TRIBURILE (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Buna!
Eu sunt noua ,sunt in k63.Ce nelamurire am eu?Ce fac in timp ce cladirile se construiesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Din acest pdv e un joc foarte bun: ii dai sa faca ceva si apoi iti vezi de viata ta normala pina se termina de construit/cercetat ce i-ai dat tu. Nu trebuie sa stai dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by cmirela35

Buna!
Eu sunt noua ,sunt in k63.Ce nelamurire am eu?Ce fac in timp ce cladirile se construiesc?

Toata viata e o continua speranta...
Mirela

si eu tot in k63 sunt, lumea 2...care esti? eu claudelu. cu satul rome

Mergi la inceput

Eu sunt mai curajoasa,am intrat direct in lumea 1...Sa vedeti ce repede ma inscriu in lumea 2.Cred ca au sa ma pape de vie...

Mergi la inceput

e mai fain in lumea1? e ceva diferit intre cele doua?
Io am inceput sa-mi fac si o mica armata Sunt tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

sunt in urma cu up-grade-ul la lista....dar nu disperati
am avut un necaz....imi revin si revin cu forte proaspete...sper

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

quote:
Claudelu Posted - 17/07/2007 : 23:55:46
--------------------------------------------------------------------------------
e mai fain in lumea1? e ceva diferit intre cele doua?
Io am inceput sa-mi fac si o mica armata Sunt tare

De unde sa stiu cum e in lumea 2?Stiu doar(dar am aflat dupa ce m-am incsris in lumea1),ca lumea 2 e pentru incepatori...Acolo ar fi trebuit sa ma inscriu si eu,dar cred ca as pierde tot ce am "realizat" in lumea1...,deci raman aici...Fac deja parte dintr-un trib,am si o mica armata...si astept sa vad ce se va intampla...

Mergi la inceput

Mirela, scuze, intrebarea nu era neaparat pentru tine, era pentru restul fetelor ca stiu ca sunt fete care au trib in ambele lumi.

Gata, am si eu trib Sunt in Gladiators

Lilina, nu stiu ce necaz ai avut dar sper din suflet ca acum esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Clau bine ai venit!!! Eu din pacate sunt in lumea 1 si nu cred ca te pot ajuta cu ceva ( resurse, o mana de ajutor ) dar ma bucur ca te vad pe-aici.

Fetelor cine e in ALG sau INDIA pt ca vreau sa intru si eu in triburile lor si nu ma baga nimeni in seama ?? Cine imi da un invite?

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lilina bine ai revenit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput