TRIBURILE (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

regulile trebuie sa le cunoasca si sa le respecte fiecare jucator
nu stiu detalii despre ce s-a intamplat, asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea despre...

am citit si eu acum regulile mai bine....recunosc ca la inceput am citit printre randuri

http://www.triburile.ro/rules.php

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Poate imi inchid si conturile de pe lumea 1 ca am satul meu cu 3 alte noi sate cucerite si pe cel al sotului cu nobil in fabricatie... Si mi-e frica. Stiti ceva, o las balta, nu mai am cum sa intru pe conturi, daca ele exista, farmati-le cu placere.

Aaaa si sa nu uit, trimisesem 1 lanicer celor din jur, ca sprijin, cum am primit in ordin. Da asta sper ca nu are vre-o legatura.

Multumesc mult, fetelor!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by claujro

Aaaa si sa nu uit, trimisesem 1 lanicer celor din jur, ca sprijin, cum am primit in ordin. Da asta sper ca nu are vre-o legatura.

nu inteleg ? cine ti-a zis sa faci asta ?

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

quote:
Originally posted by claujro

nu inteleg ? cine ti-a zis sa faci asta ?

JUCATI TRIBURILE

Mi-a trimis matraguna alias addya pe mess textul:

Pentru o mai buna organizare a tribului fiecare dintre membrii PWGN are OBLIGATIA :

1) Sa ii transmita lui Gianny un mesaj cu numele continentului pe care se afla pozitionat satul lui

2) Sa trimita trupe de sprijin [ un lancer ] FIECARUI membru PWGN, PVGN~A si PVGN~E pe o raza de 5 ore pentru a stii cand suntem atacati si pt a putea alerta conducerea tribului.

PS. Acest mesaj este o circulara, NU trebuie sa ii raspundeti, TREBUIE doar sa luati act si sa va conformati hotararii conducerii tribului.

PS2. Semneaza aceasta circulara: gelone , madau si FreeSoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

alte fete care sunt de-aici de pe DC,si care sunt si cu tine in trib pe lumea 2 ,si au facut ca si tine,adica au trimis un lancier,au patit si ele ceva identic?

eu zic sa trimiti o intrebare la suport...n-ai nimic de pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sunt de acord si eu, trimite mesaj la suport! Au fost cazuri cand ei au gresit si au dat inapoi... Cere-le rapoartele in baza carora ti-au incuiat contul!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

asta am zis si eu sa faca..si mie mi-au inchis contul total aiurea...dar nu m-am lasat, m-am certat inclusiv cu coordonatoarea de proiect, i-am zis ca daca nu pune mana sa faca dovada modului in care am incalcat regulamentul ii reclam la forurile competente sa se ocupe de astfel de probleme. Si aici nu ma refer la joc, ci ma refer la faptul ca aveam un cont premium, platit, iar ei nu-mi dadeau voie sa joc PE BANII MEI. Si iaca cum in 2 minute dupa acest mail, mi-au dat drumul la cont

Asadar..CLAUDIA..sa-ti arate rapoartele, dovezile in baza caruia ti-au inchis conturile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Am cerut explicatii. Astept acum, raspunsul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bravo Madau! Pe coordonatoarea de proiect la ce adresa ai gasit-o? Sa stim, pentru orice eventualitate...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Am primit raspunsul, adik "ghicitoarea" :

Buna ziua

Tocmai vi s-a spus in mesajul anterior. Combinati "sinsila", cu rapoartele din joc si veti descoperi greseala.

Probabil ca se refera la faptul ca sinsila a fost jucatorul meu de vacanta si trebuia sa respect punctul ala din regulament in care se zicea ca nu am voie sa interactionez cu juc de vacanta in primele 24 de ore. Nu or fi trecut 24 de ore. Probabil. Alta explicatie nu gasesc. Asta e!

Daca satele mai exista pe harta, farmati-le voi, sa nu ramana altora, sunt destul de mari, aproape 2000 de puncte (1600 si 1800 parca, nu mai stiu exact).

Mergi la inceput