TRIBURILE (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pai de ce au inchis contul daca tu ai trmis suport celor din tribul tau?
Nu inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Georgeasca

Pai de ce au inchis contul daca tu ai trmis suport celor din tribul tau?
Nu inteleg.

Nici eu. Resursele si armatele au fost trimise matragunei, sinsilei si lui kalki din fostul PZBN.

Asta inseamna ca satul a fost sters definitiv sau ramane inactiv si il farmeaza altii? Cum va apare voua, celor care sunteti in trib?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia...conturile erau ale lui kalki si ale sinsilei cand ai trimis resursele? Adica erau ei jucatori de vacanta? Daca nu..fa o contestatie sa-ti explice care e problema. Si insista...ca-s nesimtiti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ce tampenie !!!
adica sa ma astept si eu la bazaconii d-astea ?
ca eu o inlocuiesc pe Acina, dar nu am schimbat nik cu ea
si am iesit si din conexiunea de internet cu Cobratty, ca el intra de pe mobil....tocmai ca sa ne putem trimite unul altuia resurse si armata

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Claudia...conturile erau ale lui kalki si ale sinsilei cand ai trimis resursele? Adica erau ei jucatori de vacanta? Daca nu..fa o contestatie sa-ti explice care e problema. Si insista...ca-s nesimtiti

Nu. Conturile erau ale mele. Eu le-am trimis trupe si resurse.

lilina, nu stiu ce sa-ti zic. Ma asteptam ca voi sa stiti regulile mai bine ca mine.

cmmb si nadgob cum apar la noi in trib? Am disparut complet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Clau ,satele voastre apar in continuare,ca m-am uitat acum la ele.
si cmmb,si nadgob .,in tribul pizbuin warrior guards of noa.

si n-am inteles,aveai mai multe conturi?
vezi ca lumea 2 e mai bine monitorizata decat lumea 1 ,nu e voie sa avem mai mult decat 1 cont,tocmai sa nu se trimita resurse,armata.

Mergi la inceput

ma gandesc sa nu fie lucratura....ca am facut fuziunea asta si poate am suparat de cineva

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Nu am 2 conturi. Unul e al meu si unul al sotului. La lucratura m-am gandit si eu din prima, a fost un feeling. Sa inteleg si eu:

1. nu am voie sa trimit trupe de sprijin unui membru al tribului meu...
2. nu am voie sa-i trimit resurse unui mebru al tribului meu.

Pt astea 2 motive mi-au inchis contul.

Cont īncuiat
Nu deschide un Thread de reclama#355;ie īn forum!

Motivul pentru excluderea ta: 1.Transport ilegal de resurse sau trupe; 2.Sustinere de conturi.

» Depunere de contesta#355;ie (are sens numai īn cazuri speciale)

Ce inseamna sustinere de conturi?

Mergi la inceput

probabil pt.cei care au mai multe conturi

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

bai..musai da mesaj acolo unde ai contestatia..sa faca bine sa-ti explice cu ce ai gresit. Ii explici despre ce e vb..nu lasa lucrurile asa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput