TRIBURILE (5)
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
sabina nu, daca ataci un sat nu-i iei decat resursele.
Ca sa cuceresti al doilea sat iti trebuie generatie de nobili, iar ptr asta moneda si curte nobila.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Claudelu spune:
am intrat si in mine dependenta asta
deci sunt...
claudelu.- sat rome - 379/609 - k63
inca nu sunt in nici un trib...am primit o invatie sa ma alatur unui trib dar e slabut, n-are decat un membru, pe cel fondator
offfff ma enerveaza al meu sot ca vreau el acum la calculator...el joaca TRAVIAN, care e aproape identic cu asta
Siminaf spune:
Esti pe lumea 2, Claudelu? Eu tot pe acolo, doar ca pe K65. Si-s intr-un trib destul de puternic si in crestere continua. Mai nou am "inglobat" un alt trib si am saltat destul de sus.
Mult succes!
Claudelu spune:
da sunt in lumea 2...
s-a inscris si sotul meu si el e pe k64
mi-a sugerat sotul meu sa nu ma aliez inca nici unui trib (si in nici un caz unui trib slab), sa astept sa mai fac niste resurse...are dreptate??
xandrutza_76 spune:
Claudelu, mai poti astepta, fa si tu o selectie, orienteaza-te putin, vezi daca ai aproape o parte din membrii tribului care iti face invitatia, sa va puteti ajuta intre voi... Dar sa nu astepti prea mult, risti sa fii atacata daca ramai fara trib...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Siminaf spune:
Asa e. De exemplu noi farmam la greu tot felul de satuce. Unii saracii le-au si parasit. Dar cred ca asa functioneaza jocul.
Acum ma zbat de zor sa upgradez cit mai repede fieraria, ca aia mi-a mai ramas, ca sa-mi face curtea nobiliara. Evident ca intre timp mai farmam, mai facem si comert, mai ajutam si alti membri din trib, care au fost atacati de altii. Pe unul din asta s-a suparat tare unul din sefii nostri de trib ( cum suna!!!) si i-a ridicat pe toti din jurul lui, sa-l atace de mai multe ori pe zi, cu berbeci, cu catapulte, cu tot tacimul, ca sa-l scoata din joc. Si probabil ca dupa aia o sa-i "innobileze" satul.
Cam lent joc, dar interesant oricum. Ma enerveaza ca, cu cit cresc nivele mai mult, cu atit mai mult dureaza sa mai faci un upgrade.
xandrutza_76 spune:
Cu cat mai mare e nivelul cladirii principale cu atat scade timpul de upgrade al celorlalte cladiri.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Siminaf spune:
Pai pe aia am upgradat-o prima, dar tot dureaza mult celelalte upgrade-uri. Cu orele, la nivelele cele mai mari....
diana_jors spune:
Salut,
m-am lasat convinsa si eu sa intru...
deci
porecla dianagal, sat GRD (642|590) K56
Inca in nici un trib, am facut satul abia azi...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)