloc sarat. Probabil ca este de la statul la birou pe scaun iar picioarele stau atarnate. Chair am citit acasa in Laroussul cumnatei mele, care e si ea gravidutza, ca atunci cand stam pe scaun, picioarele trebuie sa stea si ele pe un suport de 10-15 cm, astfel incat ele sa faca un anumit unghi cu corpul ptr a fi circulatia in regula. Incerc sa-mi gasesc ceva de pus sub picioare, ca nu mai tine.
Deci curaj ca o sa iti revina picioarele la loc, ptr ca te vei odihni in concediu.
Pupici si distractie placuta!
In alta ordine de idei, azi dimineata am fost la moasa. Totul este ok, masurat, cantarit, luat tensiune. Bebe Razvan este in grafic, glicemia este la locul ei, adica ok, numai fierul iar isi face de cap, drept ptr care, de azi iau iar zilnic 1 tableta de fier. Mi-e groaza ca asta imi da senzatie de greatza, dar n-am incotro. Urmatoarea vizita o sa o avem la 32 de saptamani, cand o sa-mi ia din nou sange sa verifice fierul. Sper sa fie ok atunci.
Razvanelul lui mami este cu capul sus in partea dreapta si cu funduletul spre exteriorul burticii. Chiar m-a apasat si m-a pus sa-l simt. A fost super.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

tomasa spune:
Eu am iar o perioada incarcata, saptamana viitoare trebuie sa-mi predau lucrarea de disertatie, lucram cu eforturi mari sa ne terminam casa pana se va naste Maria... Greu, dar nu ma plang fiindca e clar ca fara efort nu am realiza nimic. Ma bucur doar ca pana acum ma simt binisor, slava Domnului si ca nu mai este atat de cald. A! si pe 27 mi s-a nascut cel de al doilea fin, pe care inca n-am apucat sa-l vad. Sper ca azi sau in we sa apuc sa-i cumpar cateva lucrusoare.
26+
Maria

tomasa spune:
Teodora Mihailescu, ma bucur mult ca ai mai scris. Chiar mi-era dor de tine! Poate reusesti sa intri mai des pe la noi.
Rox, vacanta placuta, scumpo si cat mai multa relaxare!
26+
Maria

tomasa spune:
Nana, bine ca este totul bine. Un pupic pt. Razvan!
26+
Maria

aurelia27 spune:
multumesc frumos ANNISIA foarte atenta cu fiecare in parte pupici la toate gravidutele si o sarcina cit mai usoara sper sa am timp sa mai vb cu voi sunteti toate niste dulci 31

Happiness_4_us spune:
Tomasa, mercic mult! Pupici si voua si sa iti traiasca finutul!
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Ancasilv - si eu toata ziua de ieri am avut dureri ascutite sub burtica dar in partea dreapta. E adevarat ca am si facut efort, am mers la piata, curatenie etc. Pastile nu am luat , si cand nu le mai suportam ma asezam la orizontala si parca mai treceau.Astazi ne este mai bine, dureri de spate am mai mereu dar pana acum nu le-am dat importanta. Cred ca majoritatea problemelor le avem si din cauza stresului de zi cu zi. Eu cel putin 2 saptamani nu am mai stiut pe ce lume ma aflu din cauza patroanei care a crezut de cuviinta ca este mai bine sa ma lase tocmai acum fara loc de munca.(nu am facut greseli, a fost vb de un transfer de pe o firma pe alta, dar cand mi-am dat demisia si asteptam semnarea noului contract, senina mi-a spus ca nu mai are nevoie de serviciile mele, avand in vedere ca peste cateva luni o sa lipsesc).Mi-am revenit abia in momentul in care mi-am gasit un alt loc de munca, dar stiu ce inseamna stresul de la servici, asa ca draga Roxana G fii tare ca nu mai ai mult.Lasa-i naibii de nesimtiti, mai ales pe ele,cele care se dau mari doamne, parca nu ar fi si ele mame.Stii cum se spune" mult a fost, putin mai este".
Si pentru celelate mamici si viitoare mamici, voi ce parere aveti de circumcizie? Este o idee buna? Mai ales ca voi avea un flacau, ma tot gandesc daca este bine sa ne gandim sau nu la o astfel de varianta? A mai recurs, sau se gandeste cineva la acesta practica ptr baieteii lor?
Pana pe data viitoare, o zi buna la toate , fara dureri, contractii, picioare umflate s.a.Multe pupicuri la toate noile mele prietene!
Valentina

sim_stoian spune:
Ma inscriu si eu in clubul fetelor care au contractii Aseara m-au luat unele cam nasoale, ma durea si burta si spatele. Am luat un No-Spa si m-am asezat usurel in pat. Adevarul e ca ieri am si umblat cam mult pt ca am avut de alergat la notar si la vreo 3 banci. Dar azi a trebuit sa umblu iar sa deschid dosar de dauna pt masina ca am un proiector de ceata crapat, asa ca am obosit rau. Sper sa nu ma ia vreo contractie iar.
Crishtina, hai ca mai e putin si sunt sigura ca va fi bine.
Tomasa, eu te inteleg la faza ca nu te-ai indurat sa dai nu stiu cat pe o rochita, am mai facut si eu asa cand am vazut scoruri mai mari la unele costumase. Nu stiu cat merita, avand in vedere ca bebelusii cresc repede.
Roxana, hai ca mai ai putin. Distractie placuta la mare si sa ai grija de Alex si bb Andrei. Sa inoti putin si pt mine ca asa mi-e un dor de mare.
Teodora, mie mi-ar fi cam teama sa astept pana la Baby Expo, dar faci cum crezi tu ca e mai bine.
Mandarinutza, bebelina ta concureaza cu baieteii. Felicitari!
Gabriela, Sarei ii place sa faca poze din cate se vede. Tare sunt curioasa cum va fi dupa ce o nasti.
Gata, ma duc sa ma intind in pat ca mi-e teama sa nu apara vreo afurisita de contractie.
Sim 30+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

sim_stoian spune:
Valentina, mie nici nu imi trece prin gand sa ii fac circumcizie lui bb Stefan. Nici sa il decalotez fortat nu vreau.
Sim 30+
Stefan
Asa creste bebe
Poze